Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας και ερωτήθηκα μέσω πμ για το εν λόγω λάπτοπ τι γίνεται με drivers για windows 7 και έτυχε να έχω βάλει εγώ windows 7 ανεβάζω τους Drivers που έχω χρησιμοποιήσει και παίζουν μια χαρά.

FZ21Z Drivers για τα Windows 7...

Τα πάντα παίζουν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα...

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα για αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά.

Αγοράζουμε όποια έκδοση από τα windows 7 θέλουμε και κάνουμε φορμάτ στο λάπτοπ.

Όταν τελειώσουμε με την εγκατάσταση και μπούμε στα windows 7 αρχίζουμε να βάζουμε τους οδηγούς έναν έναν. Θα συνιστούσα να ξεκινήσετε με την κάρτα γραφικών γιατί αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να κάνει σπασίματα η εικόνα και μπορεί να σας εκνευρίσει...Εγκαθιστούμε λοιπόν τους οδηγούς που θα βρούμε στο φάκελο NVIDIA.Geforce.8600M.GS.7.Drivers και κάνουμε επανεκκίνηση. Έπειτα μπαίνουμε στον φάκελο Sony.Visual.Communication.Camera.VGP-VCC8 και τρέχουμε το "RIDCAM-13400100-US.EXE" για να εγκατασταθεί σωστά η camera. Συνεχίζουμε με τον φάκελο Touchpad_Alps_25518A όπου τρέχουμε το "install.exe" ώστε να εγκατασταθεί το πρόγραμμα για το touchpad και να ενεργοποιηθούν όλες οι επιλογές του. Τέλος για να εγκαταστήσουμε και τα card reader και να δουλεύουν σωστά συνιστώ να τις εγκαταστήσετε από το device manager. Πάτε δηλαδή στο device manager και με δεξί κλικ στην συσκευή δηλώνετε εσείς σε τον φάκελο βρίσκεται ο οδηγός Memory Card Reader Writer Driver (TI) 2.0G - 2.0.0.18 και εγκατάσταση.

Προς το παρόν αυτά. Υπάρχουν και τα προγράμματα για να παίζει σωστά τα κουμπιά για την φωτεινότητα κλπ. Θα ενημερώσω το συντομότερο δυνατό το thread αυτό για πιο ολοκληρωμένο πακέτο με drivers και προγράμματα. :D

Sony Vaio FZ21Z Windows 7 Drivers

Κομπλέ Drivers για Windows 7 x86<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 247, 249); ">x32<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 247, 249); ">https://www.rapidshare.com/files/4137445256/Sony.Vaio.FZ21Z.Windows7.x32.Drivers.rar<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 247, 249); "><br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 247, 249); ">Drivers για Windows 7 x64 (Περιέχει Drivers για κάρτα γραφικών, card reader, Κάρτες δικτύου και Chipset)<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 247, 249); ">x64<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; line-height: 18px; background-color: rgb(245, 247, 249); ">https://www.rapidshare.com/files/2576577449/Sony.Vaio.FZ21Z.Windows7.x64.Drivers.rar

Ελπίζω να βοήθησα και για οτιδήποτε άλλο εδώ είμαστε...

Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα,

Η πρωτοβουλία σου να μας δώσεις το πακετο με τους Drivers είναι πολύ καλή,

μιας και μια αναβάθμιση στα Windows φανταζομαι την χρειαζόμαστε...:-)

Θα ήθελα όμως να κάνω μερικές ερωτήσεις!

Χρειάζεται κάποια αναβάθμιση το Laptop για να μπορεσουμε να βάλουμε τα Windows 7;:rolleyes:

Και αν ναι οι καλυτερες αναβαθμίσεις σε Hard Disk και σε Μνήμη RAM ποιες ειναι;

Εχω διαβάσει παλαιότερες αναβαθμίσεις που έχουν πρωταθεί, αλλά για τώρα τι γίνεται;

Επίσης διάβασα ότι κάποιος που ειχε Windows 7, στο συγκεκριμενο Laptop, Δεν του έπαιζε το BlueRay όταν το σύνδεε στην TV. Το έχεις δοκιμάσει; παίζει;

Σε ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις

Γιάννης.

Δημοσ.

Καλημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ του έχω κάνει αναβάθμιση σκληρού και μνήμης. Έχω βάλει έναν σκληρό που τρέχει στα 7200 και 4GB μνήμη. Κάτι άλλο σε αναβάθμιση δεν νομίζω ότι παίρνει. Σε λίγες μέρες βέβαια θα βάλω τα windows 7 και σε έναν φίλο που έχει το ίδιο λάπτοπ και δεν έχει πειράξει τίποτα από μέσα. Για το bluray δεν έχω κάνει δοκιμή. Μέχρι το βραδάκι θα το τσεκάρω και θα σου πω. Βέβαια πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα μιας και αναγνωρίζει κανονικά το BD RW. Αλλά σίγουρα μια δοκιμή θα μας πείσει... :D

Οπότε νεότερα το βράδυ (μάλλον). Πάντως με το φορμάτ στον φίλο θα είναι ακόμα πιο προσεγμένη εγκατάσταση και επιλογή drivers και προγραμμάτων για τα κουμπιά οπότε θα δοθεί και πιο ολοκληρωμένο πακέτο πραγμάτων. :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου έσωσες πολύ κόσμο με τους drivers.Να 'σαι καλά!!!

Κάνουν και για Windows 7 64bit;

Ευχαριστώ!!!

Επεξ/σία από fooem
Δημοσ.
Καλημέρα.

Η αλήθεια είναι ότι εγώ του έχω κάνει αναβάθμιση σκληρού και μνήμης. Έχω βάλει έναν σκληρό που τρέχει στα 7200 και 4GB μνήμη. Κάτι άλλο σε αναβάθμιση δεν νομίζω ότι παίρνει. Σε λίγες μέρες βέβαια θα βάλω τα windows 7 και σε έναν φίλο που έχει το ίδιο λάπτοπ και δεν έχει πειράξει τίποτα από μέσα. Για το bluray δεν έχω κάνει δοκιμή. Μέχρι το βραδάκι θα το τσεκάρω και θα σου πω. Βέβαια πιστεύω ότι δεν θα έχει πρόβλημα μιας και αναγνωρίζει κανονικά το BD RW. Αλλά σίγουρα μια δοκιμή θα μας πείσει... :D

Οπότε νεότερα το βράδυ (μάλλον). Πάντως με το φορμάτ στον φίλο θα είναι ακόμα πιο προσεγμένη εγκατάσταση και επιλογή drivers και προγραμμάτων για τα κουμπιά οπότε θα δοθεί και πιο ολοκληρωμένο πακέτο πραγμάτων. :)

Alex,δεν χρειάζεται να ξαναμπείς στη διαδικασία εγκατάστασης.

Acronis True image!:P

Δημοσ.
Alex,δεν χρειάζεται να ξαναμπείς στη διαδικασία εγκατάστασης.

Acronis True image!:P

Το ξέρω το εργαλείο. Πάντα χρήσιμο και σωτήριο...:P

Λοιπόν το bluray παίζει κανονικά στην τηλεόραση. Το μόνο που μου έκανε εμένα είναι ότι δεν μετέφερε τον ήχο και έπαιζε από το λάπτοπ. βέβαια ίσως να φταίει το καλώδιο. Δεν ξέρω και σίγουρα...:D

Δημοσ.
Το ξέρω το εργαλείο. Πάντα χρήσιμο και σωτήριο...:P

Λοιπόν το bluray παίζει κανονικά στην τηλεόραση. Το μόνο που μου έκανε εμένα είναι ότι δεν μετέφερε τον ήχο και έπαιζε από το λάπτοπ. βέβαια ίσως να φταίει το καλώδιο. Δεν ξέρω και σίγουρα...:D

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γιατί όσο και να πεις κάθε αναβάθμιση μπορεί να σου παρουσιάση διαφορα προβλήματα.;)

Και κατι ακομα, αν και δεν ξερω αν ειναι εκτος θέματος...

Για σκληρό στα 7200rpm και για μνήμη, τι πρωτείνετε; Για σκληρό, διάβασα για Hitachi και Seagate και για μνημη, στα 677Mhz ή στα 800Mhz;:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Δημοσ.

Λοιπόν εγώ έχω βάλει 2 Kingston 2GB στα 666MHz και παίζουν μια χαρά. Παλιότερα είχε γίνει κουβέντα και για μνήμες στα 800 αλλά ήταν ακριβές και δεν είχα πάρει.:P

Για σκληρό αυτούς που λες καλοί πρέπει να ναι. :)

Δημοσ.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γιατί όσο και να πεις κάθε αναβάθμιση μπορεί να σου παρουσιάση διαφορα προβλήματα.;)

Και κατι ακομα, αν και δεν ξερω αν ειναι εκτος θέματος...

Για σκληρό στα 7200rpm και για μνήμη, τι πρωτείνετε; Για σκληρό, διάβασα για Hitachi και Seagate και για μνημη, στα 677Mhz ή στα 800Mhz;:rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ και πάλι

Παιδιά εγώ έβαλα σκληρό FUJITSU MHZ2250BJ στις 7200RPM και μνήμη 2χ KINGSTON 2G/667MHz.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ξέρει κανείς για drivers για Windows 7-64bit;

Δημοσ.
Παιδιά εγώ έβαλα σκληρό FUJITSU MHZ2250BJ στις 7200RPM και μνήμη 2χ KINGSTON 2G/667MHz.Είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ξέρει κανείς για drivers για Windows 7-64bit;

Δυστυχώς δεν έχω κάτι υπόψιν μου...Λογικά και για Windows 7 64bit πρέπει να ψάξις για μία μία τις συσκευές...Είναι πολύ κρίμα πάντως που δεν δίνει η Sony Drivers για όλα τα λειτουργικά. Μεγάλο μείον για μια εταιρία που έχει πολύ καλά προϊόντα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

φιλε μου,εμενα παντως θα με βοηθησει πολυ αν καποιος κατοχος του λαπτοπ με καποιο τροπο ανεβαζε το δικο του recovery disk γιατι το πηρα μεταχειρισμενο και το παιδι που μου το εδωσε μου εστειλε χωριστα απο το λαπτοπ(ειχε ξεχασει να το βαλει στο δεμα)το dvd και χαθηκε(ελληνικα ταχυδρομεια?????).Συν τοις αλλοις η sony ζηταει 45.96e για να μου το στελει.Δε λεει.Βοηθατε.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και ερωτήθηκα μέσω πμ για το εν λόγω λάπτοπ τι γίνεται με drivers για windows 7 και έτυχε να έχω βάλει εγώ windows 7 ανεβάζω τους Drivers που έχω χρησιμοποιήσει και παίζουν μια χαρά.

FZ21Z Drivers για τα Windows 7...

Τα πάντα παίζουν άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα...

Ας τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα για αυτούς που δεν γνωρίζουν πολλά.

Αγοράζουμε όποια έκδοση από τα windows 7 θέλουμε και κάνουμε φορμάτ στο λάπτοπ.

Όταν τελειώσουμε με την εγκατάσταση και μπούμε στα windows 7 αρχίζουμε να βάζουμε τους οδηγούς έναν έναν. Θα συνιστούσα να ξεκινήσετε με την κάρτα γραφικών γιατί αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να κάνει σπασίματα η εικόνα και μπορεί να σας εκνευρίσει...Εγκαθιστούμε λοιπόν τους οδηγούς που θα βρούμε στο φάκελο NVIDIA.Geforce.8600M.GS.7.Drivers και κάνουμε επανεκκίνηση. Έπειτα μπαίνουμε στον φάκελο Sony.Visual.Communication.Camera.VGP-VCC8 και τρέχουμε το "RIDCAM-13400100-US.EXE" για να εγκατασταθεί σωστά η camera. Συνεχίζουμε με τον φάκελο Touchpad_Alps_25518A όπου τρέχουμε το "install.exe" ώστε να εγκατασταθεί το πρόγραμμα για το touchpad και να ενεργοποιηθούν όλες οι επιλογές του. Τέλος για να εγκαταστήσουμε και τα card reader και να δουλεύουν σωστά συνιστώ να τις εγκαταστήσετε από το device manager. Πάτε δηλαδή στο device manager και με δεξί κλικ στην συσκευή δηλώνετε εσείς σε τον φάκελο βρίσκεται ο οδηγός Memory Card Reader Writer Driver (TI) 2.0G - 2.0.0.18 και εγκατάσταση.

Προς το παρόν αυτά. Υπάρχουν και τα προγράμματα για να παίζει σωστά τα κουμπιά για την φωτεινότητα κλπ. Θα ενημερώσω το συντομότερο δυνατό το thread αυτό για πιο ολοκληρωμένο πακέτο με drivers και προγράμματα. :D

Sony Vaio FZ21Z Windows 7 Drivers

Download From Here:

Size: 115MB[Rared] ---> 140MB[unrared]

http://rapidshare.com/files/357825759/Sony.Vaio.VGN-FZ21Z.Windows.7.part1.rar'>http://rapidshare.com/files/357825759/Sony.Vaio.VGN-FZ21Z.Windows.7.part1.rar

http://rapidshare.com/files/357808403/Sony.Vaio.VGN-FZ21Z.Windows.7.part2.rar

---Δεν υπάρχει ποια το http://rapidshare.com/files/357825759/Sony.Vaio.VGN-FZ21Z.Windows.7.part1.rar μόνο το part2 υπάρχει στο rapidshare. Μήπως το έχει κάπιος να το κάνει link να το κατεβάσω??

---Επίσης υπάρχει και το graphic driver update και για vista 32bit? Αv όχι τότε θα αγοράσω τα 7 32bit. Γιάτι δεν έχω βρει πουθενά drivers να δουλεύουν για vista 32bit graphic card nvidia geforce 8600M GS.

Οπότε κάποιος παρακαλώ να ξανακάνει link το part1 για windows 7.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...