Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με την ΝΟΚΙΑ οθόνη μου....help!

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω πρόβλημα με την ΝΟΚΙΑ οθόνη μου 449XA plus multimedia.Η οθόνη τον τελευταίο καιρο παρουσίαζε το εξής: πού και πού έβλεπε κανεις στιγμιαίια οριζόντιες "κατσαρωμένες" γραμμές να περνούν, σαν ηλετρική διαταραχή.Η εικόνα δεν παρουσίαζε καμμία αλλοίωση.Που και πού α΄κούγονταν ήχοι: κρατς κρούτς όταν γινόταν αυτό και μια δύο φορές η εικόνα μαζεύτικε δεξια στην οθόνη.Εδώ και 2-3 μέρες μετα απο λίγη χρήση η οθόνη μαυρίζει ενώ το ενδεικτικό πράσινο λαμπάκι που σου δείχνει αν ειναι ΟΝ είναι αναμένο.Για να την επαναφέρω βρήκα τρόπο: της δίνω ένα δυνατό ...κούνημα και επανέρχεται.Τι λέτε μπορεί να συμβαίνει? μήπως κάτι έχει αποκολληθεί απο μέσα απο την οθόνη? μήπως τά έπαιξε το τροφοδοτικό της? μήπως τα έχει παίξει η οθόνη και πρέπει να αγοράσω κανούργια?΄ Ποιός ειναι ο πιο φτηνός τρόπος για να ξεφύγω απο το μπέρδεμα? :)

Δημοσ.

To idio akrivws to pathainw me tin kanoniki mou tileorasi... Otan tin eixa paei gia ftiaximo mou eixe pei o texnikos oti kapoies rithmiseis eprepe na ginoun sxetika me ton kathodiko swlina...Kai ego eprepe na tis dinw kapoies sfaliaritses gia na synelthei ews otou tin ftiaksw...:-)

Emena pantws den mou pire sxedon tpt o texnikos.

Pistevw oti o kathodikos swlinas xanei tin swsti dieythinsi estiasis gia ayto kai sou feygei deksia i eikona kai otan tin xtypas epanerxetai.

Elpizw na voithisa...

Δημοσ.

Αν δεν είναι το τροφοδοτικό του monitor, τότε ίσως να είναι το κύκλωμα οριζοντίων, το οποίο επειδή δουλεύει σε υψηλές τάσεις ανεβάζει εξίσου υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα ορισμένα ολοκληρωμένα να φθήρονται και να δημιουργούνται τέτοια προβλήατα.

Το ποιο καλό που μπορεί να σου έχει τύχει από την άλλη, είναι λόγο σκόνης στην motherboard της οθόνης να βραχυκυκλώνουν επαφές και να σου κάνει κόλπα. Αν είσαι τολμηρός, θαρραλέος και μαστροχαλαστής συν της άλλης και φυσικά δεν έχεις εγγύηση για την οθόνη, άνοιξε την από πίσω και απλά φύσα να φύγει η σκόνη. Αν δεν πιάσει αυτό θέλει μέτρημα και άρα φράγκα για service... :(

Δημοσ.

Πακέτο στην Martinburgstrasse, Osnabrueck, Deutschland.

Αλλά δεν σου υπόσχομαι ότι θα την ξαναδείς... Ούτε εμένα φυσικά...

Judas, πες και σε κανέναν άλλον... Θα φτιάξω και άλλο Pc-άκι... :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...