ntountou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς το πρόβλημα battery drain ?? Το αφήνω να φορτίσει full, μετά το βγάζω από την μπρίζα, το ξεκινάω και είναι η μπαταρία στο 84%... χωρίς το battery care ενεργοποιημένο, δλδ έπρεπε να παει 100%. Εδώ και ένα μεγάλο thread σε ξένο forum που ψάχνουν το πρόβλημα για τη σειρά VAIO Z... ξεκινάει από το 2008 μέχρι πρόσφατα.. Γενικά υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με την πτώση της μπαταρίας ενώ το laptop είναι απενεργοποιημένο.. Και για toshiba, hp κτλ.. Αλλά δε φαίνεται να είναι ξεκάθαρο ούτε καν ποιος είναι ο λόγος.. πόσο μάλλον η λύση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 το πηρα τελικα και εγω .φοβερο μηχανημα .ειχα και παλια 2 vaio χωρις κανενα προβλημα.η οθονη πραγματικα ειναι το κατι αλλο και γενικος ειναι σφαιρα ...και να φανταστιτε το προιγουμενο μου ηταν imac .εχω ενα προβλημα ομως μερικες φορες μου κολλησε και ηθελε κλεισιμο απο το κουμπι για να ξεκοληση.μπορει νανε απο κανενα προγραμμα που εβαλα αλλα δεν ξερω ...εχει τυχει σε αλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς το πρόβλημα battery drain ?? Το αφήνω να φορτίσει full, μετά το βγάζω από την μπρίζα, το ξεκινάω και είναι η μπαταρία στο 84%... χωρίς το battery care ενεργοποιημένο, δλδ έπρεπε να παει 100%. Εδώ και ένα μεγάλο thread σε ξένο forum που ψάχνουν το πρόβλημα για τη σειρά VAIO Z... ξεκινάει από το 2008 μέχρι πρόσφατα.. Γενικά υπάρχουν πολλές συζητήσεις σχετικά με την πτώση της μπαταρίας ενώ το laptop είναι απενεργοποιημένο.. Και για toshiba, hp κτλ.. Αλλά δε φαίνεται να είναι ξεκάθαρο ούτε καν ποιος είναι ο λόγος.. πόσο μάλλον η λύση.. ειναι προβλημα με ολους τους επεξεργαστες της ιντελ απο το 2008 και μετα σχεδον σε φορητους. σε αλλους λιγοτερο σε αλλους περισσοτερο. το προβλημα παρατηρηθηκε πρωτη φορα στα πρωτα eee PC 701 που οταν τους εβαζαν XP το προβλημα γινοταν πιο εμφανες. το θεμα ειναι οτι δεν λυνεται και μαλλον δεν νοιαζεται κανεις γι αυτο. η το αφηνεις στην πριζα η βγαζεις την μπαταρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 ειναι προβλημα με ολους τους επεξεργαστες της ιντελ απο το 2008 και μετα σχεδον σε φορητους. σε αλλους λιγοτερο σε αλλους περισσοτερο... Αν και το έχω ψάξει πολύ από εχθές το θέμα, αυτή είναι μια καινούργια εκδοχή για το τι μπορεί να φταίει.... δεν είδα άλλους να το αναφέρουν... σε forum στο εξωτερικό πάντα... είσαι σίγουρος ότι είναι θέμα επεξεργαστή? το θεμα ειναι οτι δεν λυνεται και μαλλον δεν νοιαζεται κανεις γι αυτο... Δυστυχώς αυτή την εντύπωση έχω σχηματίσει κι εγώ... αδιαφορία και ηλίθιες απαντήσεις από τις εταιρείες... του στυλ "όταν το laptop είναι απενεργοποιημένο είναι λογικό να καταναλώνεται ένα ποσοστό της μπαταρίας" κτλ... άλλο ένα ποσοστό 2-3% και άλλο 15%... Στο δικό μου ενεροποιησα χθες βράδυ επιτηδες το battery care αλλά στο 100%, δλδ να φορτίσει πλήρως, για να δω συμπεριφορά... το ανοίγω σήμερα το πρωί ,εχοντας βγάλει τη μπριζα και ξεκινησε απτο 95% αλλά μέσα σε 2 λεπτά είχε πέσει στο 88%....... τραγωδία... μετά πήγαινε normal.. και ειδικά αν σκεφτείς ότι οι εταιρείες το θεωρούνε λογικο...... απλά τραγικό.... ευτυχώς δεν μου χρειάζεται ιδιαιτερα η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας καθως τον έχω σαν desktop replacement αλλα τέτοιο πρόβλημα 2-3 ετών και η αντιμετώπιση από τις εταιρείες είναι για γέλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgis21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ναι ρε παιδια λεω και εγω τι εγινε νομιζα οτι ειχα χαλασμενη μπαταρια....ελεος!!!!!να σας ρωτησω κατι οταν το εχω στη πριζα ειναι καλο να εχω τη μπαταρια επανω η να τη βγαζω???μου εχει πει ενας φιλος μου οτι οταν το εχω το λαπτοπ στη πριζα να βγαζω τη μπαταρια γιατι χαλαει...ξερει κανεις κατι για αυτο???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 το πηρα τελικα και εγω .φοβερο μηχανημα .ειχα και παλια 2 vaio χωρις κανενα προβλημα.η οθονη πραγματικα ειναι το κατι αλλο και γενικος ειναι σφαιρα ...και να φανταστιτε το προιγουμενο μου ηταν imac .εχω ενα προβλημα ομως μερικες φορες μου κολλησε και ηθελε κλεισιμο απο το κουμπι για να ξεκοληση.μπορει νανε απο κανενα προγραμμα που εβαλα αλλα δεν ξερω ...εχει τυχει σε αλλον? μου κολησε 2 φορες εχτες καθως ανοιγα τον hwmonitor και το utube. ---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:33 ---------- Ναι ρε παιδια λεω και εγω τι εγινε νομιζα οτι ειχα χαλασμενη μπαταρια....ελεος!!!!!να σας ρωτησω κατι οταν το εχω στη πριζα ειναι καλο να εχω τη μπαταρια επανω η να τη βγαζω???μου εχει πει ενας φιλος μου οτι οταν το εχω το λαπτοπ στη πριζα να βγαζω τη μπαταρια γιατι χαλαει...ξερει κανεις κατι για αυτο???? ισχιει απολυτα . αν το εχεις να καθετε στο γραφειο σου βγαλτην . μαλλον αυτο θα κανω κ εγω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 εαν βαλεις το vaio battery care πχ στο 50% σταματαει να φορτιζει την μπαταρια το laptop απο μονο του οταν η μπαταρια φτασει στο 50%, ετσι δεν υπαρχει κανενα προβλημα να την εχεις πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 μου κολησε 2 φορες εχτες καθως ανοιγα τον hwmonitor και το utube. τελικα μαλλον παιζει θεμα και με τον i5 το χω δει ξανα σε αλλο forum σε vaio και dell δυο φιλων που κολλανε και επανεκκινουν μονο με reset. ελεος μ αυτη την intel. ο i7 ειναι φουρνος, ο i5 τρωει σκαλωματα, να δουμε και με τον i3 αν παιζει κατι... και φυσικα το θεμα με την μπαταρια ειναι πασιγνωστο (ειδικα σε forum για Netbook) και γινεται σε διαφορα λαπτοπ που εχουν περασει απο τα χερια μου (και σε celeron M και σε atom και σε core 2 duo και σε core 2 duo CULV). σπαστικο αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα. βεβαια σε 1.5 - 2 χρονια bye bye battery. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 εαν βαλεις το vaio battery care πχ στο 50% σταματαει να φορτιζει την μπαταρια το laptop απο μονο του οταν η μπαταρια φτασει στο 50%, ετσι δεν υπαρχει κανενα προβλημα να την εχεις πανω.εκανα search στο pc για αυτο το προγραμμα και δεν το βρηκα . επισης μπηκα στο site vaio.gr και εκει παλι δεν το βρηκα για το δικο μας λαπτοπ . απο που το κατεβαζεις τελικα ?thanx in advance . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 μου κολησε 2 φορες εχτες καθως ανοιγα τον hwmonitor και το utube. τελικα εμενα κολαει αρκετα συχνα απο το πρωι καμια 4-5 φορες .εκανα το vaio hardware diagnostics και μου τα εβγαλε ολα οκ αλλα κολησε στο 96% μετα απο κανα 2ωρο που κρατησε το τεστ.τη να κανω γμτ.θα το κανω μια επαναφορα και αν συνεχισουμε θα παρω αυριο την σονυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 εμένα δεν μου έχει κολήσει ούτε μια φορά.......και το έχω ανοιχτό τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 εκανα search στο pc για αυτο το προγραμμα και δεν το βρηκα . επισης μπηκα στο site vaio.gr και εκει παλι δεν το βρηκα για το δικο μας λαπτοπ . απο που το κατεβαζεις τελικα ?thanx in advance . ειναι υποπρογραμμα του vaio control center μπες σε αυτο μετα power management και θα το βρεις.. (προσοχη να εχεις συνδεδεμένη την μπαταρια αλλιως δεν στο βγαζει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Όταν δουλεύουμε το laptop στην μπριζα και θέλουμε να βγάλουμε τελείως την μπαταρία από επάνω τι είναι καλύτερο? Να την έχουμε αποφορτίσει πρώτα πλήρως ή να είναι στο 100% ή σε κάποιο άλλο ποσοστό??? Επίσης για πόσο καιρό μπορεί να μένει μακρυά από το laptop? Μήπως πχ μια φορά την εβδομάδα πρέπει να την δουλεύουμε και αν ναι με ποιο τρόπο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Όταν δουλεύουμε το laptop στην μπριζα και θέλουμε να βγάλουμε τελείως την μπαταρία από επάνω τι είναι καλύτερο? Να την έχουμε αποφορτίσει πρώτα πλήρως ή να είναι στο 100% ή σε κάποιο άλλο ποσοστό??? Επίσης για πόσο καιρό μπορεί να μένει μακρυά από το laptop? Μήπως πχ μια φορά την εβδομάδα πρέπει να την δουλεύουμε και αν ναι με ποιο τρόπο? Εγώ έχω διαβάσει ότι αν θέλεις να την αφαιρέσεις το καλύτερο είναι να την βγάλεισ στο 40% και μετά να την τυλίξεις αεροστεγώς και να την βάλεις στο ψυγείο στην συντήρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Όταν δουλεύουμε το laptop στην μπριζα και θέλουμε να βγάλουμε τελείως την μπαταρία από επάνω τι είναι καλύτερο? Να την έχουμε αποφορτίσει πρώτα πλήρως ή να είναι στο 100% ή σε κάποιο άλλο ποσοστό??? Επίσης για πόσο καιρό μπορεί να μένει μακρυά από το laptop? Μήπως πχ μια φορά την εβδομάδα πρέπει να την δουλεύουμε και αν ναι με ποιο τρόπο?[/quote δες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156314&highlight=BATTERY και εδω για την μπαταρια http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=43316 βλεπω οτι αρχισαν τα προβληματα με τα restart. για ποιους λογους παιδες? λογω θερμοκρασιων? εγω ακομη δεν το πηρα αν και ημουν 99% ετοιμος. λεω να περιμενω κι αλλο γιατι με τους μ@λ@κες sony dell δεν βγαζεις ακρη. τι να πω πια και παμε να δωσουμε τοσα χρηματα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα