Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηγα στο public και ειδα το s συγκριτικα με το z και η οθονη στο s δεν ηταν τοσο χαλια καμμια σχεση συγκριτικα με αλλα καταστηματα που τα ειχα συγκρινει. μηπως παιζει κατι με παρτιδες που εχουν διαφορα;

Δημοσ.

@nikos_frs απο που το πηρες ? δεν υπηρχε σε αλλα καταστηματα ? ρωταω γιατι στο skroutz.gr το βρισκεις πολυ πιο φτηνα .

Το πήρα από εδώ http://www.e-gate.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=26612

Δεν το πήρα από αλλού επειδή δεν ήθελα να μπλέξω με κούριερ κλπ...αν κι έπρεπε να πάρω το ρίσκο τεσπα..

επισης ειδε κανενας κατοχος του λαπτοπ με το προγραμμα everest τι μαρκα ειναι η οθονη και τα αλλα υποσυστηματα του λαπτοπ;

έχουμε και λέμε..

ο σκληρός είναι τοσίμπα

http://www.sonynec-optiarc.com/products/index.html

για την οθόνη δεν βρήκα κάτι.

Δημοσ.
πηγα στο public και ειδα το s συγκριτικα με το z και η οθονη στο s δεν ηταν τοσο χαλια καμμια σχεση συγκριτικα με αλλα καταστηματα που τα ειχα συγκρινει. μηπως παιζει κατι με παρτιδες που εχουν διαφορα;

Πάντως και το πανελ του Z είναι φανταστικό. Εχω δουλέψει το FW αρκετές ώρες (κατα 90% πρέπει να είναι η ίδια οθόνη) και μου φάνηκε σούπερ. Για καθημερινή χρήση εννοείται ότι αυξάνουμε λίγο τα dpi.

Δημοσ.

Μια χαρα οθονη εχει!!! το εχω απο το πρωη ανοιχτω σημερα δε με εχει κουραση καθολου ουτε εχει ζεσταθει!!

Δημοσ.

παιδια το πηρα και εγω χτες .

το πηρα απο εδω

απο οτι βλεπω επεσε κ αλλο η τιμη απο χτες . η καλυτερη τιμη στην αγορα και απιστευτη εξυπηρετιση .το παρηγγειλα τηλεφωνικα στις 12:30 και στις 4 ητανε στο σπιτι μου με δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη...

respect στο καταστημα .

στο θεμα μας τωρα .

το λάπτοπ ειναι ανοιχτο απο χτες .εβγαλα mccafee microsoft works και norton προς το παρον . εγκατεστησα eset nod 32 security suite και office 2007 . τα παρελκομενα της sony προσωπικα δεν φαινεται να με ενοχλουν καθολου ουτε στην ταχυτητα ουτε σε κατι αλλο . μαλλον δεν με νοιαζει πια η απολυτη ταχυτητα στο μηχανημα . φορτωνει τα παντα πολυ γρηγορα . H αποκριση παντως του υπολογιστη ειναι πολυ καλη . θερμοκρασια...καμια ...θορυβος κανενας .οθονη μια χαρα . να τονισω πως εγω την οθονη την λειτουργω παντα με πολυ χαμηλη φωτεινοτητα γιατι αλλιως με πονανε τα ματια μου .η μεγαλη αναλυση πραγματικα ειναι για μενα ολα τα λεφτα .καθως ανοιγω firefox (ξεχασα να πω πριν πως εχω βαλει και firefox και skype ) , skype ,msn και ολα αυτα στην ιδια οθονη και τα παρακολουθω ταυτοχρωνα .

παιχνιδι δεν εχω βαλει ακομα .κατασκευη πολυ καλη .ειναι ενα σοβαρο μηχανημα για ολες τις δουλεις .

Δημοσ.
παιδια το πηρα και εγω χτες .

το πηρα απο εδω

απο οτι βλεπω επεσε κ αλλο η τιμη απο χτες . η καλυτερη τιμη στην αγορα και απιστευτη εξυπηρετιση .το παρηγγειλα τηλεφωνικα στις 12:30 και στις 4 ητανε στο σπιτι μου με δωρεαν μεταφορικα και αντικαταβολη...

respect στο καταστημα .

στο θεμα μας τωρα .

το λάπτοπ ειναι ανοιχτο απο χτες .εβγαλα mccafee microsoft works και norton προς το παρον . εγκατεστησα eset nod 32 security suite και office 2007 . τα παρελκομενα της sony προσωπικα δεν φαινεται να με ενοχλουν καθολου ουτε στην ταχυτητα ουτε σε κατι αλλο . μαλλον δεν με νοιαζει πια η απολυτη ταχυτητα στο μηχανημα . φορτωνει τα παντα πολυ γρηγορα . H αποκριση παντως του υπολογιστη ειναι πολυ καλη . θερμοκρασια...καμια ...θορυβος κανενας .οθονη μια χαρα . να τονισω πως εγω την οθονη την λειτουργω παντα με πολυ χαμηλη φωτεινοτητα γιατι αλλιως με πονανε τα ματια μου .η μεγαλη αναλυση πραγματικα ειναι για μενα ολα τα λεφτα .καθως ανοιγω firefox (ξεχασα να πω πριν πως εχω βαλει και firefox και skype ) , skype ,msn και ολα αυτα στην ιδια οθονη και τα παρακολουθω ταυτοχρωνα .

παιχνιδι δεν εχω βαλει ακομα .κατασκευη πολυ καλη .ειναι ενα σοβαρο μηχανημα για ολες τις δουλεις .

μπορεις να μου πεις αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ελληνικα φυλλαδια η συσκευασια και αν εχει κανενα αυτοκολλητο του εισαγωγεα το κουτι; επισης την οθονη με ποσα dpi την δουλευεις;

Δημοσ.

καλησπερα . τωρα ειμαι δουλεια και δεν εχω το λαπτοπ μαζι . την δουλευω στα default dpi παντως . τωρα δεν ξερω ποια ειναι αυτα .οταν παω σπιτι θα σου πω . επισης εχει ελληνικο πληκτρολογιο και κανονικα ελληνικα φυλλαδια . θα ανεβασω και unpacking video στο utube . αλλα και review γιατι δεν υπαρχει τπτ στο ιnternet για αυτο το μοντελο ρε γμτ !!!

το μονο κακο απο το καταστημα που το πηρα ειναι οτι η αποδειξη που μου δωσανε ειναι σαν την αποδειξη που παιρνεις απο τον φουρνο . και δεν γραφει τι αγορασα αλλα μονο το ποσο .και εχω και ενα δελτιο αποστολης που γραφει το μοντελο πανω . θα στειλω email να μαθω αν χρειαστω εγγυηση τι θα γινει .

---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:52 ----------

λοιπον τα dpi ειναι 96 .

Δημοσ.
μπορεις να μου πεις αν εχει ελληνικο πληκτρολογιο ελληνικα φυλλαδια η συσκευασια και αν εχει κανενα αυτοκολλητο του εισαγωγεα το κουτι; επισης την οθονη με ποσα dpi την δουλευεις;

Ελληνικό πληκτρολόγιο και ελληνικότατα φυλλάδια κανονικά και με το νόμο...

Δημοσ.

παιδια το δικο μου φωραει hitachi δισκο . θυμιθικα πως καποιος ειχε ρωτησει και το αναφερω .

αν υπαρχουν ερωτησεις για το λαπτοπ πειτε να σας απαντησω . κοιταω καθημερινα το θρεντ.

Δημοσ.
παιδια το δικο μου φωραει hitachi δισκο . θυμιθικα πως καποιος ειχε ρωτησει και το αναφερω .

αν υπαρχουν ερωτησεις για το λαπτοπ πειτε να σας απαντησω . κοιταω καθημερινα το θρεντ.

εχω ρωτησει πολλες φορες αν μπορει καποιος κατοχος να ελεγξει το λαπτοπ του με το προγραμμα everest για το τι μαρκας ειναι τα διαφορα parts του υπολογιστει και το κυριοτερο η οθονη.

HQ αν εχεις χρονο και διαθεση μπορεις να τα αναφερεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
εχω ρωτησει πολλες φορες αν μπορει καποιος κατοχος να ελεγξει το λαπτοπ του με το προγραμμα everest για το τι μαρκας ειναι τα διαφορα parts του υπολογιστει και το κυριοτερο η οθονη.

HQ αν εχεις χρονο και διαθεση μπορεις να τα αναφερεις;

Σελίδα 11 3ο μύνημα από το τέλος....

Επεξ/σία από nikos_frs

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...