GoldenEye Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 πηγα πλαισιο και ελενξα στις ρυθμισεις του ηχου στο Ζ πως εχει εξοδο spdif ...και γι αυτο ρωταω αν καποιος το εχει συνδεσει ετσι στα ηχεια του να μου πει πως το ακουει .επισης μηπως κανει ξερει αν η οθονη αυτη ειναι led ? ειναι led ειναι μακραν καλυτερη απο την αντιστοιχη του S (απλα τραγικη στο S σκοτεινη θολη με κακη απεικονιση χρωματων και του λευκου) αλλα εχει 2 ελλατωματα 1. ειναι full HD που για καποιον που το θελει για πολυωρη εργασια ειναι θανατος και σκοτωμα για την καρτα γραφικων το gaming σε τετοια αναλυση (ρυθμιση σε χαμηλοτερη δεν λεει γιατι θολωνει το πραγμα). 2. ακομα και στο τερμα η φωτεινοτητα ειναι μετρια (με οτι σημαινει για την μπαταρια) λυπαμαι που το λεω αλλα τα τελευταια vaio συγκριτικα με τα τελευταια μοντελα ολων των αλλων εταιριων ειναι μακραν καλυτερα σε ποιοτητα κατασκευης και αν και made in china δεν δειχνουν τοσο κινεζικα οσο ολα τα αλλα (ακομα και dell και toshiba ανω του χιλιαρικου). επισης γενικοτερα ξενερωσα με τα φθηνα γυαλιστερα πλαστικα που βαζουν σχεδον ολοι πλεον και τις μετριες οθονες (κατω απο 1000 δεν παιζει σοβαρη οθονη) τελος δεν μου καθεται καλα πως μοντελα της σειρας F ειναι ακριβοτερα με χειροτερα χαρακτηριστικα απο τα Ε series. μηπως εχουν διαφορα στην ποιοτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) λυπαμαι που το λεω αλλα τα τελευταια vaio συγκριτικα με τα τελευταια μοντελα ολων των αλλων εταιριων ειναι μακραν καλυτερα σε ποιοτητα κατασκευης και αν και made in china δεν δειχνουν τοσο κινεζικα οσο ολα τα αλλα (ακομα και dell και toshiba ανω του χιλιαρικου). επισης γενικοτερα ξενερωσα με τα φθηνα γυαλιστερα πλαστικα που βαζουν σχεδον ολοι πλεον και τις μετριες οθονες (κατω απο 1000 δεν παιζει σοβαρη οθονη) τελος δεν μου καθεται καλα πως μοντελα της σειρας F ειναι ακριβοτερα με χειροτερα χαρακτηριστικα απο τα Ε series. μηπως εχουν διαφορα στην ποιοτητα; H σειρά F είναι πολύ καλύτερη απο την σειρά EB. Ειδικά τα ακριβότερα μοντέλα της σειράς F είναι από τα ποιοτικότερα Notebook που έχω δει να κατασκευάζονται τελευταία. O μόνος ενδοιασμός μου είναι το δερμάτινο (?) palmrest, το οποίο αν και απίστευτα βολικό, δεν ξέω πόσο θα αντέξει στον χρόνο. Για τις οθόνες των S έχεις δίκιο...ίσως είναι οι ίδιες που χρησιμοποιήθηκαν στα NW και για τις οποίες υπήρξαν πολλά παράπονα (κυρίως για την απεικόνιση του μαύρου). Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2010 από panos2000gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 ειναι led ειναι μακραν καλυτερη απο την αντιστοιχη του S οκ , αλλα γιατι στο site της vaio δεν αναφερεται ? γραφει μονο πως ειναι "VAIO Display Plus" ΕΔΩ το λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 οκ , αλλα γιατι στο site της vaio δεν αναφερεται ? γραφει μονο πως ειναι "VAIO Display Plus" ΕΔΩ το λινκ γιατι η σονυ τις βαφτισε ετσι αν τα δεις και τα δυο μοντελα θα τα ξεχωρισεις πολυ ανετα μονο και μονο απο την οθονη και θα καταλαβεις πια εχει led backlight (vaio display plus) και ποια ειναι η αρχαια με τα σχεδον κιτρινα λαμπακια (οθονη VAIO) που δεν βλεπεις και πολυ καλα. χαθηκε ο κοσμος να βαλουν μια led 15 αρα στα 720p η στα 1600 x 900; επισης και οι δυο εχουν θεμα με την φωτεινοτητα, το acer 3810ΤΖ (φοραει πανελ LG καλης ποιοτητας) που εχω στο τερμα το brightnes κανει για λαμπα δωματιου. και τα δυο VAIO στο max brightness ειναι οσο το acer στο 50%. αν καποιος εχει το everest ας δει λιγο τι πανελ φορανε και τα δυο μοντελα S και Z. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 πιστευεις πως δεν αξιζει η αγορα του με βαση την οθονη ? δλδ για desktop deplacement δεν αξιζει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 κανενα laptop δεν αξιζει για desktop replacement κατω απο χιλιαρικο ειδικα απο επιδοσεις και απο θεμα θερμοκρασιων, μονο για φορητοτητα και καταναλωση. το S για τα λεφτα του ειναι οτι πρεπει εχει και τα συν του (υπερπληρες) και τα πλην του (μετρια οθονη αλλα σε σωστη αναλυση και υποχρονισμενη gpu). ψαχνω απο το πασχα για βασικο λαπτοπ (σχεδον desktop replacement - μιας και εχω το 3810ΤΖ για τα πηγαινε ελα) και αυτο ηταν πολυ κοντα σε οτι ηθελα αλλα δεν το χω παρει ακομα γιατι με προβληματιζει πως γινεται vaio να ειναι τοσο φθηνοτερο απο τον ανταγωνισμο σε ιδια περιπου χαρακτηριστικα. και μαλιστα να μοιαζει πολυ ποιοτικοτερο μετα απο συντομη συγκριση με αντιστοιχα dell και toshiba. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 δεν το χω παρει ακομα γιατι με προβληματιζει πως γινεται vaio να ειναι τοσο φθηνοτερο απο τον ανταγωνισμο σε ιδια περιπου χαρακτηριστικα. και μαλιστα να μοιαζει πολυ ποιοτικοτερο μετα απο συντομη συγκριση με αντιστοιχα dell και toshiba. και μενα αυτο με προβλιματιζει και τα ηχεια του που τα ακουσα απο κοντα και σε μεγαλη ενταση τριζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 και μενα αυτο με προβλιματιζει και τα ηχεια του που τα ακουσα απο κοντα και σε μεγαλη ενταση τριζουν. Το 90% των λαπτοπ έχουν απαράδεκτα ηχεία. Καλά ηχεία είδα μόνο σε ορισμένα 17αρια που διαθέτουν subwoofer και σε μετρημένα 15αρια (κυρίως toshiba με harman/kardon). Ακόμη και εκεί όμως υπάρχει ένα μέτρο....για μεγάλη ένταση μόνο με εξωτερικά ηχεία θα ικανοποιηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=939 εγω τελικα θα παραγειλλω αυτο μαλλον. ειναι dell ι5 7200 σκληρο subwoofer 3 ωρες ... 27 μηνες collect and return εκτος αν βρω κατι σε 13 αρα οθονη με αυτα περιπου τα χαρακτηριστικα. αντε ας εχει και i3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=939εγω τελικα θα παραγειλλω αυτο μαλλον. ειναι dell ι5 7200 σκληρο subwoofer 3 ωρες ... 27 μηνες collect and return εκτος αν βρω κατι σε 13 αρα οθονη με αυτα περιπου τα χαρακτηριστικα. αντε ας εχει και i3. Μέτρια κάρτα γραφικών....δε νομίζω ότι συγκρίνεται με το αντίστοιχο vaio ΕΒ στα 773ευρώ με i5, 500gb, ATI 5650, Blueray. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cygne Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Αφού η κάρτα του Sony είναι υποχρονισμένη ,τότε στα ίδια επίπεδα είναι με το Dell.Και εν πάσει περιπτώση αν δε θέλει κάποιος να παίξει παιχνίδια ,τι να την κάνει τη super κάρτα γραφικών;Επίσης δεν έχει το Sony με τα 763 ευρώ BR.Εκτός και αν κάνω λάθος. bebis4 αν αγοράσεις τελικά αυτό το μοντέλο της Dell ,μήπως μπορείς να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου;Κυρίως όσον αφορά τις θερμοκρασίες ,γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το μοντέλο ,αλλά στο εξωτερικό έχουν αναφερθεί προβλήματα θερμοκρασιών και το φοβάμαι λίγο.Αν το πάρεις ,τρέξ' το ,ζόρισέ το λίγο και πες μας την απόδοσή του και ανα ανεβάζει θερμοκρασία.ΟΚ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Αφού η κάρτα του Sony είναι υποχρονισμένη ,τότε στα ίδια επίπεδα είναι με το Dell.. Παιδιά μην λέμε ασυναρτησίες και πράγματα που δεν ισχύουν. Ακόμη και υποχρονισμένη η κάρτα γραφικών του VAIO (ATI 5650) είναι 3 φορές ισχυρότερη από αυτή του DELL (ATI 4570). Επίσης παρακολουθώ τόσο καιρό πολλούς να αναφέρονται στον υποχρονισμένο και να γράφουν απίστευτα σενάρια και δημιουργήματα της φαντασίας τους. Ακόμη και υποχρονισμένη μια κάρτα σε ένα λαπτοπ μπορεί να έχει καλύτερη απόδοση από μια ίδια κάρτα σε ένα άλλο λαπτοπ. Απίστευτο και όμως αληθινό...αν θελετε το συζητάμε σε άλλο thread αυτό το θέμα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2010 από panos2000gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cygne Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 panos2000gr υπάρχει κάτι στα Sony που να μη θεωρείς θετικό;Όχι ότι έχω κτ με τα Sony.Ίσα-ίσα τα θεωρώ καλά laptops.Αλλά ότι θα αναγάγουμε και τον υποχρονισμό μιας κάρτας γραφικών σε Sony laptop σε πλεονέκτημα και ότι μπορούμε να εξαγάγουμε και συμπεράσματα για την απόδοση μιας υποχρονισμένης κάρτας γραφικών σε σύγκριση με υποθετικό μη Sony laptop ,όπου δεν υπάρχει υποχρονισμός ,εγώ το θεωρώ αν μη τι άλλο γελοίο.Και συγγνώμη αν λέω ασυναρτησίες, αλλά θεωρώ την "αγιοποίηση" των Sony laptops,τη στιγμή μάλιστα όπου όλες οι εταιρείες φορητών έχουν ρίξει κατά πολύ την ποιότητα κατασκευής τους για να τα οικονομήσουν,τουλάχιστον επικίνδυνη!Νομίζω ότι σαν καταναλωτές που είμαστε όλοι θα έπρεπε να είμαστε και πιο συνειδητοποιημένοι και να δείχνουμε με την αγοραστική μας επιλογή ,πως πέρα από τα χαρακτηριστικά μας ενδιαφέρει και η ποιότητα κατασκευής ενός laptop.Γιατί δυστυχώς όταν ο καθένας ζητάει με 700 ευρώ την τέλεια κάρτα γραφικών, super επεξεργαστή, super απόδοση και οθόνη ,η κάθε εταιρεία του τα προσφέρει ,αλλά έχοντας φροντίσει να μειώσει την ουσία του πράγματος ,που δεν είναι βέβαια οι επιδόσεις ,αλλά το hardware.Και για να μη παρεξηγηθώ,αναφέρομαι σε όλες τις εταιρείες ανεξαιρέτως, γιατί αυτή δυστυχώς είναι η πολιτική όλων τελευταία. Αν όμως κάποιος δεν αγόραζε με βάση τις επιδόσεις που πιθανότατα δεν θα του χρειαστούν,αλλά με βάση την ουσία του πράγματος ,τότε ίσως να είχαμε και έναν φορητό που να κρατούσε 2-3 χρόνια χωρίς προβλήματα,γιατί τώρα τελευταία όλοι προβλήματα παρουσιάζουν.Συγγνώμη αν παρέκκλινα του θέματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Αφού η κάρτα του Sony είναι υποχρονισμένη ,τότε στα ίδια επίπεδα είναι με το Dell.Και εν πάσει περιπτώση αν δε θέλει κάποιος να παίξει παιχνίδια ,τι να την κάνει τη super κάρτα γραφικών;Επίσης δεν έχει το Sony με τα 763 ευρώ BR.Εκτός και αν κάνω λάθος. bebis4 αν αγοράσεις τελικά αυτό το μοντέλο της Dell ,μήπως μπορείς να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου;Κυρίως όσον αφορά τις θερμοκρασίες ,γιατί με ενδιαφέρει και εμένα αυτό το μοντέλο ,αλλά στο εξωτερικό έχουν αναφερθεί προβλήματα θερμοκρασιών και το φοβάμαι λίγο.Αν το πάρεις ,τρέξ' το ,ζόρισέ το λίγο και πες μας την απόδοσή του και ανα ανεβάζει θερμοκρασία.ΟΚ? που εχεις διαβασει για τις θερμοκρασιες γιατι εγω το μονο που διαβασα ειναι οτι ειναι αρκετα ζεστο το τροφοδοτικο και συγκεκριμενα εδω: http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Studio-1558-HD4570-Notebook.25411.0.html κοιταξε παντως και εγω ειμαι επιφυλακτικος ακομη για αυτο και αναβαλλω ακομη την αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 βασικα μπορει καποιος που εχει το λαπτοπ να μας πει αν εχει κανει φορματ και κατα ποσον γινετε να μην φορτοσουμε ολες αυτες τις εφαρμογες που εχει πανω του απο μαμα χωρις να χασουμε καποια λειτουργια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα