Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γιεεεεεεεες

κακως,ξαναγυρνα στις παλιες ρυθμισεις λοιπον

νομιζα οτι πιθανως να ησουν σε αυτην την περιπτωση.

http://forum.notebookreview.com/6714479-post2082.html.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το ΘΕΛΩ αυτο το laptop αλλα διαβασα πριν οτι υπηρχε καποτε με 799Ε σε ενα μαγαζι κ τωρα με ενα search στον σκρουτζ μου βγαζει μονο 3 μαγαζια κ το φτηνοτερο 965Ε. :mad:

Το ΘΕΛΩ αυτο το laptop αλλα διαβασα πριν οτι υπηρχε καποτε με 799Ε σε ενα μαγαζι κ τωρα με ενα search στον σκρουτζ μου βγαζει μονο 3 μαγαζια κ το φτηνοτερο 965Ε. :mad:

εαν ειναι και εκει διαθεσιμο

Εστειλα mail απο χτες το απογευμα ! Πιστευω σημερα πριν το μεσημερι να μου εχουν απαντησει... :confused: btw εξαιρετικο topic εχω μαθει τα παντα για το laptopi πριν καν το αγορασω :-D

την καθαριστρια που σου προτειναν ηδη

δεν ξερω κατι αλλο

λοιπον . το εκανα βίδες . προσεκτικο ανοιγμα . κανενα σπασιμο . δεν προκειται κανεις να καταλαβει οτι το ανοιξα .

το ξεσκονισα. δυστυχως δεν ειχα σπρευ αερα να κανω τελεια δουλεια αλλα το φυσιξα πολυ καλα ολο το εσωτερικο .

η θερμοκρασια πλεον ειναι στους 34 βαθμους (!) και ο θορυβος ανυπαρκτος .

ακολουθουν και φωτο απο το πως ειναι το laptop ξεκοιλιασμενο .

img0372l.jpg

img0373yc.jpg

λοιπον . το εκανα βίδες . προσεκτικο ανοιγμα . κανενα σπασιμο . δεν προκειται κανεις να καταλαβει οτι το ανοιξα .

το ξεσκονισα. δυστυχως δεν ειχα σπρευ αερα να κανω τελεια δουλεια αλλα το φυσιξα πολυ καλα ολο το εσωτερικο .

η θερμοκρασια πλεον ειναι στους 34 βαθμους (!) και ο θορυβος ανυπαρκτος .

ακολουθουν και φωτο απο το πως ειναι το laptop ξεκοιλιασμενο .

img0372l.jpg

img0373yc.jpg

γουελ νταν :-)

• 4 εβδομάδες αργότερα...

εκανα αναβαθμιση στο λαπτοπακι . αντικατεστησα τον σκληρο με τον corsair force series .

τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα .πλεον το reboot , to restart το boot και to shut down γινονται παρα πολυ γρηγορα και ολες οι εφαρμογες ανοιγουν "στα μπαμ" . τωρα μπορει κανεις να δει τι παιζει με το λαπτοπ στην πραγματικοτητα .

εκανα αναβαθμιση στο λαπτοπακι . αντικατεστησα τον σκληρο με τον corsair force series .

τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα .πλεον το reboot , to restart το boot και to shut down γινονται παρα πολυ γρηγορα και ολες οι εφαρμογες ανοιγουν "στα μπαμ" . τωρα μπορει κανεις να δει τι παιζει με το λαπτοπ στην πραγματικοτητα .

να σε ρωτήσω ρε γίγαντα, γιατί έχω μια απορία σχετικά με την αλλαγή σκληρού. Κάνω Recovery Disks απο το Sony Vaio με το ότι πρόγραμμα κλπ είναι εγκατεστημένο. Παραγγέλνω εναν SSD, πως γίνεται να βάλω τα Windows 7 οπως τα έχω τώρα πάνω στο καινούργιο? τον έβαλες πρώτα σε εξωτερική θήκη, έκανες full format, τον έβαλες στο pc και με το που τον άνοιξες έβαλες καπάκι το dvd με τα recovery ή κάποιο bootable για την εγκατάσταση των win? Αν μπορείς να μου πεις λίγο θα με διευκόλυνε γιατί το ψάχνω αυτες τις μέρες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...