HQ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Με ποιο προγραμμα τις μετρας εσυ; Πες τι θερμοκρασιες εχεις για να συγκρινω και σου λεω Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractalbit Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά έβαλα στον desktop έναν SSD και πλέον ο φορητός με τις 5400 rpm μου φαίνεται χελώνα (πριν μου φαίνονταν σκατζόχοιρος!). Οπότε ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσουμε 2ο σκληρό στο φορητό μας; Βγάζοντας ίσως το blu-ray drive? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 καλος και χρυσος ο ssd αλλα χρειαζεσαι και δευτερο μηχανικο σκληρο. μονο αμα βγαλεις το blue-ray drive αμα ξερεις βεβαια πως και εαν χωραει... σε Vaio_F11 http://www.monteverde.org/images/Sony_Vaio_F11/VAIO_VPCF_Secondary_Hard_Drive_in_Optical_Bay.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractalbit Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 καλος και χρυσος ο ssd αλλα χρειαζεσαι και δευτερο μηχανικο σκληρο.μονο αμα βγαλεις το blue-ray drive αμα ξερεις βεβαια πως και εαν χωραει... σε Vaio_F11 http://www.monteverde.org/images/Sony_Vaio_F11/VAIO_VPCF_Secondary_Hard_Drive_in_Optical_Bay.htm Εννοείται ότι θέλω και 2ο μηχανικό, το λέω άλλωστε ότι μιλάω για 2ο σκληρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Με ποιο προγραμμα τις μετρας εσυ; Πες τι θερμοκρασιες εχεις για να συγκρινω και σου λεω Sent from my iPhone using Insomnia.app Mε το realtemp. Ο επεξεργαστής μου είναι 46-50 σε idle. Σε full load με prime95 είναι περίπου 80-83. Την κάρτα γραφικών στρεσαρέ την με ένα furmark και πες μου τι θερμοκρασίες βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Mε το realtemp. Ο επεξεργαστής μου είναι 46-50 σε idle. Σε full load με prime95 είναι περίπου 80-83. Την κάρτα γραφικών στρεσαρέ την με ένα furmark και πες μου τι θερμοκρασίες βγάζει. αλλο μου δωσανε; http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3614334&postcount=30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Mε το realtemp. Ο επεξεργαστής μου είναι 46-50 σε idle. Σε full load με prime95 είναι περίπου 80-83. Την κάρτα γραφικών στρεσαρέ την με ένα furmark και πες μου τι θερμοκρασίες βγάζει. ριξε μια ματια . τωρα ο ανεμιστηρας δουλευει ας πουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 καντε ενα bios update Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 ωπα ! γιατι να το κανω ? εχει παρατηρηθει πως παιζει θεμα ? κατι ξερεις η πιθανολογεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=el_GR&url=VAIO/Updates/EP0000228463.exe&m=VPCEB1Z1E_B&ip=EP0000228463.htm What does it fix? Improved fan control στο Asia Sony αναφερει και Improved power management επισης προσθτει επιλογη για C3/C4 στο Bios enable/disable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 μπαααααααα δεν φενεται να κανει κατι . (το εκανα ) βλεπουμε θα ξαναποσταρω αυριο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 μπαααααααα δεν φενεται να κανει κατι . (το εκανα ) βλεπουμε θα ξαναποσταρω αυριο . ωραια,μπες στο bios και C3/C6 (εαν θυμαμαι καλα) βαλε την disable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 το εκανα κ αυτο . τωρα παιζει winamp , firefox με 2 ταμπς ανοιχτα , ενα insomnia ενα gmail και η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 50 . εσενα σε παρομοιες συνθηκες τι θερμ. εχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 το εκανα κ αυτο . τωρα παιζει winamp , firefox με 2 ταμπς ανοιχτα , ενα insomnia ενα gmail και η θερμοκρασια ειναι γυρω στους 50 . εσενα σε παρομοιες συνθηκες τι θερμ. εχει ? κατσε ρε συ...ενα..ενα να τα πιασουμε εχεις θορυβο τωρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 γιεεεεεεεες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα