Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε τα ελληνικα γραμματα ειναι το ζουμι. αυτη ειναι η καλυτερη αποδειξη οτι δεν ειναι παραεισαγωγη.

Η τιμή είναι τρομερή αν είναι ελληνικό (που έτσι δείχνει)!!! Μιλάμε για 126 ευρώ διαφορά από ΠΛΑΙΣIΟ/Multirama/Mediamarkt/You και ELECTROΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥΣ.

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η τιμή είναι τρομερή αν είναι ελληνικό (που έτσι δείχνει)!!! Μιλάμε για 126 ευρώ διαφορά από ΠΛΑΙΣIΟ/Multirama/Mediamarkt/You και ELECTROΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥΣ.

Κι εγώ από εκεί τα πήρα, προβληματίστηκα βέβαια, επειδή στο skroutz δεν είχε reviews ,αλλά είχε 130 ευρώ το ενα και 120 το άλλο από πλαίσιο διαφορά. Το site τους πάντως είναι ψιλοάθλιο. Πήγα εκεί και τα πήρα για να είμαι σίγουρος Τετάρτη το παρήγγειλα Πέμπτη το είχαν.Το κατάστημα είναι σαν εταιρεία πληροφορικής με γραφεία κτλ. Τα κουτιά έγραφαν octabit μέσα έχει οδηγίες σε διάφορες γλώσσες και ελληνικά φυσικά το πληκτρολόγιο όπως είπε και ο ντουντου ελληνικό και στο λειτουργικό πολλές γλώσσες και επιλογή γλώσσας για εγκατάσταση. Register έχω κάνει στη sony αλλά δεν έχει έρθει κάποιο mail επιβεβαίωσης δεν ξέρω αν έρχεται κιόλας μπορεί απλά να καταχώρειται αν έρχεται καποιο mail ας πει κάποιος γιατι έχω πάρει και επέκταση εγγύησης.

Α και μετά το register δίνει η sony και ένα δώρο χρόνο συνδρομή σε κάποιο περιοδικό( αγγλικά όλα όμως) αυτό έγινε κανονικά πάντως.

Δημοσ.
Κι εγώ από εκεί τα πήρα, προβληματίστηκα βέβαια, επειδή στο skroutz δεν είχε reviews ,αλλά είχε 130 ευρώ το ενα και 120 το άλλο από πλαίσιο διαφορά. Το site τους πάντως είναι ψιλοάθλιο. Πήγα εκεί και τα πήρα για να είμαι σίγουρος Τετάρτη το παρήγγειλα Πέμπτη το είχαν.Το κατάστημα είναι σαν εταιρεία πληροφορικής με γραφεία κτλ. Τα κουτιά έγραφαν octabit μέσα έχει οδηγίες σε διάφορες γλώσσες και ελληνικά φυσικά το πληκτρολόγιο όπως είπε και ο ντουντου ελληνικό και στο λειτουργικό πολλές γλώσσες και επιλογή γλώσσας για εγκατάσταση. Register έχω κάνει στη sony αλλά δεν έχει έρθει κάποιο mail επιβεβαίωσης δεν ξέρω αν έρχεται κιόλας μπορεί απλά να καταχώρειται αν έρχεται καποιο mail ας πει κάποιος γιατι έχω πάρει και επέκταση εγγύησης.

Α και μετά το register δίνει η sony και ένα δώρο χρόνο συνδρομή σε κάποιο περιοδικό( αγγλικά όλα όμως) αυτό έγινε κανονικά πάντως.

και εμένα δεν μου ήρθε email επιβεβαίωσης......

Δημοσ.

επειδη βλεπω πως ειναι πολυ hot το thread θελω να σας ρωτησω , επειδη σκοπευω να αγορασω το ιδιο λαπτοπ , να μου πειτε αν συνδεει κανεις απο εσας το λαπτοπ με spdif σε ηχεια .επισης διαβασα πως η αυτονομια του ειναι περιπου 2ωρες και 15λεπτα. εχουμε κανενα update σε αυτο το θεμα ?

---------- Προσθήκη στις 00:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:36 ----------

μιλαω για το VPC-EB1Z1E/B

Δημοσ.
Τα κουτιά έγραφαν octabit μέσα έχει οδηγίες σε διάφορες γλώσσες και ελληνικά φυσικά το πληκτρολόγιο όπως είπε και ο ντουντου ελληνικό και στο λειτουργικό πολλές γλώσσες και επιλογή γλώσσας για εγκατάσταση. Register έχω κάνει στη sony αλλά δεν έχει έρθει κάποιο mail επιβεβαίωσης δεν ξέρω αν έρχεται κιόλας μπορεί απλά να καταχώρειται αν έρχεται καποιο mail ας πει κάποιος γιατι έχω πάρει και επέκταση εγγύησης.Α και μετά το register δίνει η sony και ένα δώρο χρόνο συνδρομή σε κάποιο περιοδικό( αγγλικά όλα όμως) αυτό έγινε κανονικά πάντως.

Για καλό και για κακό κάνε και μια τηλεφωνική επιβεβαίωση.Είναι στο Βέλγιο με αστική χρέωση. Προσωπικά έκανα registration μόνο τηλεφωνικά.

Όσο για το μηχάνημα της Oktabit είναι κελεπούρι. Έχω μπεί στο τριπάκι να το χτυπήσω και εγώ αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος απο το δικό μου.

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,

Ειμαι ετοιμος να παραγγειλω αυτο τον VAIO απλα ηθελα να ρωτησω την θερμικη συμπεριφορα του υπολογιστη μετα απο gaming. Θα αγορασω και μια βαση για καλυτερη ψυξη αλλα θα ηθελα και την δικη σας εμπειρια.

Επισης πως ειναι η ποιοτητα κατασκευης του μοντελου. Ειλικρινα ανησυχω μην βγαλει προβλημα λογω φτηνης κατασκευης. Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Φιλε μου μια χαρα ειναι απο θερμοκρασιες εχω λιωση στο gaming κομπλε του πηρα και μια ψηχτρα και πιγενη 55 με 60 βαθμους φουλ αν δεν εχεις ψυχτρα χτυπαει μεχρει και 70 βαθμους φουλ αναλογα το game...αλλα και παλη ειναι καλα σε σχεσει με αλλα λαπτοπ.ποια χαμηλη ποιοτητα ρε παιδια???πραγματικα δε το καταλαβενω αυτο επιδη κανει 1000 ευρω???και τι εγινε???ολλες οι εταιριες να δειτε πως θα ριξουν τις τιμες....sony ειναι το μηχανημα οχι acer...στο λαπτοπ και σε ολλα τα μηχανηματα δε πληρωνεις μονο τη ποιοτητα κατασκευης αλλα την επιστημονικη μελετη και την τεχνογωσια....δεν συμφερει τις εταιριες σαν τη sony να ριξουν την ποιοτητα κατασκευης γιατι το κοστος που θα κερδισουν ειναι πολυ μικρο....σε σχεσει με τη χασουρα που θα παθουν αν ειναι μαπα το μηχανημα

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση. Εχω ενα χρεωστικο στο πλαισιο για αυτο λεω να το παρω απο εκει αν και τους εχει τελειωσει. Ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.

Μια χαρα εγω επαιζα τις προαλες 7 ωρες σερι χωρις ψηχτρα red alert 3 call of duty 5 nazi zompeis (τα σπαει)

και ανεβασε μεχρι 63 το πολυ ενωητε σε φουλ γραφικα χαχαχα και modern warfare 2 και αυτο σε φουλ γραφικα με 65 βαθμους το πολυ.και εγω για gaming το πηρα.καλοριζικο και καλο καψημο χαχαχα!!!!!

Δημοσ.
Μια χαρα εγω επαιζα τις προαλες 7 ωρες σερι χωρις ψηχτρα red alert 3 call of duty 5 nazi zompeis (τα σπαει)

και ανεβασε μεχρι 63 το πολυ ενωητε σε φουλ γραφικα χαχαχα και modern warfare 2 και αυτο σε φουλ γραφικα με 65 βαθμους το πολυ.και εγω για gaming το πηρα.καλοριζικο και καλο καψημο χαχαχα!!!!!

H SONY από τον καιρό των VAIO FS και έπειτα κάνει καταπληκτική δουλειά στο τομέα του συστήματος ψύξης/θορύβου. Άλλα notebook έχουν τέτοιες θερμοκρασίες σε idle.

Και το δίκο μου το Vaio που φοράει Nvidia μια απο τα ίδια....με modern warfare 2 και χωρίς ψύχτρα έπιασε μέχρι 60 βαθμούς και μάλιστα μετά απο πολύ ώρα.

Δημοσ.

Μια χαρα ωντος και το δικο σου μηχανημα πανο ειναι πολυ καλο απο τι βλεπω!!!εχεις απολιτο δικιο αυτες τις θερμοκρασιες τις πιανουν σε αλλα λαπτοπ σε idle εχω δει λαπτοπ να χτιπαει 100 και 90 βαθμους....

Δημοσ.
επειδη βλεπω πως ειναι πολυ hot το thread θελω να σας ρωτησω , επειδη σκοπευω να αγορασω το ιδιο λαπτοπ , να μου πειτε αν συνδεει κανεις απο εσας το λαπτοπ με spdif σε ηχεια .επισης διαβασα πως η αυτονομια του ειναι περιπου 2ωρες και 15λεπτα. εχουμε κανενα update σε αυτο το θεμα ?

---------- Προσθήκη στις 00:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:36 ----------

μιλαω για το VPC-EB1Z1E/B

κανεις ???

Δημοσ.

Δεν έχει spdif. Τουλάχιστον όχι το EB1S1E/BJ που έχω εγώ και είναι τα ίδια (πλην οθόνης και blueray).

Που το έχεις δει αυτό?

Έχει μόνο την stereo έξοδο για ακουστικά την οποία εγώ συνδέω σε ηχεία 2.1

Ελπίζω να σου απαντώ και να μη μπερδεύω κάτι σχετικά με τα spdif.

Η αυτονομία του είναι κάπου εκεί...

Αν το σκίσεις βέβαια αλλάζει

Δημοσ.

πηγα πλαισιο και ελενξα στις ρυθμισεις του ηχου στο Ζ πως εχει εξοδο spdif ...και γι αυτο ρωταω αν καποιος το εχει συνδεσει ετσι στα ηχεια του να μου πει πως το ακουει .

επισης μηπως κανει ξερει αν η οθονη αυτη ειναι led ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...