GoldenEye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εισαι σιγουρος για αυτο που λες???γιατι εχω και το ιδιο το μοντελο σε 14αρι το οποιο εχει μεν μαπα μπαταρια αλλα οταν ειναι κλειστο δεν τρωει μπαταρια δοκιμασε να το αφησεις μονο με την μπαταρια κλειστο χωρις τον φορτιστη συνδεδεμενο για τουλαχιστον 8-10 ωρες και δες αν θα πεσει η μπαταρια. το συγκεκριμενο προβλημα το χω δει σε σχεδον ολα τα λαπτοπ που χω δει τελευταια σε οποιαδηποτε μαρκα
petros610 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα μου το κανει αυτο που λες...αλλα στο ιδια λαπτοπ σε 14αρι η Ε σειρα οταν το αφηνεις δεν χανει καθολου μαπταρια
GoldenEye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα μου το κανει αυτο που λες...αλλα στο ιδια λαπτοπ σε 14αρι η Ε σειρα οταν το αφηνεις δεν χανει καθολου μαπταρια καλο αυτο λες να λυθηκε το προβλημα; στο acer 3810TZ και στο toshiba a500 μου το κανει απο την αρχη. στο macbookpro 15 δεν το κανει.
akalos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 καταλαβα....μαπα δηλαδη. λαθος laptop πηρες,για μενα ειναι μια χαρα εαν μαλιστα εαν σκεφτω οτι εδωσα για ολα 799€ για ενα λαπτοπ με κορυφαια χαρακτηριστικα κατα την γνωμη μου+μεταφορικα+usb tv tuner,τοτε δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι τσαμπα το πηρα. μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος παρα τις αρχικους μου ενδιασμους για την sony γενικα σαν εταιρια. p.s δεν το πιστευω αυτο που κανω,να υπερασπιζομαι την sony δηλ.....
GoldenEye Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 λαθος laptop πηρες,για μενα ειναι μια χαρα εαν μαλιστα εαν σκεφτω οτι εδωσα για ολα 799€ για ενα λαπτοπ με κορυφαια χαρακτηριστικα κατα την γνωμη μου+μεταφορικα+usb tv tuner,τοτε δεν θα ηταν υπερβολη να πω οτι τσαμπα το πηρα.μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ικανοποιημενος παρα τις αρχικους μου ενδιασμους για την sony γενικα σαν εταιρια. p.s δεν το πιστευω αυτο που κανω,να υπερασπιζομαι την sony δηλ..... ελα μωρε αμα κανει την δουλεια του καλα και φθηνα γιατι να μην πεις ενα καλο λογο;
gs20309 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 το είδα από κοντά πάντως κ ξενέρωσα, έχει ρίξει την ποίοτητα η σονυ ή ιδέα μου είναι.. τι χαζοπλαστικούρα στο σημείο πάνω κ κάτω από τα πλήκτρα είναι αυτή? γιατί δεν το έκανε τουλάχιστον γυαλιστερό ή έστω κάπως αλλιώς..πραγματικά έμοιζε σαν ψεύτικο, για να μην σχολιάσω το design. μια ερώτηση αν ξέρει κανείς, η σειρά F12 βγαίνει σε μαύρο εδώ στην ελλάδα?
kostastnt Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν, θέλω να προτείνω αυτό το laptop σε ένα φίλο? Αξίζει? Έχω δει αρκετά αλλά με εντυπωσίασε η fullhd οθόνη και αυτό που λέτε ότι παίζει παιχνίδια τέλεια... Υπάρχει κάτι άλλο στα 1000€ το πολύ?
kostastnt Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν την θεωρώ σημαντικό κομμάτι όταν παίρνω fullhd laptop με τόσα πράματα... Απλά θέλω να ξέρω αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά γιατί δεν μπορώ να ψάξω όλα τα laptop του skroutz...
ektor7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Aστειεβομαι! Ειναι ενα απο καλυτερα λαπτοπ σ'αυτην τη τιμη!
kostastnt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Ok, το πρότεινα ήδη! Το θέμα είναι ότι το έχει μόνο Αθήνα αλλά δεν πειράζει...
petros610 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 για το θεμα με την μπαταρια τελικα ειδα οτι η μπαταρια φορτιζει μεχρι το 100% αλλα αν το αφησω μιση μερα κλειστο με την μπαταρια πανω θα παει στο 80% χωρις να το εχω πειραξει καθολου.το κανει και σε εσας αυτο??
akalos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 για το θεμα με την μπαταρια τελικα ειδα οτι η μπαταρια φορτιζει μεχρι το 100% αλλα αν το αφησω μιση μερα κλειστο με την μπαταρια πανω θα παει στο 80% χωρις να το εχω πειραξει καθολου.το κανει και σε εσας αυτο?? εδω εισαι Battery draining/miscalibrated, even when powered off. Detailed discussion and fix. Alternate explanation for extremely light battery drain. TY username FolderTree for link. http://forum.notebookreview.com/5992644-post554.html
HQ Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια ...κανει ο ανεμιστιρα σας θορυβο ? τωρα ας πουμε ...δεν κανω καμια δουλεια παρα μονο internet και ο ανεμιστηρας ακουγετε και μου την εχει σπασει . αυτο δεν συμβαινει μονο τωρα αλλα μετα την 1η εβδομαδα που το πηρα . προοδευτικα αρχισε να ακουγεται ολο και περισσοτερο . το εχετε κ εσεις το ιδιο προβλημα ?
randy1989 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια ...κανει ο ανεμιστιρα σας θορυβο ?τωρα ας πουμε ...δεν κανω καμια δουλεια παρα μονο internet και ο ανεμιστηρας ακουγετε και μου την εχει σπασει . αυτο δεν συμβαινει μονο τωρα αλλα μετα την 1η εβδομαδα που το πηρα . προοδευτικα αρχισε να ακουγεται ολο και περισσοτερο . το εχετε κ εσεις το ιδιο προβλημα ? Eμένα δεν μου το κάνει αυτό και το έχω αρκετό καιρό το λάπτοπ. Τώρα εξαρτάται και τι θορυβο λες. Αν απλά ακούγεται είναι φυσιολογικό. Αν κάνει σαν την 5850 στα 60% τότε κοίταξε το. Κοίταξε αν έχει μαζευτεί σκόνη και καθάρισε το λίγο. Επίσης ρίξε μια ματιά και στις θερμοκρασίες σου γιατί μπορεί εκεί να είναι το πρόβλημα και το ανεμηστηράκι να ανεβάζει στροφές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα