akalos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 .ότι κ να συμβεί (τουλάχιστον στο πλαίσιο) θα έχεις μια άμεση λύση, δεν νομιζω οτι ισχυει αυτο που λες,απο την στιγμη που ανοιξες το notebook και βγηκες σε windows εχασες το πλαισιο και πας sony δεν εχει καμια δουλεια το plaisio αφου δεν αναφερει service πλαισιο. αρα παιρνεις το φθηνοτερο οπου το βρεις. διπλοτσεκαρε αυτο που λεω ---------- Προσθήκη στις 19:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:35 ---------- παιδια μαλλον εχω πρροβλημα...το εχω φορτισει 3 φορες και η μπαταρια του παει μεχρι 80%.εχω κανει φορματ οποτε δεν εχει κανενα προγραμμα πανω της sony για να την επηρεαζει.και μετα απο 10 λεπτε χρησης παει στο 60. οταν εκανες format η μπαταρια που ηταν?
petros610 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 τι εννοεις που ηταν?την μπαταρια την εχω βαλει 3 φορες πανω για να την φορτισω και δεν εχει παει ποτε πανω απο 80%.χθες εκανα φορματ.μετα βαζω την μπαταρια και τα αφηνω κλειστο να φορτισει...φορτισε μεχρι που εκλεισε το λαπμακι και το εβγαλα απο το ρευμα.σημερα το ανοιγω για πρωτη φορα και βλεπω την μπαταρια να ειναι στο 80%.τωρα τον εχω ανοιχτο 30 λεπτα και εχει παει στο 40%
GeorgeChios Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 τι εννοεις που ηταν?την μπαταρια την εχω βαλει 3 φορες πανω για να την φορτισω και δεν εχει παει ποτε πανω απο 80%.χθες εκανα φορματ.μετα βαζω την μπαταρια και τα αφηνω κλειστο να φορτισει...φορτισε μεχρι που εκλεισε το λαπμακι και το εβγαλα απο το ρευμα.σημερα το ανοιγω για πρωτη φορα και βλεπω την μπαταρια να ειναι στο 80%.τωρα τον εχω ανοιχτο 30 λεπτα και εχει παει στο 40% Δεν έχει βάλει το VAIO Control Center ? Γιατί από εκεί μπορεί να ρυθμίσεις πόσο μπορείς να φορτίζεις την μπαταρία σου.
petros610 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 οχι.απο την στιγμη που δεν το εχω πανω θα επρεπε να παει 100%.ετσι δεν ειναι?
akalos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 τι εννοεις που ηταν?την μπαταρια την εχω βαλει 3 φορες πανω για να την φορτισω και δεν εχει παει ποτε πανω απο 80%.χθες εκανα φορματ.μετα βαζω την μπαταρια και τα αφηνω κλειστο να φορτισει...φορτισε μεχρι που εκλεισε το λαπμακι και το εβγαλα απο το ρευμα.σημερα το ανοιγω για πρωτη φορα και βλεπω την μπαταρια να ειναι στο 80%.τωρα τον εχω ανοιχτο 30 λεπτα και εχει παει στο 40% ρωταω εαν πριν το φορματ ειχες ενεργοποιησει το battery care function στο 80%. πριν το φορματ ειχες προβλημα? φορτιζε κανονικα στο 100%?
petros610 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ουτε πριν φορτιζε.και νομιζα οτι ειναι αυτο το προβλημα.γι αυτο εκανα φορματ
akalos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 επαναλαμβανω! ειχες κοιταξει πριν το format εαν ηταν ενεργοποιημενη η επιλογη στο battery care function στο 80%.η οχι?
petros610 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 την ειχα απενεργοποιησει.αλλα δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.εδω λεω οτι εχω κανει FORMAT και δεν εχει καμια απο αυτες τισ βλακειες της sony πανω.ειναι τοσο μαπα η μπαταρια η εχει προβλημα το δικο μου?
akalos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 την ειχα απενεργοποιησει.αλλα δεν καταλαβαινω την ερωτηση σου.εδω λεω οτι εχω κανει FORMAT και δεν εχει καμια απο αυτες τισ βλακειες της sony πανω.ειναι τοσο μαπα η μπαταρια η εχει προβλημα το δικο μου? σε ρωταω γιατι ειχα καποιο παρομοιο προβλημα με το δικο σου. οταν ειχα κανει format με ενεργοποιμενο το 80% δεν φορτιζε η μπαταρια στο 100% μετα. αναγαστηκα και ξαναεβαλα τα utilities της sony για να γεμισει η μπαταρια στο 100% και μετα ξαναεκανα format πλεον χωρις προβλημα. δεν ξερω γιατι ακριβως συνεβει αυτο,ισως καποιο hardware κυκλωμα την ελεγχει απο το bios...ισως ..
petros610 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 γενικα ειναι μαπα η μπαταρια?κραταει καθολου?
1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 γενικα ειναι μαπα η μπαταρια?κραταει καθολου?H μπαταρία αδειάζει σχετικά γρήγορα. Αν βάλεις λευκό φόντο στην επιφάνεια εργασίας, εξισορρόπηση στη παροχή ενέργειας και χαμηλό φωτισμό κάπως διορθώνεται η κατάσταση.
akalos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 γενικα ειναι μαπα η μπαταρια?κραταει καθολου? πανω απο δυομιση ωρες,ελαφρια χρηση,power saving,χαλημο brightness. για θεαση dvd περιπου 140 λεπτα. γενικα δεν φαινετα ιδιαιτερα δυνατη.
petros610 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καταλαβα....μαπα δηλαδη. ---------- Προσθήκη στις 10:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:17 ---------- να ρωτησω κατι αλλο.και ας δικιμασει καποιος να μου πει.πες οτι το φορτιζεις το λαπτοπ το βραδυ και φτανει 100%.την αλλη μερα το ανοιγεις το απογευμα χωρις να εχει δουλεψει καθολου και με το που το ανοιγεις η μπαταρια παει στο 80-70%..ειναι λογικο?το κανει σε κανεναν απο εσας?επειδη βλεπω οτι εχει προβλημα η εγγυηση θα το καλυψει?πρεπει να παει εξωτερικο το λαπτοπ?
GoldenEye Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 καταλαβα....μαπα δηλαδη. ---------- Προσθήκη στις 10:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:17 ---------- να ρωτησω κατι αλλο.και ας δικιμασει καποιος να μου πει.πες οτι το φορτιζεις το λαπτοπ το βραδυ και φτανει 100%.την αλλη μερα το ανοιγεις το απογευμα χωρις να εχει δουλεψει καθολου και με το που το ανοιγεις η μπαταρια παει στο 80-70%..ειναι λογικο?το κανει σε κανεναν απο εσας?επειδη βλεπω οτι εχει προβλημα η εγγυηση θα το καλυψει?πρεπει να παει εξωτερικο το λαπτοπ? δυστυχως οτι εχει Intel πανω εδω και 2 χρονια τρωει μπαταρια και κλειστο. δεν μπορεις να κανεις κατι. και δυστυχως ειναι οτι χειροτερο για την μπαταρια. λυνεται μονο αν το χεις στο ρευμα οταν ειναι κλειστο.
petros610 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 εισαι σιγουρος για αυτο που λες???γιατι εχω και το ιδιο το μοντελο σε 14αρι το οποιο εχει μεν μαπα μπαταρια αλλα οταν ειναι κλειστο δεν τρωει μπαταρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα