Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά επειδή ψάχνουμε για άλλο ένα ίδιο μηχάνημα (έχουμε πάρει ήδη ένα) βλέπω ότι η τιμή του έχει εκτοξευθεί από τα 800 που είχαμε δώσει. Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή για αυτό ή για το VPCEB2Z1E για να μην ψάχνω άδικα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά επειδή ψάχνουμε για άλλο ένα ίδιο μηχάνημα (έχουμε πάρει ήδη ένα) βλέπω ότι η τιμή του έχει εκτοξευθεί από τα 800 που είχαμε δώσει. Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή για αυτό ή για το VPCEB2Z1E για να μην ψάχνω άδικα?

Στο skroutz VPC-EB1Z1E/B 965 ευρώ και VPC-EB2Z1E/BQ 939 ευρώ

Αυτά κοίταζα και εγώ και απελπίστηκα...

Είναι τυχαίο το ότι το πιο καινούργιο μοντέλο (2) είναι πιο ακριβό από το πρώτο ή δικαιολογείται ?

Αυτά κοίταζα και εγώ και απελπίστηκα...

Είναι τυχαίο το ότι το πιο καινούργιο μοντέλο (2) είναι πιο ακριβό από το πρώτο ή δικαιολογείται ?

Απορια ιδιαιτερα σημαντικη για εμενα!

το πληκτρολογιο μου δν μπορει να πατησει πανω απο 3 κουμπια τις περισσοτερες φορες, πχ: αν παταω συνεχομενα το α κ χωρις να το αφησω παω στο σ μετα χωρις να τα αφησω αυτα δεν μπορω να παω στο δ, δλδ: αααααααααασσσσσσ δλδ υπαρχει οριο π εχει βαλει η sony στο πληκτρολογιο...

υπαρχει καποια λυση για αυτο; γτ ειναι ενοχλητικο για τα games.. μπορω να αλλαξω το πληκτρολογιο ή να κανω κατι αλλο για να φτιαξει;

υγ: εχω το eb2z1e ομως αν θυμαμαι καλα και το eb1z1e το ιδιο μου εκανε...

Απορια ιδιαιτερα σημαντικη για εμενα!

το πληκτρολογιο μου δν μπορει να πατησει πανω απο 3 κουμπια τις περισσοτερες φορες, πχ: αν παταω συνεχομενα το α κ χωρις να το αφησω παω στο σ μετα χωρις να τα αφησω αυτα δεν μπορω να παω στο δ, δλδ: αααααααααασσσσσσ δλδ υπαρχει οριο π εχει βαλει η sony στο πληκτρολογιο...

υπαρχει καποια λυση για αυτο; γτ ειναι ενοχλητικο για τα games.. μπορω να αλλαξω το πληκτρολογιο ή να κανω κατι αλλο για να φτιαξει;

υγ: εχω το eb2z1e ομως αν θυμαμαι καλα και το eb1z1e το ιδιο μου εκανε...

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/SONY-Vaio-VPC-EB2Z1E-BQ-VPCEB2Z1E-BQ-GC2.htm

επεσε η τιμή του 100ευρώ, το κοίταζα πριν από 1-2 μέρες κ ήταν στα 1.101 ... τώρα πήγε στα 999, λέτε να πέσει κ άλλο ?? καλή φάση!:-D

http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/SONY-Vaio-VPC-EB2Z1E-BQ-VPCEB2Z1E-BQ-GC2.htm

επεσε η τιμή του 100ευρώ, το κοίταζα πριν από 1-2 μέρες κ ήταν στα 1.101 ... τώρα πήγε στα 999, λέτε να πέσει κ άλλο ?? καλή φάση!:-D

υπαρχει και πιο κατω ηδη

υπαρχει και πιο κατω ηδη

γενικά είμαι της άποψης ότι καλύτερα από μεγάλα καταστήματα όταν πρόκειται για μεγάλη αγορά..ότι κ να συμβεί (τουλάχιστον στο πλαίσιο) θα έχεις μια άμεση λύση, ειδικά αν η διαφορά του φθηνότερου στο σκρουτζ είναι 936 - 999 = 64ευρώ.

αλλά από 1.101 - 999 είναι μεγάλη διαφορά..

παιδια μαλλον εχω πρροβλημα...το εχω φορτισει 3 φορες και η μπαταρια του παει μεχρι 80%.εχω κανει φορματ οποτε δεν εχει κανενα προγραμμα πανω της sony για να την επηρεαζει.και μετα απο 10 λεπτε χρησης παει στο 60.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...