athanaso77 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Το Event Service http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3547870&postcount=644 Thanks πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psybabaninja Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ηχεια 5.1 με ψηφιακο τροπο δεν εχει συνδεσει κανεις πανω σε αυτο το λαπτοπ για να με help.... η μονη ψηφιακη εξοδο που εχει το λαπτοπ εινε η HDMI και τα ηχεια μου εχουν 2 τροπους για ψηφιακο ηχο ειτε με optical ειτε με coax και ραταω τωρα υπαρχει καλωδιο που απο την μια να εινε optical και απο την αλλη hdmi η να εινε coax απο την μια και hdmi απο την αλλη .... γιατι εγω εχω ενα optical to optical αλλα η εξοδος ακουστικων του λαπτοπ δεν μου δινει ψηφιακη εξοδο...... μια λυση οεο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeChios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ηχεια 5.1 με ψηφιακο τροπο δεν εχει συνδεσει κανεις πανω σε αυτο το λαπτοπγια να με help.... η μονη ψηφιακη εξοδο που εχει το λαπτοπ εινε η HDMI και τα ηχεια μου εχουν 2 τροπους για ψηφιακο ηχο ειτε με optical ειτε με coax και ραταω τωρα υπαρχει καλωδιο που απο την μια να εινε optical και απο την αλλη hdmi η να εινε coax απο την μια και hdmi απο την αλλη .... γιατι εγω εχω ενα optical to optical αλλα η εξοδος ακουστικων του λαπτοπ δεν μου δινει ψηφιακη εξοδο...... μια λυση οεο Δεν υπάρχει λύση πολύ απλά. Πως θα συνδέσεις ηχεία 5.1 όταν δεν τα υποστηρίζει η κάρτα ήχου ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 ati 10.8 http://www2.ati.com/drivers/mobile/10-8_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe πιο κρυοι μου φαινονται απο τους 10.7 σε ματροσκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lioyf Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2010 Sony Vaio VPCEB1Z1E Notebook Προδιαγραφές Notebook: Sony Vaio VPCEB1Z1E (Vaio Σειρά VPC-EB) Επεξεργαστής: Intel Core I5 430 εκατ. Graphics Adapter: ATI Radeon Mobility HD 5650 Οθόνη: 15.5 ιντσών, 16:9, 1920x1080 pixels, γυαλιστερό: ναι Βάρος: 2.7kg Τιμή: € 1000 Σύνδεσμοι: Sony αρχική σελίδα Sony ενότητα του σημειωματαρίου Μέσος όρος Αποτέλεσμα: 89,75% - πολύ καλή Κατά μέσο όρο από 4 αποτελέσματα (από 4 σχόλια) τιμή: 73%, απόδοση: 87%, για τα χαρακτηριστικά: 86%, επίδειξη: 81% της κινητικότητας: 30%, ποιότητα κατασκευής: 90%, εργονομία: 79%, οι εκπομπές: 86% Αξιολογήσεις για το Sony Vaio VPCEB1Z1E Ξένες Κριτικές 89%-Core Knaben Πηγή: Computerbild - 14/10 DE EN → , Long, Ημερομηνία: 07/01/2010 Βαθμολογία: Συνολική βαθμολογία: 89% της τιμής: 70% απόδοση: 95% χαρακτηριστικά: 84% απεικόνιση: 92 εργονομία%: 84% των εκπομπών: 86% 89%-Core Knaben Πηγή: Computerbild - 14/10 DE EN → , Long, Ημερομηνία: 07/01/2010 Βαθμολογία: Συνολική βαθμολογία: 89% της τιμής: 70% απόδοση: 95% χαρακτηριστικά: 84% απεικόνιση: 92 εργονομία%: 84% των εκπομπών: 86% 91% Blu-ray-Komplettsysteme Πηγή: SFT - 6 / 10 DE EN → , Unknown Μήκος, Ημερομηνία: 05/01/2010 Βαθμολογία: Συνολική βαθμολογία: 91% 90 Sony Vaio% VPC-EB1Z1E Πηγή: Notebookjournal DE EN → διαθέσιμες ηλεκτρονικά, Long, Ημερομηνία: 04/07/2010 Βαθμολογία: Συνολική βαθμολογία: 90% της τιμής: 80% απόδοση: 70% χαρακτηριστικά: 90% απεικόνιση: 60% της κινητικότητας: 30% εργασία: 90% εργονομία: 70% Σχόλιο ATI Mobility Radeon HD 5650: Μέση DirectX κατηγορία 11 κάρτα γραφικών με την κατανάλωση ενέργειας περίπου 15-20 Watt. Υποστηρίζει Eyevision (έως 6 μόνιτορ) Οι κάρτες αυτές θα πρέπει να είναι σε θέση να χειριστεί όλα τα σημερινά παιχνίδια με άπταιστα framerates, αλλά δεν είναι όλα με υψηλές ρυθμίσεις λεπτομέρεια. Ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια μπορεί να τρέξει μόνο σε συνθήκες χαμηλού μεσαίου ρυθμίσεις λεπτομέρεια. Ωστόσο, μπορείτε να πάρετε μερικές κάρτες σε μικρότερο lap-top μορφή παράγοντας με καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. >> Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε μας Σύγκριση των Mobile κάρτες γραφικών και την αντίστοιχη λίστα Benchmark. Intel Core I5: 430: Ο Core I5-430 είναι μια μεσαία τάξη διπλού πυρήνα επεξεργαστή που διαθέτει μόνο το 3 MB L3 Cache (σε σύγκριση με το I7-640) και ρολόγια μεταξύ 2,26 έως 2,53 GHz (Turbo Mode). Επιπλέον, VT-d, αξιόπιστο Εκτέλεση και AES χαρακτηριστικά λείπουν από το 430. Χάρη στην hyperthreading, 4 θέματα που μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία ταυτόχρονα. Μια ολοκληρωμένη κάρτα γραφικών (Intel Graphics HD με 500-733 MHz) και έναν ελεγκτή μνήμης DDR3 περιλαμβάνονται επίσης στο πακέτο. >> Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε μας Σύγκριση των κινητών Processsors. 15,5 ": >> Για να μάθετε πώς πρόστιμο μιας εμφάνισης, ανατρέξτε DPI List μας. 2,7 kg: Αυτό το notebook είναι ελαφρύτερο από το μέσο όρο όλων των φορητών υπολογιστών. Είναι πολύ βαρύ για τους φορητούς υπο-. 14 ιντσών οθόνες είναι φυσιολογικό για αυτή την κατηγορία βάρους. Sony: Sony Corporation είναι ένας πολυεθνικός όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων που εδρεύει στην Ιαπωνία. Η Sony είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ηλεκτρονικών, βίντεο, τις επικοινωνίες, κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών, καθώς και τα προϊόντα της τεχνολογίας πληροφοριών για τον καταναλωτή και τις επαγγελματικές αγορές. Το όνομά του προέρχεται από sonus, τη λατινική λέξη για τον ήχο. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1946 με άλλο όνομα και μετονομάστηκε το 1958. Η Sony Corporation είναι η επιχειρηματική μονάδα των ηλεκτρονικών και η μητρική εταιρεία του Ομίλου της Sony, η οποία ασχολείται με τις επιχειρήσεις μέσα από πέντε τομείς της ηλεκτρονικής λειτουργίας-, παιχνίδια, ψυχαγωγία (ταινίες και μουσική), των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και των άλλων. Η Sony είναι κατασκευαστής notebook του μεσαίου μεγέθους, σύμφωνα με διεθνή μερίδια αγοράς. Sony σχόλια 89,75%: μήπως υπάρχουν δεν υπάρχουν πολλά μοντέλα, οι οποίες βαθμολογούνται καλύτερα. Η πιο ειδικότητες πάρει ειδικότητες, οι οποίες είναι λίγο χειρότερα. >> Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο σημειωματάριο Αγορά μας Guide. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros610 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 παιδια οσοι εχετε βαλει αλλα windows εχετε βαλει 32bit η 64 bit?επισης μπορω με καποιο τροπο να βαλω και εγω ultimate 32 bit γιατι τα home δεν τα μπορω με τιποτα.στο site της sony εχει πολλους drivers μονο 64 bit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πεθαναν τα 32bit ρε παιδιά, πέθαναν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πεθαναν τα 32bit ρε παιδιά, πέθαναν.. παπαλα ειπαμε τα 32bit ...οχι ακριβως αφου υπαρχει ο φακελος x86.. εχουμε εντυπωσεις απο κατοχο? VAIO E - Quick Web Access Demonstration [ame] [/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros610 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 δηλαδη γιατι πεθαναν τα 32 bit?ολοι 64 εχετε?μπορω να βαλω τα ultimate? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Πριν λίγο άνοιξα το λάπτοπ μου και ακούγεται πολύ (μάλλον το ανεμιστηράκι) και βγάζει δροσερό αέρα (πριν έβγαζε ζεστό). Είναι κάτι ανησυχιτικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R_Barrichello Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Επιτέλους, βρήκα ένα Quick Web Access που δουλεύει! Κατεβάστε το από εδώ, εγκαταστήστε το και δουλεύει τέλεια! Κάνει και update μέσω του VAIO Update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Επιτέλους, βρήκα ένα Quick Web Access που δουλεύει! Κατεβάστε το από εδώ, εγκαταστήστε το και δουλεύει τέλεια! Κάνει και update μέσω του VAIO Update! ειδες καμια διαφορα μετα το update γιατι ειναι λιγο χαλια ο browser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
R_Barrichello Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2010 Μπα μια απο τα ιδια...Δεν ειναι για πολλη δουλεια αυτο. Πιο πολυ για εφε μου φαινεται, αντε και αν θελει να δει κανεις κατι στη Wikipedia στα γρηγορα. Εμενα δε μου πολυχρειαζεται γιατι εχω τον υπολογιστη ανοικτο 24/7, εκτος απο την ωρα που τον μετακινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) δειτε ενα video απο EB series laptop,κυριως με ανοιχτη την βαση του με καλη ποιοτητα εικονας. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=nD9HaGH6DRQ[/ame] ωραιος ο τυπος υ.γ 1080p, 6gb,hd5470 Μπα μια απο τα ιδια...Δεν ειναι για πολλη δουλεια αυτο. Πιο πολυ για εφε μου φαινεται, αντε και αν θελει να δει κανεις κατι στη Wikipedia στα γρηγορα. Εμενα δε μου πολυχρειαζεται γιατι εχω τον υπολογιστη ανοικτο 24/7, εκτος απο την ωρα που τον μετακινω. ασε που ειναι και φασαριοζικο το laptop Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2010 από akalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2010 Παιδιά επειδή ψάχνουμε για άλλο ένα ίδιο μηχάνημα (έχουμε πάρει ήδη ένα) βλέπω ότι η τιμή του έχει εκτοξευθεί από τα 800 που είχαμε δώσει. Ποια είναι η χαμηλότερη τιμή για αυτό ή για το VPCEB2Z1E για να μην ψάχνω άδικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα