Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

λογικο να μην δεχτουν την επισκευη του σκληρου που αλλαξες αφου εχεις εγγυηση ξεχωριστα για αυτον απο την εταιρια του.

αλλα εαν χαλασει η οθονη γιατι να χαθει η εγγυηση?

και παλι ομως... σε αυτην την περιπτωση βαζεις τον δικο του επανω και εφυγε για Βελγιο...φτου...φτου ..λεμε τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λογικο να μην δεχτουν την επισκευη του σκληρου που αλλαξες αφου εχεις εγγυηση ξεχωριστα για αυτον απο την εταιρια του.

αλλα εαν χαλασει η οθονη γιατι να χαθει η εγγυηση?

και παλι ομως... σε αυτην την περιπτωση βαζεις τον δικο του επανω και εφυγε για Βελγιο...φτου...φτου ..λεμε τωρα.

1. H sony αμερικής δέχεται παραγγελίες. Έχει βάλει κάποιος σε προηγούμενη σελίδα και link.

2. Δεν χάνεις την εγγύηση αν αλλάξεις σκληρό. Εγώ όταν ήθελα να στείλω ένα vaio για επισκευη στο οποίο είχα αλλάξει σκληρό από την πρώτη μέρα, τους είπα στο τηλέφωνο ότι χρειάζομαι τα δεδομένα για την δουλειά μου οπότε θα βγάλω τον εργοστασιακό σκληρό και θα βάλω έναν άλλο άδειο μέσα. Κανένα πρόβλημα

Εννοείται ότι δεν δημιουργείς σημάδια, σπασίματα κτλ..

1. H sony αμερικής δέχεται παραγγελίες. Έχει βάλει κάποιος σε προηγούμενη σελίδα και link.

2. Δεν χάνεις την εγγύηση αν αλλάξεις σκληρό. Εγώ όταν ήθελα να στείλω ένα vaio για επισκευη στο οποίο είχα αλλάξει σκληρό από την πρώτη μέρα, τους είπα στο τηλέφωνο ότι χρειάζομαι τα δεδομένα για την δουλειά μου οπότε θα βγάλω τον εργοστασιακό σκληρό και θα βάλω έναν άλλο άδειο μέσα. Κανένα πρόβλημα

Εννοείται ότι δεν δημιουργείς σημάδια, σπασίματα κτλ..

Οκ καταλαβα... Μήπως γνωρίζετε πότε θα κυκλοφορίσουν τα καινούργια vaio σειράς F και E?

ηδη υπαρχουν στα μαγαζια τα EB2XXX

ολα ειναι Ε-Series

το link ειναι απο .uk,εαν στελνουν Ελλαδα δεν ξερω,εαν ομως στελνουν δεν εχει τελωνεια και τα λοιπα.

http://www.sony.co.uk/product/vn-e-series

Οκ καταλαβα... Μήπως γνωρίζετε πότε θα κυκλοφορίσουν τα καινούργια vaio σειράς F και E?

ηδη υπαρχουν στα μαγαζια τα EB2XXX

ολα ειναι Ε-Series

το link ειναι απο .uk,εαν στελνουν Ελλαδα δεν ξερω,εαν ομως στελνουν δεν εχει τελωνεια και τα λοιπα.

http://www.sony.co.uk/product/vn-e-series

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...