Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω να επαναλάβω μια ερώτηση που έχω κάνει αλλά δεν έχω πάρει απάντηση και απευθύνεται σε όσους το έχουν κάνει το upgrade από Home Premium σε Ultimate 7...

Windows update κάνετε κανονικά σε όλα ανεξαιρέτως τα διαθέσιμα updates; To Windows genuine validation περνάει κανονικά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δε μιλάμε για το web key (να το πατας και να φορτωνει τον browser), μιλαμε για το one touch internet. Δηλαδη με κλειστο το μηχανημα να πατας το web και να ανοιγει στο linuxολειτουργικο με ένα browser. Ιντερνετ δηλαδη χωρίς να μπεις windows

παααααααααααααααααασοοοοοοοοοοοοοοοο lol

Το Vaio care το χεις;

εχω Advanced SystemCare 3

---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ----------

Windows update κάνετε κανονικά σε όλα ανεξαιρέτως τα διαθέσιμα updates; To Windows genuine validation περνάει κανονικά;

ολα τα update

Windows validation was successful

http://www.microsoft.com/genuine/default.aspx?displaylang=en&PartnerID=4

Ελα που υπάρχει, όμως...

Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο (κάποιος άλλος driver κατά πάσα πιθανότητα), αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν οφείλεται στην συγκεκριμένη έκδοση των Windows 7.

επανερχομαι για κατι που ισως δεν αφορα μονο εμας

vlc 1.1.2+ati 10.7+original .m2ts αρχειο 27gb maximum bitrate 40.000Mbps

cpu usage 0%

gpu usage 0% ξερετε γιατι ετσι; (UDV)

mpc-hc

cpu usage 10% περιπου

gpu usage 27@ περιπου

που ειναι το περιφημο dxva του mpc-hc που ολοι λενε;

πολυ καλη συνεργασια μεταξυ των δυο πρωτων,ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα.

Εχω και εγώ μία ερώτηση...Θα μπορούσα να κάνω παραγγελία να μου έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς το Blu-ray Disc?? Θα μειωθεί η τιμή με αυτόν τον τρόπο?? Πόσο περίπου θα κερδίσω?? Αν δεν κάνω λάθος αυτό το laptop δεν υπάρχει σε πλαίσιο και e-shop...Γιατί??? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....

Εχω και εγώ μία ερώτηση...Θα μπορούσα να κάνω παραγγελία να μου έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς το Blu-ray Disc?? Θα μειωθεί η τιμή με αυτόν τον τρόπο?? Πόσο περίπου θα κερδίσω?? Αν δεν κάνω λάθος αυτό το laptop δεν υπάρχει σε πλαίσιο και e-shop...Γιατί??? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας....

εχει βγει ο αντικαταστατης του και καποια μαγαζια το εχουν στοκ ακομα,σε πολυ υψηλοτερη τιμη απο πριν.

νομιζω,εαν δεν κανω λαθος, μονο απο https://www.sonystyle.co.uk/ μπορεις να το διαμορφωσεις οπως θελεις.

εχει βγει ο αντικαταστατης του και καποια μαγαζια το εχουν στοκ ακομα,σε πολυ υψηλοτερη τιμη απο πριν.

νομιζω,εαν δεν κανω λαθος, μονο απο https://www.sonystyle.co.uk/ μπορεις να το διαμορφωσεις οπως θελεις.

παιδια αυτο το λαπτοπ εχει υποδοχη spdif γιατι εχω τα logitech z5500 θα μπορεσω να τα συνδεσω σε αυτο το λαπτοπ με ψηφιακο τροπο ?

Υποδοχή μικροφώνου

Υποδοχή ακουστικών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...