athanaso77 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Θέλω να επαναλάβω μια ερώτηση που έχω κάνει αλλά δεν έχω πάρει απάντηση και απευθύνεται σε όσους το έχουν κάνει το upgrade από Home Premium σε Ultimate 7... Windows update κάνετε κανονικά σε όλα ανεξαιρέτως τα διαθέσιμα updates; To Windows genuine validation περνάει κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δε μιλάμε για το web key (να το πατας και να φορτωνει τον browser), μιλαμε για το one touch internet. Δηλαδη με κλειστο το μηχανημα να πατας το web και να ανοιγει στο linuxολειτουργικο με ένα browser. Ιντερνετ δηλαδη χωρίς να μπεις windows παααααααααααααααααασοοοοοοοοοοοοοοοο lol Το Vaio care το χεις; εχω Advanced SystemCare 3 ---------- Προσθήκη στις 15:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:51 ---------- Windows update κάνετε κανονικά σε όλα ανεξαιρέτως τα διαθέσιμα updates; To Windows genuine validation περνάει κανονικά; ολα τα update Windows validation was successful http://www.microsoft.com/genuine/default.aspx?displaylang=en&PartnerID=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Ελα που υπάρχει, όμως... Μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο (κάποιος άλλος driver κατά πάσα πιθανότητα), αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν οφείλεται στην συγκεκριμένη έκδοση των Windows 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 επανερχομαι για κατι που ισως δεν αφορα μονο εμας vlc 1.1.2+ati 10.7+original .m2ts αρχειο 27gb maximum bitrate 40.000Mbps cpu usage 0% gpu usage 0% ξερετε γιατι ετσι; (UDV) mpc-hc cpu usage 10% περιπου gpu usage 27@ περιπου που ειναι το περιφημο dxva του mpc-hc που ολοι λενε; πολυ καλη συνεργασια μεταξυ των δυο πρωτων,ενα μεγαλο μπραβο απο εμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εχω και εγώ μία ερώτηση...Θα μπορούσα να κάνω παραγγελία να μου έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς το Blu-ray Disc?? Θα μειωθεί η τιμή με αυτόν τον τρόπο?? Πόσο περίπου θα κερδίσω?? Αν δεν κάνω λάθος αυτό το laptop δεν υπάρχει σε πλαίσιο και e-shop...Γιατί??? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εχω και εγώ μία ερώτηση...Θα μπορούσα να κάνω παραγγελία να μου έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς το Blu-ray Disc?? Θα μειωθεί η τιμή με αυτόν τον τρόπο?? Πόσο περίπου θα κερδίσω?? Αν δεν κάνω λάθος αυτό το laptop δεν υπάρχει σε πλαίσιο και e-shop...Γιατί??? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εχω και εγώ μία ερώτηση...Θα μπορούσα να κάνω παραγγελία να μου έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς το Blu-ray Disc?? Θα μειωθεί η τιμή με αυτόν τον τρόπο?? Πόσο περίπου θα κερδίσω?? Αν δεν κάνω λάθος αυτό το laptop δεν υπάρχει σε πλαίσιο και e-shop...Γιατί??? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.... εχει βγει ο αντικαταστατης του και καποια μαγαζια το εχουν στοκ ακομα,σε πολυ υψηλοτερη τιμη απο πριν. νομιζω,εαν δεν κανω λαθος, μονο απο https://www.sonystyle.co.uk/ μπορεις να το διαμορφωσεις οπως θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2010 Εχω και εγώ μία ερώτηση...Θα μπορούσα να κάνω παραγγελία να μου έρθει το συγκεκριμένο μοντέλο χωρίς το Blu-ray Disc?? Θα μειωθεί η τιμή με αυτόν τον τρόπο?? Πόσο περίπου θα κερδίσω?? Αν δεν κάνω λάθος αυτό το laptop δεν υπάρχει σε πλαίσιο και e-shop...Γιατί??? Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.... εχει βγει ο αντικαταστατης του και καποια μαγαζια το εχουν στοκ ακομα,σε πολυ υψηλοτερη τιμη απο πριν. νομιζω,εαν δεν κανω λαθος, μονο απο https://www.sonystyle.co.uk/ μπορεις να το διαμορφωσεις οπως θελεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Και ποιό laptop είναι η αντικατάσταση του Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B??? Αν θελήσω να το βρω δλδ δεν θα μπορέσω?Αν καταφέρω και το βρω ποιά είναι η τιμή του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Και ποιό laptop είναι η αντικατάσταση του Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B??? Αν θελήσω να το βρω δλδ δεν θα μπορέσω?Αν καταφέρω και το βρω ποιά είναι η τιμή του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik324 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Καμία απάντηση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psybabaninja Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 παιδια αυτο το λαπτοπ εχει υποδοχη spdif γιατι εχω τα logitech z5500 θα μπορεσω να τα συνδεσω σε αυτο το λαπτοπ με ψηφιακο τροπο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 παιδια αυτο το λαπτοπ εχει υποδοχη spdif γιατι εχω τα logitech z5500 θα μπορεσω να τα συνδεσω σε αυτο το λαπτοπ με ψηφιακο τροπο ? Υποδοχή μικροφώνου Υποδοχή ακουστικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psybabaninja Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Υποδοχή μικροφώνουΥποδοχή ακουστικών ηχεια 5.1 δλδ δεν συνδεονται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2010 ......δεν γνωριζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα