THEMACHINE Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ!!! Και δεν είναι απλά φτηνό αλλά και ποιοτικό. Ποια είναι η γνώμη σου για τα ηχεία? Στο κατάστημα που το είδα δεν μπόρεσα να βγάλω ιδιαίτερα συμπεράσματα λόγω του θορυβου. Τα ηχεία είναι κλασσικά για λάπτοπ δηλαδή χάλια. Καμία σχέση με λάπτοπ Toshiba . Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THANASISPS2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σε ολους.Θελω να μου πει καποιος που εχει το sony vaio EB1Z1E/B τα windows ειναι Ελληνικα? (επιλεγεις αναμεσα σε Αγγλικα η Ελληνικα)και επισεις το πληκτρολογιο εχει Ελληνικους χαρακτηρες επανω? Στα e-shop που το ειχανε καποια στιγμη στο site (τωρα το εβγαλαν) εγραφε windows Αγγλικα και ο πωλητης μου ειπε οτι πιθανο να μην εχει Ελληνικους χαρακτηρες.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Καλησπερα σε ολους.Θελω να μου πει καποιος που εχει το sony vaio EB1Z1E/B τα windows ειναι Ελληνικα? (επιλεγεις αναμεσα σε Αγγλικα η Ελληνικα)και επισεις το πληκτρολογιο εχει Ελληνικους χαρακτηρες επανω?Στα e-shop που το ειχανε καποια στιγμη στο site (τωρα το εβγαλαν) εγραφε windows Αγγλικα και ο πωλητης μου ειπε οτι πιθανο να μην εχει Ελληνικους χαρακτηρες.Ευχαριστω. Mακρια απο το eshop τα vaio που φερνουν ειναι παραεισαγωγη απο αμερικη και σερβις εχεις 2 χρονια απο το eshop () που τα στελνει μετα στην αλμαν, τα υπολοιπα ειναι διαφημιστικα ψεμματα για να μαζεψουν κανενα ψιλο. μονο acer και μερικα lenovo δεν ειναι παραεισαγωγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THANASISPS2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ειναι σιγουρα παραεισαγωγη η ο πωλητης δεν γνωριζε? Υπαχει τροπος πριν την αγορα να καταλαβεις εαν ειναι sony Hellas η οχι? Πριν πληρωσεις βεβαια γιατι μετα εχω ακουσει οτι το δηλωνης στο site της sony και εαν ειναι παραεισαγωγη σε ενημερωνουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Ειναι σιγουρα παραεισαγωγη η ο πωλητης δεν γνωριζε? Υπαχει τροπος πριν την αγορα να καταλαβεις εαν ειναι sony Hellas η οχι? Πριν πληρωσεις βεβαια γιατι μετα εχω ακουσει οτι το δηλωνης στο site της sony και εαν ειναι παραεισαγωγη σε ενημερωνουνε. ο πωλητής είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει για παραεισαγωγές..οσο για την δήλωση απλά δεν γίνεται εαν είναι παραεισαγωγή στο site το ελληνικό της Sony Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Τα ηχεία είναι κλασσικά για λάπτοπ δηλαδή χάλια. Καμία σχέση με λάπτοπ Toshiba .Sent from my iPhone using Insomnia.app Πραγματι ο ηχος των harman/kardon στα multimedia μοντέλα της TOSHIBA είναι πάρα πολύ καλός. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σνομπάρουν τόσο τον ήχο όλες σχεδόν οι εταιρείες κατασκευής notebook. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THANASISPS2 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 ο πωλητής είναι πολύ δύσκολο να γνωρίζει για παραεισαγωγές..οσο για την δήλωση απλά δεν γίνεται εαν είναι παραεισαγωγή στο site το ελληνικό της Sony Αντε ρε παιδια εσεις που το αγορασατε δηλωστε το και πειτε μας απο που το πηρατε (εαν ειναι sony Hellas)να παμε και εμεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αντε ρε παιδια εσεις που το αγορασατε δηλωστε το και πειτε μας απο που το πηρατε (εαν ειναι sony Hellas)να παμε και εμεις. Και απο το εξωτερικό να είναι το μηχάνημα μικρό το κακό... μπορείτε να καλέσετε στα κεντρικά της SONY (Βέλγιο) με αστική χρέωση, να μιλήσετε με Έλληνα εκπρόσωπο και να δηλώσετε κανονικά το προϊον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Και απο το εξωτερικό να είναι το μηχάνημα μικρό το κακό... μπορείτε να καλέσετε στα κεντρικά της SONY (Βέλγιο) με αστική χρέωση, να μιλήσετε με Έλληνα εκπρόσωπο και να δηλώσετε κανονικά το προϊον. αν δεν ειναι απο ευρωπη (οπως ειναι τα μοντελα που εισαγει το eshop απο αμερικη) τοτε οτι και να κανεις δεν παιζει να το δεχτουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Συμφωνώ!!! Και δεν είναι απλά φτηνό αλλά και ποιοτικό. Ποια είναι η γνώμη σου για τα ηχεία? Στο κατάστημα που το είδα δεν μπόρεσα να βγάλω ιδιαίτερα συμπεράσματα λόγω του θορυβου. Τα ηχεία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πολύ basic. Είναι από τις υποχωρήσεις που θα κάνεις. Εμένα να σου πω δε με ένοιαξε ιδιαίτερα γιατι το συνδέω με άλλα ηχεία εξωτερικά (creative). Θεωρώ πως όταν κάποιος ψάχνει για laptop δε μπορεί να έχει και τρελές απαιτήσεις στο θέμα ηχεία. Αν θέλεις πληρώνεις 200 ευρώ παραπάνω να πάρεις ένα toshiba που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά θα είναι πιο στυλάτο και θα έχει καλύτερο ήχο. Προσωπικά με ενδιαφέρει η ουσία, δλδ ότι τα χαρακτηριστικά είναι ίδια, και δε θέλω να πληρώσω 150-200 παραπάνω για το "φαινεσθαι" (όχι ότι το vaio παει πίσω.. αλίμονο) ούτε για τον ήχο που αποδίδει το toshiba που δε γίνεται να πιάσει τα 2.1 της creative που συνδέω στο δικό μου.. laptop είναι.. Κάποιος φίλος που ρώτησε για την γλώσσα, τα Windows 7 κατα το αρχικό σεταρισμα ζητάνε να επιλέξουμε γλώσσα. Επίσης, εγώ το παρήγγειλα από την computer4all και μου ήρθε την μεθεπόμενη το πρωί, 773.5 τελική (αντικαταβολή) και το κουτί είχε ταμπελάκι της OKTABIT. Οπότε δε πιστεύω να μιλάμε για παραεισαγωγή. Επίσης ακολούθησα το "Vaio Registration" που έχει στο start menu, μου άνοιξε μια σελίδα, επέλεξα Ελλάδα και το καταχώρησα με serial number και το όνομα μου. Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Τα ηχεία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πολύ basic. Είναι από τις υποχωρήσεις που θα κάνεις. Εμένα να σου πω δε με ένοιαξε ιδιαίτερα γιατι το συνδέω με άλλα ηχεία εξωτερικά (creative).Θεωρώ πως όταν κάποιος ψάχνει για laptop δε μπορεί να έχει και τρελές απαιτήσεις στο θέμα ηχεία. Αν θέλεις πληρώνεις 200 ευρώ παραπάνω να πάρεις ένα toshiba που θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά αλλά θα είναι πιο στυλάτο και θα έχει καλύτερο ήχο. Προσωπικά με ενδιαφέρει η ουσία, δλδ ότι τα χαρακτηριστικά είναι ίδια, και δε θέλω να πληρώσω 150-200 παραπάνω για το "φαινεσθαι" (όχι ότι το vaio παει πίσω.. αλίμονο) ούτε για τον ήχο που αποδίδει το toshiba που δε γίνεται να πιάσει τα 2.1 της creative που συνδέω στο δικό μου.. laptop είναι.. Κάποιος φίλος που ρώτησε για την γλώσσα, τα Windows 7 κατα το αρχικό σεταρισμα ζητάνε να επιλέξουμε γλώσσα. Επίσης, εγώ το παρήγγειλα από την computer4all και μου ήρθε την μεθεπόμενη το πρωί, 773.5 τελική (αντικαταβολή) και το κουτί είχε ταμπελάκι της OKTABIT. Οπότε δε πιστεύω να μιλάμε για παραεισαγωγή. Επίσης ακολούθησα το "Vaio Registration" που έχει στο start menu, μου άνοιξε μια σελίδα, επέλεξα Ελλάδα και το καταχώρησα με serial number και το όνομα μου. Ελπίζω να βοήθησα. ναι αν δεν ειναι παραεισαγωγη στην αρχη επιλεγεις μεταξυ ελληνικων και αγγλικων. αν ειναι παραεισαγωγη δεν υπαρχει περιπτωση να εχει ελληνικα ουτε στα windows (κατα την πρωτη εγκατασταση) ουτε στο πληκτρολογιο... εσενα στο πληκτρολογιο εχει ελληνικα; γενικα τι εντυπωσεις εχεις απο το λαπτοπ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 αν δεν ειναι απο ευρωπη (οπως ειναι τα μοντελα που εισαγει το eshop απο αμερικη) τοτε οτι και να κανεις δεν παιζει να το δεχτουν. Αν η εγγύηση είναι παγκόσμια τότε δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με το eshop συγκεκριμένα και αν εχει την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, αλλά για άλλες παραεισαγωγές που έχω ρωτήσει δέχονται κανονικά την εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Αν η εγγύηση είναι παγκόσμια τότε δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με το eshop συγκεκριμένα και αν εχει την οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα, αλλά για άλλες παραεισαγωγές που έχω ρωτήσει δέχονται κανονικά την εγγύηση. δεν ειναι παγκοσμια την παγκοσμια την χρεωνουν 55 ευρω. το eshop ειναι μεγαλο μπλεξιμο καλο ειναι να μην αγορασει καποιος vaio απο κει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 ναι αν δεν ειναι παραεισαγωγη στην αρχη επιλεγεις μεταξυ ελληνικων και αγγλικων. αν ειναι παραεισαγωγη δεν υπαρχει περιπτωση να εχει ελληνικα ουτε στα windows (κατα την πρωτη εγκατασταση) ουτε στο πληκτρολογιο...εσενα στο πληκτρολογιο εχει ελληνικα; γενικα τι εντυπωσεις εχεις απο το λαπτοπ; Βασικά είχε επιλογές για δεκάδες γλώσσες, όχι μόνο ελληνικα/αγγλικά. Επίσης, το πληκτρολόγιο έχει ελληνικά γράμματα επάνω, όπου χρειάζεται (ω, ψ, σ, δ κτλ). Εντυπώσεις εξαιρετικές λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα χρήματα που ξόδεψα. Επαρκέστατος σκληρός, νορμαλ/καλή οθόνη, στιβαρή κατασκευή, εξαιρετικό πληκτρολόγιο με numpad, ηχεία μέτρια/απλά, εμφάνιση τπτ το διαστημικό, μαύρο γυαλιστερό, γενικά ποιότητα vaio. Από επιδόσεις δεν το έχω τεντώσει το κορμί ακόμα, όμως διαβάζω καλά λόγια για την κάρτα γραφικών (αναμενόμενο εφόσον φοράει δυνατή κάρτα) και απο τη μέχρι τώρα χρήση το θεωρώ γρήγορο και άνετο να κάνει τα πάντα, ακόμα και απαιτητικά πράματα. Γενικά είναι όπως το ήθελα, laptop να μου κάνει τη δουλειά καλά, χωρίς φαμφάρες, σε καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Βασικά είχε επιλογές για δεκάδες γλώσσες, όχι μόνο ελληνικα/αγγλικά.Επίσης, το πληκτρολόγιο έχει ελληνικά γράμματα επάνω, όπου χρειάζεται (ω, ψ, σ, δ κτλ). Εντυπώσεις εξαιρετικές λαμβάνοντας πάντα υπόψιν τα χρήματα που ξόδεψα. Επαρκέστατος σκληρός, νορμαλ/καλή οθόνη, στιβαρή κατασκευή, εξαιρετικό πληκτρολόγιο με numpad, ηχεία μέτρια/απλά, εμφάνιση τπτ το διαστημικό, μαύρο γυαλιστερό, γενικά ποιότητα vaio. Από επιδόσεις δεν το έχω τεντώσει το κορμί ακόμα, όμως διαβάζω καλά λόγια για την κάρτα γραφικών (αναμενόμενο εφόσον φοράει δυνατή κάρτα) και απο τη μέχρι τώρα χρήση το θεωρώ γρήγορο και άνετο να κάνει τα πάντα, ακόμα και απαιτητικά πράματα. Γενικά είναι όπως το ήθελα, laptop να μου κάνει τη δουλειά καλά, χωρίς φαμφάρες, σε καλή τιμή. φιλε τα ελληνικα γραμματα ειναι το ζουμι. αυτη ειναι η καλυτερη αποδειξη οτι δεν ειναι παραεισαγωγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα