GeorgeChios Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ρε παιδια πως κανουμε recovery disks στο vaio.το εχω ξεκινησει 3 φορες και ολο σταματαει στο ενα dvd και λεει οτι δεν μπορει να συνεχισει....τι γινεται? Ανοίγεις το Vaio Care πας εκεί που λέει Recovery & Restore. Επιλέγεις Recovery και πας εκεί που λέει Create Recovery Media. Υπόψιν κάνει πολύ ώρα....Εγώ θυμάμαι ότι για να κάψω τα 4 DVD πήρε σχεδόν 1-1.5 ώρα.
petros610 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Αυτο κανω και εγω αλλα στη μεση σταματαει μου πεταει το dvd εξω και μετα ξεκιναει απο την αρχη.βεβαια το dvd το εχει γραψει αλλα μονο ενα.για τα υπολοιπα δεν συνεχιζει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
akalos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Αυτο κανω και εγω αλλα στη μεση σταματαει μου πεταει το dvd εξω και μετα ξεκιναει απο την αρχη.βεβαια το dvd το εχει γραψει αλλα μονο ενα.για τα υπολοιπα δεν συνεχιζει. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app δεν σου βγαζει μηνυμα να βαλεις το δευτερο DVD? κανε και ενα update στο προγραμα http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/updates/index.aspx?m=VPCEB1Z1E_B&l=el_GR ελπιζω να μην εχεις πειραξει κατι Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2010 από akalos
jobous Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) GeorgeChios καλημέρα. Μήπως μπορείς να μου στείλεις και μένα με pm τις οδηγίες για την αναβάθμιση?? Θα σου ημουν υπόχρεος. Ευχαριστώ. Υ.Γ. : Λάθος άτομο είχα γράψει πριν. Μετά το κατάλαβα. Sorry... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2010 από jobous
1000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Σας έχει βγάλει να κάνετε bios update; Αν ναι το έχει κάνει κανείς;
GeorgeChios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Σας έχει βγάλει να κάνετε bios update; Αν ναι το έχει κάνει κανείς; Εγώ έκανα. Κανένα πρόβλημα, οι ανεμιστήρες έχω την εντύπωση πως δουλεύουν λιγότερο.
dimaries Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Στο έστειλα. Περιμένω τα αποτελέσματα ))) Θα μπορούσες παρακαλώ να το στείλεις και σε εμένα; ---------- Προσθήκη στις 10:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:03 ---------- Θα μπορούσες παρακαλώ να το στείλεις και σε εμένα; GeorgeChios σε ευχαριστώ πολύ. θα το δοκιμασω και θα σου πω.
jobous Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Παιδιά , akalos και GeorgeChios σας ευχαριστώ πολύ και τους 2. Θα το δοκιμάσω την άλλη βδομαδα που θα μου έρθει ο φορητός (είναι σε διακοπές !!!) και θα σας πω. Και πάλι ευχαριστώ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 2.
akalos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 θα το δοκιμασω και θα σου πω. για πες και εσυ γιατι κανει και ζεστη ... δεν μπορω να καταλαβω τι ενεργοποιησαν η απενεργοποιησαν τα ultimate και ειναι ολα πιο smooth.
GeorgeChios Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 για πες και εσυ γιατι κανει και ζεστη ... δεν μπορω να καταλαβω τι ενεργοποιησαν η απενεργοποιησαν τα ultimate και ειναι ολα πιο smooth. Για αυτό κοστίζουν και τόσα λεφτά παραπάνω ρε συ.... Δεν δίνεις τσάμπα τα 182 ευρώ, που κοστίζει η αναβάθμιση από premium σε ultimate. http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PCF.01309
akalos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2010 ναι αλλα τι? ειχα ηδη τα 32bit στο παλιο desktop pc με ενα 1gb ram παρακαλω και συγκριτκα με τα premium του sony πηγαιναν καλυτερα σχετικα,αλλα ελεγα οτι ειναι ιδεα μου αλλα τελικα δεν ειναι. αρα δεν φταιει η ζεστη... ---------- Προσθήκη στις 14:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:00 ---------- τα παραλεει το e-shop http://store.microsoft.com/microsoft/Windows-Anytime-Upgrade-Windows-7-Home-Premium-to-Ultimate/product/73C70758 η http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Windows-Anytime-Upgrade-Ultimate/dp/B002M78BPK/ref=sr_1_14?ie=UTF8&s=software&qid=1281525893&sr=8-14
1000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Εγώ έκανα. Κανένα πρόβλημα, οι ανεμιστήρες έχω την εντύπωση πως δουλεύουν λιγότερο.Το έκανα και εγώ. Μια χαρά όλα.
akalos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 και το power management δουλευει καλυτερα με αποτελεσμα να αυξηθει η φορητοτητα
GeorgeChios Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2010 και το power management δουλευει καλυτερα με αποτελεσμα να αυξηθει η φορητοτητα Δηλαδή ????? Εγώ το έχω βάλει στις υψηλές επιδόσεις όταν είναι με ρεύμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα