akalos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Σώσε κάπου το certificate, και φτιάξε ένα αρχείο .txt με τις εντολές που σου είπα πριν και τον κωδικό. το εχω κανει ηδη και αυτο.
Georgis21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πως μπορω να κανω update στους drivers της καρτας γραφικων???ξερει κανεις??εκτος απο το προγραμματακι της Sony.
GeorgeChios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πως μπορω να κανω update στους drivers της καρτας γραφικων???ξερει κανεις??εκτος απο το προγραμματακι της Sony. Κατέβασέ τους από εδώ και κάνε μετά εγκατάσταση.
akalos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Πως μπορω να κανω update στους drivers της καρτας γραφικων???ξερει κανεις??εκτος απο το προγραμματακι της Sony. http://www2.ati.com/drivers/mobile/10-7_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe αμα θελεις αλλη εκδοση αλλαξε το εφτα με το τεσερα για παραδειγμα. εγω εχω βαλει τους 10.4
ak2xania Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Done...done.....done αν θες και σε μένα παρακαλώ
ak2xania Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ποσταρε αποτελεσμα μετα Done Ολλα καλά σ ευχαριστώ.
akalos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 wellcome to the ultimate club!! τον GeorgeChios πανω απο ολα! πως σου φαινονται εσενα,placebo η οχι?
athanaso77 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση σε Ultimate, Windows update κάνεις κανονικά τα πάντα; Εάν ο φορητός πάει στο service όπως είναι, είναι εντάξει από θέμα εγγύησης;
GeorgeChios Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση σε Ultimate, Windows update κάνεις κανονικά τα πάντα; Εάν ο φορητός πάει στο service όπως είναι, είναι εντάξει από θέμα εγγύησης; Πάλι τα ίδια θα λέμε ????? Γ Ν Η Σ Ι Α είναι τα WINDOWS !!!! Τι σχέση έχει η εγγύηση ? Λέει πουθενά ότι απογοητεύεται να αναβαθμίσεις τα Windows ?
akalos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 η εγγυηση ειναι στο hardware ---------- Προσθήκη στις 22:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:16 ---------- απο μπαταρια παιδια πως παμε? με power saver και ελαφρια χρηση κραταει πανω απο 170 λεπτα περιπου επισης σε idle με μπαταρια αχ αυτος ο MsMpEng..αχ
lefos987 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα και από μένα. Σκέφτομαι αύριο να το παραγγείλω από το cumputer4all..Από όσο κατάλαβα κανείς δεν είχε πρόβλημα με την εταιρεία. Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι αν μπορεί να ανεβάσει κάποιος ένα screenshot από την οθόνη για να καταλάβω πόσο πρόβλημα μπορεί να έχω με τα fonts και γενικότερα με τη μεγάλη ανάλυση.. Ξέρω ότι υπάρχουν λύσεις για αυτό απλά θα ήθελα να δω πως περίπου δείχνει.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων...
akalos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα και από μένα. Σκέφτομαι αύριο να το παραγγείλω από το cumputer4all..Από όσο κατάλαβα κανείς δεν είχε πρόβλημα με την εταιρεία. Το μόνο που θα ήθελα να δω είναι αν μπορεί να ανεβάσει κάποιος ένα screenshot από την οθόνη για να καταλάβω πόσο πρόβλημα μπορεί να έχω με τα fonts και γενικότερα με τη μεγάλη ανάλυση.. Ξέρω ότι υπάρχουν λύσεις για αυτό απλά θα ήθελα να δω πως περίπου δείχνει.. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων... καπως ετσι ειναι αααβββγγγ αστα να πανε με ρυθμιση στο 125% ειναι το ss
petros610 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ρε παιδια πως κανουμε recovery disks στο vaio.το εχω ξεκινησει 3 φορες και ολο σταματαει στο ενα dvd και λεει οτι δεν μπορει να συνεχισει....τι γινεται?
stilgar Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 ρε παιδια πως κανουμε recovery disks στο vaio.το εχω ξεκινησει 3 φορες και ολο σταματαει στο ενα dvd και λεει οτι δεν μπορει να συνεχισει....τι γινεται? Το έχω κάνει μια φορα με το που το πήρα, έτσι για να δω πως δουλεύει. Θες να μας πεις ακριβώς την διαδικασία που ακολουθεις, βημα βημα μηπως και βγάλουμε καμια άκρη; Εχεις περάσει τίποτα έξτρα; Πχ Antivirus, firewall
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα