Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός; Το αρχείο sony.xrm-ms που το βρίσκεις; Το slic 2.1 πως το ελέγχεις; Έχεις κάποιο link για download της Sony OEM έκδοσης των Windows 7 Ultimate;

Σου έστειλα pm.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πανε καλυτερα τα "παντα" τωρα η ειναι placebo?

ειναι πιο smooth,παραξενο

Αυτή την εντύπωση έχω και εγώ......

ultimate64bit.jpg

Αυτή φωτογραφία για να λυθούν όλες οι προηγούμενες ερωτήσεις...για το εάν υπάρχουν ερωτηματικά στην διαχείριση συσκευών κτλ καθώς και εάν τα windows 7 είναι γνήσια.

Στο έστειλα. Περιμένω τα αποτελέσματα :))))

Γιατι ΠΜ ρε παιδια; Γιατί να μη το δούνε όλοι, και αυτοι που μερικους μηνες μετά μπορει να τους στείλει το google εδω; Εκτος κι αν αντιβαινει κανόνες του φορουμ οποτε δε μιλαμε και για πολυ νόμιμη λύση...

Δεν καταλαβαινω πως αφου εχουμε πληρωσει την Pro εκδοση, μπορουμε να βαλουμε το ίδιο κλειδι στην ultimate.

Πραγματικα, μετα τις διευκρυνισεις σας, ειναι το μονο που με προβληματιζει...

Το Acronis το εχεις τεσταρει; Εννοώ έχεις κάνεις restore; Έχω πάρει κι εγω 1-2 images αλλα δεν έχω κάνει ποτέ restore. Στα XP μου το είχα κάνει πολλες φορες, στα 7 ομως ποτε...

να και μια με τα hidden

δεν τα εχει ολα αλλα νταξ

ο τολμων νικα στο τελος

ηρθε και το greek mui απο WU αλλα δεν μου πανε τα Ελληνικα οταν ψαχνω κατι στην goodle

post-83642-129063111205_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Γιατι ΠΜ ρε παιδια; Γιατί να μη το δούνε όλοι, και αυτοι που μερικους μηνες μετά μπορει να τους στείλει το google εδω; Εκτος κι αν αντιβαινει κανόνες του φορουμ οποτε δε μιλαμε και για πολυ νόμιμη λύση...

Δεν καταλαβαινω πως αφου εχουμε πληρωσει την Pro εκδοση, μπορουμε να βαλουμε το ίδιο κλειδι στην ultimate.

Πραγματικα, μετα τις διευκρυνισεις σας, ειναι το μονο που με προβληματιζει...

Το Acronis το εχεις τεσταρει; Εννοώ έχεις κάνεις restore; Έχω πάρει κι εγω 1-2 images αλλα δεν έχω κάνει ποτέ restore. Στα XP μου το είχα κάνει πολλες φορες, στα 7 ομως ποτε...

Δεν είναι και πολύ νόμιμο να βγάλω στο Forum γνήσιο κλειδί ενεργοποίησης των windows 7 Ultimate.

Για αυτό και τα pm.

Το έχω τεστάρισα και δουλεύει άψογα το Acronis (Acronis True Image Home 2010 13 Build 7046).

Εάν θέλεις και εσύ σου στέλνω τον κωδικό. Μόνο πες μου εάν έχεις έχεις τα γνήσια που είχε το laptop ή έχεις βάλει άλλα.

Και μία παρένθεση stilgar. Έχεις γνήσια τα Windows 7 Premium 64 bit και όχι τα Windows 7 Professional 64 bit.

Τα windows 7 έχουν 4 εκδόσεις.

1) windows 7 Starter

2) windows 7 Premium

3) windown 7 Professional

4) windows 7 Ultimate

Επεξ/σία από GeorgeChios

για πιο αυτοματο τροπο ελεγα,ενταξει, να βρισκεται,αχρειαστο να ειναι..φτου..φτου.

Σώσε κάπου το certificate, και φτιάξε ένα αρχείο .txt με τις εντολές που σου είπα πριν και τον κωδικό.

Και μία παρένθεση stilgar. Έχεις γνήσια τα Windows 7 Premium 64 bit και όχι τα Windows 7 Professional 64 bit.

Τα windows 7 έχουν 4 εκδόσεις.

1) windows 7 Starter

2) windows 7 Premium

3) windown 7 Professional

4) windows 7 Ultimate

Ooops! :o

Η Microsoft και το marketing της... Εχεις δικιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...