Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λογικο δεν ειναι αφου εχετε οθονη με πολυ διαφορετικη αναλυση?

αρα κατεβασε την και εσυ στα

1366 x 768!!!B)

έχω κατεβάσει και την ανάλυση. πάλι τίποτα.

αλλά ούτως ή άλλως το παίζω full screen, οπότε παίρνει την ανάλυση του παιχνιδιού (1280x720).

Τι άλλο μπορεί να φταίει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

έχω κατεβάσει και την ανάλυση. πάλι τίποτα.

αλλά ούτως ή άλλως το παίζω full screen, οπότε παίρνει την ανάλυση του παιχνιδιού (1280x720).

Τι άλλο μπορεί να φταίει;

Έβαλες καινούργιους drivers?:-(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σε ολους!

εκανα τον κοπο να διαβασω ολες τις σελιδες γτ ενδιαφερομουνα για αυτο το λαπτοπ κ αυτη τη στιγμη το εχω στα χερια μου!

μονο π εχω ενα προβλημα κ θελω να πιστευω οτι υπαρχει λυση..

τα γραμματα ηταν οντως υπερβολικα μικρα γιαυτο αλλαξα το dpi στο 150% κ δν αλλαξα τν αναλυση τς οθονης γτ αποτι διαβασα δν αξιζει..

παρολου που τα εικονιδια κ ολα τα αλλα μου ειναι οκ, οταν ανοιγω mozilla και ie8 πολλα απο τα γραμματα π φαινονται ειναι πολυ μικρα σαν να μην ειχα αλλαξει το dpi κ κουραζουν απιστευτα...

Αν γνωριζει κανεις την λυση να μεγαλωσουν κ εκεινα ή εστω εχει να προτεινει κατι ας το κανει σας παρακαλω γτ δν τραβαει ετσι.. :(

ΥΣ1:Αν και παρακολουθω το insomnia δν ειχα αξιωθει να κανω acc οποτε ειναι το 1 μ ποστ :P

EDITED:Ακομα και το γιουτιουμπ και το ιν.τζιαρ τα δειχνει στο μεσο της οθονης με μικρα γραμματα...

Επεξ/σία από MiOu07

Γεια σε ολους!

εκανα τον κοπο να διαβασω ολες τις σελιδες γτ ενδιαφερομουνα για αυτο το λαπτοπ κ αυτη τη στιγμη το εχω στα χερια μου!

μονο π εχω ενα προβλημα κ θελω να πιστευω οτι υπαρχει λυση..

τα γραμματα ηταν οντως υπερβολικα μικρα γιαυτο αλλαξα το dpi στο 150% κ δν αλλαξα τν αναλυση τς οθονης γτ αποτι διαβασα δν αξιζει..

παρολου που τα εικονιδια κ ολα τα αλλα μου ειναι οκ, οταν ανοιγω mozilla και ie8 πολλα απο τα γραμματα π φαινονται ειναι πολυ μικρα σαν να μην ειχα αλλαξει το dpi κ κουραζουν απιστευτα...

Αν γνωριζει κανεις την λυση να μεγαλωσουν κ εκεινα ή εστω εχει να προτεινει κατι ας το κανει σας παρακαλω γτ δν τραβαει ετσι.. :(

ΥΣ1:Αν και παρακολουθω το insomnia δν ειχα αξιωθει να κανω acc οποτε ειναι το 1 μ ποστ :P

EDITED:Ακομα και το γιουτιουμπ και το ιν.τζιαρ τα δειχνει στο μεσο της οθονης με μικρα γραμματα...

Με ctrl + κανεις ζοομ in με ctrl - zoom out

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω ivyhae αυτο βοηθησε αρκετα :)

edited:τουλαχιστον εφτιαξαν με αυτο τον τροπο τα γιουτιουμπ φμπ κλπ κλπ επειδη δν επιαναν ολη τν οθονη... ομως οταν πηγαινω πχ στν αρχικη σελιδα του ινσομνια π πιανει ολη την οθονη φαινονται μικρα κ αν κανω ζοομ ιν μετα τα ποστ π διαβαζω ειναι τεραστια :S

any better help? :/

Επεξ/σία από MiOu07

ομως οταν πηγαινω πχ στν αρχικη σελιδα του ινσομνια π πιανει ολη την οθονη φαινονται μικρα κ αν κανω ζοομ ιν μετα τα ποστ π διαβαζω ειναι τεραστια :S

any better help? :/

run >fonts> enter>change font size>set custom font size το εχω στο 135%.

μετα μπορεις να χρησιμοποιεις και το zoom+_ με firefox,αναλογα με το site.

η chrome+optizom .

Ναι εψαχνα για κατι πιο πρακτικο κ νομιζω οτι το βρηκα..!

Βρηκα ενα add-on του mozilla π λεγεται NoSquint κ αυτο αυξανει το μεγεθος των ιστοσελιδων καθως και το μεγεθος της γραμματοσειρας :)

νομιζω οτι θα βοηθησει αρκετα τους χρηστες αυτου του λαπτοπ.. παρακαλω δοκιμαστε το κ πειτε μ τν γνωμη σας για να δω αν οντως αξιζει οσο πιστευω..

Καλησπέρα. Έχω καταλήξει κ εγώ στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου. Θα ήθελα μόνο μία διεκρίνιση απο τους ήδη έχοντες το λαπτοπ σε σχέση με το design του. Το εξωτερικό πάνω μέρος όπου αναγράφεται η ένδειξη VAIO ειναι ματ απλό ή έχει σχέδιο τύπου pixel, όπως φαίνεται στην εικόνα του επίσημου ελληνικού site της SONY? http://sp.sony-europe.com/da/169/84532.jpeg

Το ίδιο σχέδιο υποτίθεται πως υπάρχει και στην περιοχή κάτω απο το πληκτρολόγιο. Σήμερα όμως που πήγα να το παραγγείλω απο Multirama, μου είπαν πως το εξωτερικό περίβλημα ειναι ματ χωρίς κανένα σχέδιο και η περιοχή κάτω απο το πληκτρολογιο ειναι απλά γυαλιστερή χωρίς το σχέδιο που φαίνεται στις επίσημες φωτος. Οτι στην ουσία το design ειναι ακριβως ιδιο με το VPC EB1S1e/BJ. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μου φαίνοντα άψογα και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μου, οπότε μένω σ' αυτό το θέμα design. Όσοι έχετε ήδη το pc, please δώστε μία απάντηση. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπέρα. Έχω καταλήξει κ εγώ στην αγορά του συγκεκριμένου μοντέλου. Θα ήθελα μόνο μία διεκρίνιση απο τους ήδη έχοντες το λαπτοπ σε σχέση με το design του. Το εξωτερικό πάνω μέρος όπου αναγράφεται η ένδειξη VAIO ειναι ματ απλό ή έχει σχέδιο τύπου pixel, όπως φαίνεται στην εικόνα του επίσημου ελληνικού site της SONY? http://sp.sony-europe.com/da/169/84532.jpeg

Το ίδιο σχέδιο υποτίθεται πως υπάρχει και στην περιοχή κάτω απο το πληκτρολόγιο. Σήμερα όμως που πήγα να το παραγγείλω απο Multirama, μου είπαν πως το εξωτερικό περίβλημα ειναι ματ χωρίς κανένα σχέδιο και η περιοχή κάτω απο το πληκτρολογιο ειναι απλά γυαλιστερή χωρίς το σχέδιο που φαίνεται στις επίσημες φωτος. Οτι στην ουσία το design ειναι ακριβως ιδιο με το VPC EB1S1e/BJ. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μου φαίνοντα άψογα και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μου, οπότε μένω σ' αυτό το θέμα design. Όσοι έχετε ήδη το pc, please δώστε μία απάντηση. Ευχαριστω εκ των προτερων.

προχωρα λεμε,οπως το θελεις ειναι αρκει να μην αλλαξαν κατι,το δικο μου ειναι οπως το θελεις:γυαλιστερο με pixel και στο πληκτρολογιο με σημα vaio στο καπακι και κατω απο το πληκτρολογιο με το σημα (αυτοκολητακι) FULL HD 1080

84505.jpeg

εδω φαινονται τα δυο vaio+pixel καλυτερα

http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&categoryId=8198552921644699998

Επεξ/σία από akalos

ειναι οπως το βλεπεις στην εικονα π σ εστειλε ο akalos!

παντως για να πω την αληθεια σκεφτομαι να το αλλαξω με το vpc eb2z1e/bq π εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με τον eb1z1 αλλα δν ειναι φουλ hd κ εχει αναλυση 1366 x 768 αν μπορω φυσικα γτ αυτα τα μικρα fonts αρχιζουν να μ την δινουν ασχημα... :(

παντως για να πω την αληθεια σκεφτομαι να το αλλαξω με το vpc eb2z1e/bq π εχει ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα με τον eb1z1 αλλα δν ειναι φουλ hd κ εχει αναλυση 1366 x 768 αν μπορω φυσικα γτ αυτα τα μικρα fonts αρχιζουν να μ την δινουν ασχημα... :(

να μην κανεις αυτο το λαθος γιατι εχουν εντελως διαφορετικη οθονη.

εγω τα εχω βαλει στο 135% + NoSquint 100% και το site της insomnia ειναι μια χαρα,χρησιμοποιω και το zoom σε καποια αλλα.

dεν ειναι το ιδιο το ξερω αλλα καλυτερα εχω μια καλυτερη οθονη παρα τα fonts.

εαν ηταν η ιδια οθονη θα την ειχα παρει και εγω με την χαμηλοτερη αναλυση

θα την βρουμε την ακρη .....

Καμία σχέση οι δύο οθόνες μεταξύ τους φίλε. Το eb1z1 έχει κλάσης ανώτερη οθόνη (και δεν μιλάω για ανάλυση).

akalos πως εκανες clean install αφου δεν δινεται cd και πως τελικα εγκατεστησες το windvd?

αμα το ψαξεις λιγο μπορεις να κατεβασεις τα windows 7 premium 64bit και να τα ενεργοποιησεις με το δικο σου επισημο κλειδι.

επισης δεν διεγραψα το recovery και χρησιμοποιησα το mod2wim για να βγαλω με την βοηθεια και του 7zip το αρχειο του windvd. B)

επισης drivers για την 5650

http://www2.ati.com/drivers/mobile/10-6_mobility_vista_win7_64_dd_ccc.exe

το εχεις στα χερια σου??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...