fractalbit Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδιά τελευταίες ερωτήσεις πιστεύω... Είμαι ανάμεσα στο sony και σε αυτό το HP: http://www.skroutz.gr/s/255583/HP-Pavilion-dv6-2190ev.html To HP είναι 70 περίπου ευρώ ακριβότερο αλλά έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή και σκληρό δίσκο στις 7200 αντί για 5400 του sony. Στα μείον του ότι δεν έχει Bluray και έχει μικρότερη ανάλυση η οθόνη και τα δύο όμως δεν με ενδιαφέρουν. Κλείνω προς το HP, έχουμε όμως καμία άποψη για της οθόνες LED Brightview? Λένε τίποτα ή είναι μούφα; Α, άλλη μία διαφορά είναι ότι έχει nvidia GT 230M που είναι μάλλον χειρότερη από αυτή του sony? To sony βγαίνει με καλύτερη CPU και σκληρό στις 7200rpm? ---------- Προσθήκη στις 21:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:42 ---------- Με τα λεφτά που μπορώ να το πάρω, υπάρχει στην αγορά κάτι καλύτερο? Επειδή έφαγα πάρα πολλές ώρες στο skroutz κοιτώντας πάμπολλα μοντέλα, μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι πολύ δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο κάτω από 1000 ευρώ που να έχει και τόσο καλό λόγο απόδοσης/τιμής. Δες και το HP που αναφέρω πιο πάνω αλλά κι αυτό υπερτερεί σε CPU και σκληρό και χάνει σε κάρτα γραφικών και οθόνη μάλλον. Ακόμα και πάνω από 1000 δεν βρήκα κάποιο που να πω αξίζει να σκάσω 1100 ή 1200. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πολύ καλό σε αυτή την κατηγορία τιμής (1000-1200) ας με διαφωτίσει... ---------- Προσθήκη στις 22:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:36 ---------- Aπο το getitnow το πηρα.Ηταν με ελληνικο πληκτρολογιο και ηταν μεσα σε κουτι της sony σφραγισμενο. Γιατί το getitnow δεν το εμφανίζει στο skroutz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Παιδιά τελευταίες ερωτήσεις πιστεύω... Είμαι ανάμεσα στο sony και σε αυτό το HP: http://www.skroutz.gr/s/255583/HP-Pavilion-dv6-2190ev.html To HP είναι 70 περίπου ευρώ ακριβότερο αλλά έχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή και σκληρό δίσκο στις 7200 αντί για 5400 του sony. Στα μείον του ότι δεν έχει Bluray και έχει μικρότερη ανάλυση η οθόνη και τα δύο όμως δεν με ενδιαφέρουν. Κλείνω προς το HP, έχουμε όμως καμία άποψη για της οθόνες LED Brightview? Λένε τίποτα ή είναι μούφα; Α, άλλη μία διαφορά είναι ότι έχει nvidia GT 230M που είναι μάλλον χειρότερη από αυτή του sony? To sony βγαίνει με καλύτερη CPU και σκληρό στις 7200rpm? Aν το θες για να μπορείς να παίξεις και κανα παιχνίδι, σίγουρα το sony. Η 5650 έχει τεράστια διαφορά από την GT230M. Και για ταινίες αν το θες πάλι σίγουρα το sony. H οθόνη του είναι άριστη και σίγουρα πολύ καλύτερη από του HP. Αν το θες για photoshop, autocad κλπ πάρε το HP. Εχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή και πιο γρήγορο σκληρό. Πάντως μία λύση είναι να του βάλεις έναν SSD του Sony αν έχεις τα χρήματα και μετά θα πετάει. Εγώ έχω το sony εδώ και πολύ καιρό και ακόμα δεν έχει βγει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά για την χρήση που το θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractalbit Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Aν το θες για να μπορείς να παίξεις και κανα παιχνίδι, σίγουρα το sony. Η 5650 έχει τεράστια διαφορά από την GT230M. Και για ταινίες αν το θες πάλι σίγουρα το sony. H οθόνη του είναι άριστη και σίγουρα πολύ καλύτερη από του HP. Αν το θες για photoshop, autocad κλπ πάρε το HP. Εχει λίγο καλύτερο επεξεργαστή και πιο γρήγορο σκληρό. Πάντως μία λύση είναι να του βάλεις έναν SSD του Sony αν έχεις τα χρήματα και μετά θα πετάει. Εγώ έχω το sony εδώ και πολύ καιρό και ακόμα δεν έχει βγει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά για την χρήση που το θέλω. Τελικά πήρα κι εγώ το sony από το getitnow, πραγματικά πρέπει να είναι το καλύτερο value for money. Αν και η κύρια αποστολή του δεν θα είναι τα παιχνίδια (εκτός από το SC2 που θα το λιώσω ) σκέφτηκα να πάρω αυτό και σε κανα χρόνο που θα πέσουν οι SSD θα του βάλω έναν τέτοιον και θα πετάει όπως λες. Σε λίγες μέρες θα σας πω εντυπώσεις (δεν το έχω παραλάβει ακόμα)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Η οθόνη του λάπτοπ βοηθάει πολύ στα παιχνίδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 το παραγγηλα και εγω απο getitnow(να δω πως θα παλεψω τα fonts:cry:) δισκακια blue-ray ειδες καποιος στην HD τηλεοραση του με HDMI? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 http://prezatv.blogspot.com/2010/07/sony-vaio-c-f.html ξερετε τι παιζει με αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ivyhae Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 http://prezatv.blogspot.com/2010/07/sony-vaio-c-f.html ξερετε τι παιζει με αυτό? Δεν εχει καμια σχεση με το μοντελο του θεματος.Αναφερεται σε προβληματα των series C και F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 περισοτερα Q1: Which models in the VPCF11 and VPCCW2 series of notebook PCs may be affected? A1: Certain units within the VPCF11 and VPCCW2 notebook series are affected by this potential overheating issue. Sony recommends that all units in the VPCF11 and VPCCW2 series be updated with the firmware download. Specific model numbers in each series include: * VPCF11 Series: VPCF111FD, VPCF111FD/B, VPCF111FX, VPCF111FX/B, VPCF111FX/H, VPCF112FX, VPCF112FX/B, VPCF112FX/H, VPCF113FX, VPCF113FX/B, VPCF113FX/H, VPCF114FX, VPCF114FX/B, VPCF114FX/H, VPCF115FM, VPCF115FM/B, VPCF115FM/BL, VPCF116FX, VPCF116FX/B, VPCF116FX/H, VPCF117FX, VPCF117FX/B, VPCF117FX/B, VPCF117FX/H, VPCF1190X, VPCF119FX, VPCF119GX, VPCF119HX, VPCF11AFX, VPCF11AFX/B, VPCF11BFX, VPCF11BFX/B, VPCF11CGX, VPCF11CGX/B, VPCF11DGX, VPCF11DGX/B, VPCF11EGX, VPCF11EGX/B, VPCF11FGX, VPCF11FGX/B, VPCF11GGX, VPCF11GGX/B, VPCF11HGX, VPCF11HGX/B, VPCF11JFX, VPCF11JFX/B, VPCF11KFX, VPCF11KFX/B, VPCF11KFX/H, VPCF11LFX, VPCF11LFX/B, VPCF11LFX/H, VPCF11MFX, VPCF11MFX/B, VPCF11NFX, VPCF11NFX/B, VPCF11NFX/H, VPCF11PFX, VPCF11PFX/H, VPCF11QFX, VPCF11QFX/B and VPCF11QFX/H * VPCCW2 Series: VPCCW21FX, VPCCW21FX/B, VPCCW21FX/L, VPCCW21FX/P, VPCCW21FX/R, VPCCW21FX/W, VPCCW22FX, VPCCW22FX/B, VPCCW22FX/L, VPCCW22FX/P, VPCCW22FX/R, VPCCW22FX/W, VPCCW23FX, VPCCW23FX/B, VPCCW23FX/L, VPCCW23FX/P, VPCCW23FX/R, VPCCW23FX/W, VPCCW26FX, VPCCW26FX/B, VPCCW26FX/L, VPCCW26FX/P, VPCCW26FX/R, VPCCW26FX/W, VPCCW27FX, VPCCW27FX/B, VPCCW27FX/L, VPCCW27FX/P, VPCCW27FX/R, VPCCW27FX/W, VPCCW29FX, VPCCW29GX, VPCCW2AFX, VPCCW2AFX/B, VPCCW2BFX, VPCCW2BFX/B, VPCCW2CGX, VPCCW2CGX/B, VPCCW2DGX, VPCCW2DGX/B, VPCCW2EGX, VPCCW2EGX/B, VPCCW2FGX, VPCCW2FGX/B, VPCCW2GGX, VPCCW2GGX/B, VPCCW2HGX, VPCCW2HGX/B, VPCCW2JGX, VPCCW2JGX/B, VPCCW2KGX, VPCCW2KGX/B, VPCCW2LFX, VPCCW2LFX/B, VPCCW2LFX/L, VPCCW2LFX/P, VPCCW2LFX/R, VPCCW2LFX/W, VPCCW2MFX, VPCCW2MFX/PU, VPCCW2MFX/WJ, VPCCW2MGX, VPCCW2MGX/B, VPCCW2NFX, VPCCW2NFX/LU, VPCCW2PFX, VPCCW2PFX/L, VPCCW2PFX/R. VPCCW2PFX/W, VPCCW2QGX, VPCCW2QGX/B, VPCCW2RGX, VPCCW2RGX/B, VPCCW2SGX, VPCCW2SGX/B, VPCCW2TGX, VPCCW2TGX/B, VPCCW2UFX, VPCCW2UFX/B, VPCCW2VFX, and VPCCW2VFX/B Q2: Can customers who have affected models continue to use their notebook? A2: Consumers should install the firmware update as soon as possible to prevent the small possibility of overheating. Q3: What is the cause or basic problem with these units? A3: In rare cases, internal cooling system and protection circuits may malfunction, causing localized overheating. Q4: Is there any risk of burn or injury? A4: There is a risk of burns if the affected part is touched while hot. Q5: Are any other VAIO notebook models at risk? A5: No, the only notebooks affected are the above mentioned models. Q6: Can consumers return affected models to the stores where they purchased them? A6: Customers should download the firmware update available. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=405187 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fractalbit Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 http://prezatv.blogspot.com/2010/07/sony-vaio-c-f.html ξερετε τι παιζει με αυτό? Το είδα κι εγώ αλλά δεν λέει τίποτα για τη σειρά Ε για την οποία συζητάμε σε αυτό το thread... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagbill20 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Δυο ερωτησεις στους κατοχους του VPC-EB1Z1E/B γιατι ειμαι στο τσακ να το παραγγειλω. -Η οθονη ειναι ματ ή γυαλιστερη? Το θελω για αρκετο CAD και θελω ματ. -Η Computer4All ειναι καλη εταιρεια σε after-sales? Ή αν παρουσιαστει προβλημα να μιλησω απευθειας με τη SONY? Ευχαριστω πολυ! Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2010 από gagbill20 διευκρινηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 γυαλιστερη γυαλιστερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagbill20 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω απογοητευτηκα, πιστευα πως ειχα βρει αυτο που θα με ικανοποιουσε περισσοτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 εαν θελεις ματ κοιταξε σε hp probook η elitebook η Dell Latitude νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagbill20 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Τελικα μπηκα στον κοπο να διαβασω ολες τις σελιδες του θεματος καθως και αλλων στο φορουμ, καθως ειναι το καλυτερο value for money φορητο.. Πιστευω οτι όπως τοσος κοσμος που το παιρνει πιθανοτατα δουλευει προγραμματα με σκουρα φοντα και δε θα εχει σημαντικα προβληματα προσαρμογης με τη γυαλιστερη οθονη.. Απομενει το δευτερο ερωτημα λοιπον. Computer 4 All : Αξιοπιστη? After Sale? Η αποστολη σε αλλη πολη ειναι αρτια? Οι αγοραστες απο το καταστημα τι γενικη εντυπωση εχουν? Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 καθως ειναι το καλυτερο value for money φορητο.. πραγματικα ειναι ερωτας μεγαλος η τιμη του και τα χαρακτηριστικα του. το εχω παραγγηλει απο αλλο μαγαζι και εγω αλλα το εχω δει πρωτα σε εκθεση και μετα το αποφασισα. ελπιζω να ειναι απροβληματιστο στο χρονο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα