dimcatch Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Κσλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το συγκεκριμένο laptop που έχω εδώ και 3 εβδομάδες. Ξαφνικά μία μέρα το touchpad έχασε κάποιες από τις λειτουργίες του. Ποιο συγκεκριμένα, σταμάτησε να δουλεύει το αριστερό κλικ κουμπί και το tap. Δουλεύει το δεξί κλικ, το scroll και η μετακίνηση του cursor. Στο menu στο control panel όλα είναι ενεργοποιημένα. Έκανα και 3 reset στις αρχικές ρυθμίσεις με τα recovery disks που είχα πάρει στην αρχή αλλά τίποτα. Απεγκατάστησα τους drivers και τους έκανα πάλι Install από το directory μέσα στα pc που έχει όλους τους drivers αλλά πάλι τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Το πιθανότερο να το στείλω στην sony για επιδιόρθωση, αλλά πριν το κάνω, αν έχει κανείς καμία ιδέα θα ήταν χρήσιμο
GoldenEye Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Κσλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να σας πω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το συγκεκριμένο laptop που έχω εδώ και 3 εβδομάδες. Ξαφνικά μία μέρα το touchpad έχασε κάποιες από τις λειτουργίες του. Ποιο συγκεκριμένα, σταμάτησε να δουλεύει το αριστερό κλικ κουμπί και το tap. Δουλεύει το δεξί κλικ, το scroll και η μετακίνηση του cursor. Στο menu στο control panel όλα είναι ενεργοποιημένα. Έκανα και 3 reset στις αρχικές ρυθμίσεις με τα recovery disks που είχα πάρει στην αρχή αλλά τίποτα. Απεγκατάστησα τους drivers και τους έκανα πάλι Install από το directory μέσα στα pc που έχει όλους τους drivers αλλά πάλι τίποτα. Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα? Το πιθανότερο να το στείλω στην sony για επιδιόρθωση, αλλά πριν το κάνω, αν έχει κανείς καμία ιδέα θα ήταν χρήσιμο αν εχεις synaptics touchpad τοτε τα πραγματα ειναι απλα και τραγικα συναμα. για καποιο λογο που δεν ειναι γνωστος (εχω φαει απειρο χρονο στο νετ για το συγκεκριμενο θεμα) ξαφνικα οτι και να κανεις δεν παιζει το αριστερο κλικ και οποια λειτουργια ειναι σχετικη με αυτο. η μονη και οχι και τοσο αρτια λυση ειναι να ξηλωσεις τους drivers της synaptics και να περιμενεις να δουλεψει με drivers που θα βρουν τα windows μονα τους και οι οποιοι δουλευουν με την δευτερη η και τριτη επανεκκινηση μετα το ξηλωμα των drivers της synaptics. δεν ειναι σε καμμια περιπτωση hardware το προβλημα και εχω 3 λαπτοπ με το ιδιο προβλημα και δεν εχω βγαλει ακρη...
dimcatch Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δυστυχώς έχω Alps, ή τουλάχιστον αυτό νομίζω ότι έχω κρίνοντας από τον driver που βλέπω στο control panel. Πάντως έχω κάνει 3 restore και δεν έχει γίνει τίποτα κάτι που είναι περίεργο
Nate Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Υποδοχή για ακουστικά έχει? Μικρόφωνο έχει ενσωματωμένο?
nikos_frs Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2010 Υποδοχή για ακουστικά έχει? Μικρόφωνο έχει ενσωματωμένο? και ποιο δεν έχει πλέον ?? φυσικά και έχει..
igrasias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Παίδες πήρα κ εγώ το Sony Vaio VPC-EB1S1E αν διαγράψω το recovery partition θα χάσω κάτι που δεν έχουν τα recovery CD; Η τα cd με το partition είναι απόλυτα ίδια ; Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2010 από igrasias
stilgar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Παίδες πήρα κ εγώ το Sony Vaio VPC-EB1S1E αν διαγράψω το recovery partition θα χάσω κάτι που δεν έχουν τα recovery CD; Η τα cd με το partition είναι απόλυτα ίδια ; Το thread ειναι για το VPC-EB1Z1E/B. Ειναι ευκολο να μπερδευτει καποιος ετσι οπως το λες "κι εγω" και να σου δωσει πληροφοριες για λάθος μοντέλο. Τι εννοεις να διαγράψεις το recovery partition; Να το μετατρεψεις σε δισκο (ωφελιμο χώρο για σενα) ή να το σβήσεις σαν partition; Στη 2η περιπτωση θα αλλάξεις το boot sequence κι ελπίζω να ξερεις τι κάνεις... Αυτά με την προυπόθεση οτι το στήσιμο είναι ίδιο με αυτό του VPC-EB1Z1E/B που έχω εγω...
Nate Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2010 και ποιο δεν έχει πλέον ??φυσικά και έχει.. Και τα 2 έτσι?
fractalbit Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Λοιπόν, το έκανα με ένα ελαφρύ πρόγραμμα το ashampoo Burning Studio. Dell - εγκατάσταση σε 1 λεπτό και 10 δεύτερα. Sony - εγκατάσταση σε 3 λεπτά και 05 δεύτερα Φορμάτ εννοείς καθαρή εγκατάσταση χωρίς τα συναφή της sony μέσα? Παιδιά είμαι στο τσακ να πάρω αυτό το laptop αλλά αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ! Μπορεί κάποιος να κάνει την ίδια δοκιμή να μας πει πόσο χρόνο κάνει; Επίσης, σκέφτομαι να το πάρω από techneasy. Το έχει πάρει κανένας από εκεί να μας πει αν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και αν ισχύει η επίσημη εγγύηση των 2 ετών;
ivyhae Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Παιδιά είμαι στο τσακ να πάρω αυτό το laptop αλλά αυτό με προβλημάτισε πάρα πολύ! Μπορεί κάποιος να κάνει την ίδια δοκιμή να μας πει πόσο χρόνο κάνει; Επίσης, σκέφτομαι να το πάρω από techneasy. Το έχει πάρει κανένας από εκεί να μας πει αν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο και αν ισχύει η επίσημη εγγύηση των 2 ετών; Φιλε το δικο μου κανει 30 δευτερολεπτα μαλλον καποιο προβλημα ειχε ο φιλος που εκανε τοση ωρα.Οποτε μην μασας.Εγω το πηρα απο το getitnow που το εχει στην χαμηλοτερη τιμη νομιζω και μου το στειλανε μεσα σε μια μερα και σιγουρα δεν ειναι παραεισαγωγης
fractalbit Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2010 Φιλε το δικο μου κανει 30 δευτερολεπτα μαλλον καποιο προβλημα ειχε ο φιλος που εκανε τοση ωρα.Οποτε μην μασας.Εγω το πηρα απο το getitnow που το εχει στην χαμηλοτερη τιμη νομιζω και μου το στειλανε μεσα σε μια μερα και σιγουρα δεν ειναι παραεισαγωγης Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, να ρωτήσω και κάτι άλλο... Διάβασα για την οθόνη εδώ ότι είναι πολύ καλή τουλάχιστον όσον αφορά στα χρώματα, όμως θα ήθελα μερικές ακόμα λεπτομέρειες... Πώς πάει από γωνίες θέασης και αντανακλάσεις; Είναι σαν κάτι άλλα που μόλις στρίβεις λίγο το κεφάλι σου γίνονται "καθρέφτης" ή βλέπεις μία σχεδόν μαύρη οθόνη; Επίσης αν το χρησιμοποιείς μέρα σε ένα αρκετά φωτεινό δωμάτιο, μπορείς να δουλέψεις ή σου σπάνε τα νεύρα οι αντανακλάσεις; Ευχαριστώ πολύ για τυχόν απαντήσεις...
ivyhae Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, να ρωτήσω και κάτι άλλο... Διάβασα για την οθόνη εδώ ότι είναι πολύ καλή τουλάχιστον όσον αφορά στα χρώματα, όμως θα ήθελα μερικές ακόμα λεπτομέρειες... Πώς πάει από γωνίες θέασης και αντανακλάσεις; Είναι σαν κάτι άλλα που μόλις στρίβεις λίγο το κεφάλι σου γίνονται "καθρέφτης" ή βλέπεις μία σχεδόν μαύρη οθόνη; Επίσης αν το χρησιμοποιείς μέρα σε ένα αρκετά φωτεινό δωμάτιο, μπορείς να δουλέψεις ή σου σπάνε τα νεύρα οι αντανακλάσεις; Ευχαριστώ πολύ για τυχόν απαντήσεις... Η οθονη του για λαπτοπ ειναι φοβερη.Απο πλαγια δεν εχεις κανενα προβλημα μπορεις να βλεπεις κανονικα οσο στριμμενη και να ειναι.Μονο πανω κατω παρατηρεις καποια διαφορα.Απο αντανακλασεις τωρα τι να σου δεν εχω κανα προβλημα αλλα παλι δεν το χρησιμοποιω σε περιβαλλον με πολυ φως.Σε γενικες γραμμες παντως με 799 ευρω δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο να παρεις
Nate Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο? ---------- Προσθήκη στις 10:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:01 ---------- Το βρήκα 799 ευρώ από το get it now. Είναι έμπιστο μαγαζί? Θα μου το δώσει καινούργιο ή μεταχειρισμένο?
ivyhae Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο? ---------- Προσθήκη στις 10:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:01 ---------- Το βρήκα 799 ευρώ από το get it now. Είναι έμπιστο μαγαζί? Θα μου το δώσει καινούργιο ή μεταχειρισμένο? Aπο το getitnow το πηρα.Ηταν με ελληνικο πληκτρολογιο και ηταν μεσα σε κουτι της sony σφραγισμενο.
Nate Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2010 Με τα λεφτά που μπορώ να το πάρω, υπάρχει στην αγορά κάτι καλύτερο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα