Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και δεν βλέπω απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση ας προσθέσω άλλη μία!

Στα πόσα καμμένα pixels γίνεται αντικατάσταση της οθόνης για το μοντέλο Z ?

Προσωπικά πλήρωσα παραπάνω στο πλαίσιο (αρα δε μπορω να σε βοηθήσω στην 1η) για να έχω την (ψευδή?) ασφάλεια ότι αν είχα καμμένα πίξελς θα το πήγαινα πίσω και θα είχαν να μου δώσουν άλλο (στοκ). Τώρα σε τόσα πολλά πιξελ (αν σκεφτεις για τι ανάλυση μιλάμε) "δικαιολογειται" ενα μικρο ποσοστο (που καταλήγει σε αρκετα σαν νουμερο) αλλά λυπαμε δεν ξέρω πόσα, και αν ισχύει για οθόνες μονο ή και λαπτοπς και κατα πόσο είναι νόμιμο. Ξέρω οτι βάσει νόμου ο πωλητης είναι υποχρεωμένος να σου δώσει προιόν που να αντισοιχει στο δείγμα που σου έδειξε και δεν έχω δει ποτέ στο πλαίσιο (ή σε οποιοδηποτε άλλο φυσικό μαγαζί) να έχουν δείγματα με καμένα πιξελς. Οποιάδηποτε διαφορά σου δίνει δικαίωμα υπαναχώρησης. Αλλά αυτο είναι θέμα για άλλο thread από πιο ειδικούς απο μένα... :o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ακομα και underclocked η 5650 (DX11) ειναι καλυτερη απο την 330 (DX10,1). σε κανονικη λειτουργια ειναι καλυτερη και απο την 350. με ελαφρυ tuning (μετα απο πειραματα σε φιλους) ανεβαινει πολυ ψηλα (9660-9800 στο 3dmark 06) και η 330 (8200-8400 αντιστοιχα). η 5650 επισης εχει υποστηριξη για 6 μονιτορ και τσιπ για HD decoding και επεξεργασια ηχου 7.1 με DTS.

τελος η ΑΤΙ εχει καλυτερους drivers (βλεπεις διαφορα με καθε ανανεωση, με την NVIDIA προβληματακια) αλλα η NVIDIA εχει χαμηλοτερες θερμοκρασιες.

καλα τι συζητατατε? η 5650 πρεπει να συγκρινεται με την 350 και οχι με την 330!

για το αν η 5650 ειναι καλυτερη απο την 350 ή το αντιθετο, δε θα το μαθουμε ποτε!;)

αν και οι αποδωσεις της 5650 εναντι της 350 ειναι σαφος πιο χαμηλες τοσο στα 3dmarks οσο και στα benchmaks των παιχνιδιων!

---------- Προσθήκη στις 12:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:44 ----------

λαθος μου!

τελικα απ'οτι βλεπω πιο πολυ στεκει η συγκριση της 5650 με την 330 απο'τι με την 350.

και ειναι αξιον αποριας γιατι το notebookcheck την εχει στα ιδια επιπεδα με την 350

Τι διαφορά έχει η εισαγωγή του φορητού από την Sony Hellas σε σχέση με την Oktabit?

καμια ...απλα το παιρνεις πιο φτηνα . no worries m8.μην φοβηθεις καθολου !

καμια ...απλα το παιρνεις πιο φτηνα . no worries m8.μην φοβηθεις καθολου !

Ρώτησα σήμερα στο FNAC εαν ισχύει η εγγύηση τιμής που έχουν για να αγοράσω το συγκεκριμένο φορητό στα 830 ευρώ όπως τον έχουν κάποια καταστήματα με φυσική υπόσταση από το skroutz. Δυστυχώς δεν ισχύει όπως μου είπαν διότι ο εισαγωγέας δεν είναι η Sony Hellas αλλά η Oktabit και για αυτό δεν το έκαναν. Τα καταστήματα που έχουν προμηθευτεί το φορητό από τη Sony Hellas είναι το Πλαίσιο, Multirama, Κολομβούνης κλπ... όπου και με αυτά συγκρίνουν τις τιμές τους.

Ρώτησα σήμερα στο FNAC εαν ισχύει η εγγύηση τιμής που έχουν για να αγοράσω το συγκεκριμένο φορητό στα 830 ευρώ όπως τον έχουν κάποια καταστήματα με φυσική υπόσταση από το skroutz. Δυστυχώς δεν ισχύει όπως μου είπαν διότι ο εισαγωγέας δεν είναι η Sony Hellas αλλά η Oktabit και για αυτό δεν το έκαναν. Τα καταστήματα που έχουν προμηθευτεί το φορητό από τη Sony Hellas είναι το Πλαίσιο, Multirama, Κολομβούνης κλπ... όπου και με αυτά συγκρίνουν τις τιμές τους.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τα μηχανήματα της Oktabit έχουν ελληνικό πληκτρολογίο-windows. Λογικά αυτό είναι προνόμιο μόνο από την Sony Hellas. Οποιαδήποτε άλλη παραεισαγωγή έχω δει ήταν με αγγλικό πληκτρολόγιο, αγγλικά windows, αγγλικό power cord.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να γίνεται καμιά εισαγωγή για λογαριασμό της Κύπρου. Υποθέσεις κάνω βέβαια , χωρίς να είμαι πολύ σχετικός με το θέμα.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι τα μηχανήματα της Oktabit έχουν ελληνικό πληκτρολογίο-windows. Λογικά αυτό είναι προνόμιο μόνο από την Sony Hellas. Οποιαδήποτε άλλη παραεισαγωγή έχω δει ήταν με αγγλικό πληκτρολόγιο, αγγλικά windows, αγγλικό power cord.

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να γίνεται καμιά εισαγωγή για λογαριασμό της Κύπρου. Υποθέσεις κάνω βέβαια , χωρίς να είμαι πολύ σχετικός με το θέμα.

ευρωπαικο να ναι και οτι να ναι ειδικα στα SONY.

παιδια αμα θελω να κανω restore απο το partition κατα το bootαρισμα του μηχανιματος πιο πληκτρο παταω?

Με το μηχανημα κλειστο, πατας το ASSIST πλήκτρο

---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ----------

Το λάπτοπ αυτό έχει ελληνικά windows?

Την επιλογη της γλώσσας την κάνεις την 1η φορά που ανοιγεις το λαπτοπ (και μένεις με αυτην)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σημερα πηγα και ειδα απο κοντα το συγκεκριμενο Laptop, το EB1.

το touchpad ειναι λιγο χαλια η ιδεα μου ηταν? εκανε κατι διαφορα κουλα.

κατα τα αλλα μια χαρα μου φανηκε με ωραια οθονη αλλα οχι και τοσο ποιοτικο. δεν φτανει σε σημειο να με χαλαει ομως.

Επεξ/σία από denthnpalevw

Να κάνω μια ερώτηση παιδιά.

Ξέρει κανείς απο εσάς που παραγγείλατε απο το computer4all.gr αν την εγγύηση των vaio που αγοράζονται απο εκεί την καλύπτει η sony??

Διαβάζοντας όλα τα post, τελικά δεν μπόρεσα να καταλάβω...

Εχει τελικά καμία διαφορά αν πάρεις το συγκεκριμένο λαπτοπ από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί εκτός πλαισίου multirma κολομβούνης κ.λπ?

Η sony αναγνωρίζει την εγγύηση 2 χρόνων κανονικά?

Το λάπτοπ γράφει κάπου πάνω του ότι είναι αυτό ή μόνο στο κουτί το λέει?

Φυσικά και το λέει. Κάτω δεξιά στην οθόνη σε μια ταμπελίτσα...

---------- Προσθήκη στις 21:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:20 ----------

Διαβάζοντας όλα τα post, τελικά δεν μπόρεσα να καταλάβω...

Εχει τελικά καμία διαφορά αν πάρεις το συγκεκριμένο λαπτοπ από οποιοδήποτε άλλο μαγαζί εκτός πλαισίου multirma κολομβούνης κ.λπ?

Η sony αναγνωρίζει την εγγύηση 2 χρόνων κανονικά?

Ισχύει κανονικά η εγγύηση για 2 χρόνια. Το λέει φαντάζομαι και στο site κάθε μαγαζιού.

Για την ιστορία, σήμερα το αγόρασα και εγώ σε ένα από αυτά τα μαγαζιά του skroutz, το δήλωσα κανονικά και δεν είδα καμία απολύτως διαφορά πέρα από τη μικρότερη τιμή.

Το κουτί ήταν σφραγισμένο με την ταινία της Sony, δεν είχε καμία ετικέτα από την Oktabit ή άλλον εισαγωγέα και είμαι πεπεισμένος από τις κινήσεις που είδα στο μαγαζί ότι ήταν αγορασμένο από ένα κατάστημα μεγάλης αλυσίδας (συνεπώς φερμένο από τη Sony Hellas). Τώρα για πιο λόγο το δίνουν σε χαμηλότερη τιμή και το τι συμφωνίες έχουν κάνει (εαν δεν πληρώνουν ΦΠΑ, κλπ) εμένα ως τελικό καταναλωτή δεν με ενδιαφέρει από τη στιγμή που δεν βλέπω καμία διαφορά όπως είπα και παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...