odandrikop Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ευχαριστώ για την απάντηση φιλε stilgar !!! θα ήταν κρίμα να μην γινόταν ένα στοιχειώδες partitioning με διατήρηση του εργοστασιακου restore.... τωρα πλέον μιλάμε για επιβεβλημένη αγορά! (ρημαδα κρίση!!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stilgar Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 ευχαριστώ για την απάντηση φιλε stilgar !!! θα ήταν κρίμα να μην γινόταν ένα στοιχειώδες partitioning με διατήρηση του εργοστασιακου restore.... τωρα πλέον μιλάμε για επιβεβλημένη αγορά! (ρημαδα κρίση!!!!) Να ξεκαθαρισω κάτι. Το "restore drive C:" ΔΕΝ το δοκίμασα. Δεν βλέπω κανενα λόγο να μην παίξει ΑΛΛΑ ποτε δε ξέρεις αν δε το δοκιμασεις. Προσωπικα μου φαινεται άχρηστο γιατι 1. Θα χρησιμοποιησω το Acronis True Image για να παιρνω images απο δω και πέρα 2. Αν ποτε χρειαστει να το γυρισω στα εργοστασιακα (πχ να το χαρισω/πουλήσω) θα χρησιμοποιησω το "Restore Full System" απο τα Recovery DVDs που έφτιαξα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgis21 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Η 5650 ειναι μακραν ανωτερη της GT330 της εχω δοκημασει και της δυο καμια σχεσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Ξέρω ότι είναι τρομερό λάπτοπ. Αληθεύει αυτό? Το crysis το τρέχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Η 5650 ειναι μακραν ανωτερη της GT330 της εχω δοκημασει και της δυο καμια σχεσει Μου κάνει εντύπωση αυτό που λές, γιατί τυγχάνει να τις εχω τεστάρει και εγώ χωρίς να βγάλω τα συμπεράσματα σου. Μπορεις να πεις σε τι μηχανήματα-configuration τις έχει δοκιμάσει και με τι προγράμματα, games, μετροπρογράμματα? Σίγουρα για να λες μακραν ανώτερη θα εχεις δει χαοτικές διαφορες μεταξύ τους που δεν είδα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Μου κάνει εντύπωση αυτό που λές, γιατί τυγχάνει να τις εχω τεστάρει και εγώ χωρίς να βγάλω τα συμπεράσματα σου. Μπορεις να πεις σε τι μηχανήματα-configuration τις έχει δοκιμάσει και με τι προγράμματα, games, μετροπρογράμματα? Σίγουρα για να λες μακραν ανώτερη θα εχεις δει χαοτικές διαφορες μεταξύ τους που δεν είδα εγώ. Aπλά σου λέει την αλήθεια. Και αφού τις έχει δοκιμάσει κιόλας και έχει δει διαφορά και ΔΕΝ έχει λόγο να σου πουλάει παραμύθια τότε πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου... Φιλικά πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) Aπλά σου λέει την αλήθεια. Και αφού τις έχει δοκιμάσει κιόλας και έχει δει διαφορά και ΔΕΝ έχει λόγο να σου πουλάει παραμύθια τότε πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο τις απόψεις σου... Φιλικά πάντα. Καταρχήν έχω κάθε δικαίωμα να αμφισβητώ την κάθε άποψη που δεν είναι τεκμηριωμένη. Διαβάζοντας κανείς αυτό που είπε: "Η 5650 ειναι μακραν ανωτερη της GT330 της εχω δοκημασει και της δυο καμια σχεσει" θα πιστέψει ότι τις δύο κάρτες χωρίζει το χάος. (το ορθογραφικό μέρος το παραβλέπω ) Κατα δεύτερον ο φίλος δεν χρειάζεται "δικηγόρο"...κουβέντα κάνουμε. Για να αναθεώρησω τις απόψεις μου θα πρέπει να μου απαντήσει σε αυτά που ρώτησα. Τυγχάνει να εχω την GT330M και έχω δουλέψει αρκετά και την ΑΤΙ 5650. Προσωπικά δεν είδα διαφορές άξιες οποιασδηποτε αναφοράς (σχεδόν μηδαμινές) πόσο μάλλον για πολύ μεγάλες διαφορές που λέει ο φίλος. Επίσης η Nvidia τρέχει σε πολύ καλύτερες θερμοκρασίες από την ATI στα αντίστοιχα τεστ (χρησιμοποίησα τα ταπεινά μετροπρογράμματα που χρησιμοποιεί ο περισσότερος κόσμος για τεσταρισμα...3dmark06, 3dmark vantage). Περιμένω λοιπόν να μου ανοίξετε τα μάτια και να αναθεωρήσω τις απόψεις μου. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2010 από panos2000gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πραγματικα πολυ ωραιο laptopaki, το εχει ενας φιλος μου και τολμω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα σε μια λογικη τιμη... ΤΙ γινεται ομως με το dvd drive? Εκανε windows update και του εβγαλε ενα σφαλμα code 52, οτι οι drivers δεν ειναι digitally signed και... καληνυχτα, παει το dvd απο το My Computer... Παιρνει την sony, α δεν ειναι τιποτα θα κανουμε ενα system restore και θα φτιαξει Μα δεν θα εχω προβλημα μετα? Οχι... Εκανε το restore προχθες, ξανα τα win 7 update, ξαναβαλε προγραμματα, settings απο την αρχη και... τσουπ... παει ξανα το dvd... το πηρε το ευρηκα... Για drivers/firmware που ψαξαμε δεν βρηκαμε κατι για το συγκεκριμενο dvd drive... Εχετε ακουσει κατι εσεις ρε παιδια? Μηπως υπαρχει καποιο συγκεκριμενο update να μην το κατεβασει, γιατι δεν λει να μην μπορεις να κανεις update τα windows... ή αν ξεχαστεις να πρεπει να κανεις restore και φτου κι απο την αρχη να ξαναπερνας προγραμματα... Ευχαριστω για την οποια βοηθεια σας πανω στο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stilgar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Πραγματικα πολυ ωραιο laptopaki, το εχει ενας φιλος μου και τολμω να πω οτι ειναι απο τα καλυτερα σε μια λογικη τιμη... ΤΙ γινεται ομως με το dvd drive? Εκανε windows update και του εβγαλε ενα σφαλμα code 52, οτι οι drivers δεν ειναι digitally signed και... καληνυχτα, παει το dvd απο το My Computer... Παιρνει την sony, α δεν ειναι τιποτα θα κανουμε ενα system restore και θα φτιαξει Μα δεν θα εχω προβλημα μετα? Οχι... Εκανε το restore προχθες, ξανα τα win 7 update, ξαναβαλε προγραμματα, settings απο την αρχη και... τσουπ... παει ξανα το dvd... το πηρε το ευρηκα... Για drivers/firmware που ψαξαμε δεν βρηκαμε κατι για το συγκεκριμενο dvd drive... Εχετε ακουσει κατι εσεις ρε παιδια? Μηπως υπαρχει καποιο συγκεκριμενο update να μην το κατεβασει, γιατι δεν λει να μην μπορεις να κανεις update τα windows... ή αν ξεχαστεις να πρεπει να κανεις restore και φτου κι απο την αρχη να ξαναπερνας προγραμματα... Ευχαριστω για την οποια βοηθεια σας πανω στο θεμα. Πραγματικα, δε καταλαβαινω πως μπορει να εγινε αυτο που περιγράφεις. Πως γίνεται η Microsoft να δινει drivers απο το Windows Update που να μην είναι signed απο την Microsoft;! Εχω κάνει Windows update και δεν θυμαμαι κάτι που να έχει να κάνει με το firmware του BD, και φυσικα δεν έχω κανενα πρόβλημα. Εννοεις ότι το έχασες απο τον explorer προφανως κι όχι ότι χάλασε. Ο disk manager τι δείχνει; Εχεις καποιο πρόγραμμα για Virtual DVDs; Μιλάς για το Windows update ή το Sony Update; Νομιζω ότι κάτι έχετε κάνει λάθος και δεν φταίει ουτε το λαπτοπ, ουτε η Microsoft. Η sony φταιει λίγο γιατι με το παραμικρό "κάντε επαναφορα στις εργοστασιακες" χωρις καμια διαθεση να βοηθησει πραγματικα Μου μυριζει χαμένο drive letter. Καποια συσκευη έχει "φάει" το εργοστασιακό E: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω τι ακριβως φταιει, κι εγω εχω μεινει αφωνος. Το προβλημα αυτο παρουσιαστηκε την πρωτη φορα στο ασχετο, οταν εβαλε ενα dvd πριν 2 βδομαδες και δεν εκαναν autorun τα win 7 και μπηκε στο "Μy Computer", και αφαντο το dvd, στο device manager βγαζει error code 52, και λεει για digitally signed drivers. "Windows cannot verify the digital signature for the drivers required for this device. A recent hardware or software change might have installed a file that is signed incorrectly or damaged, or that might be malicious software from an unknown source. (Code 52)" Προχθες, την Τριτη συγκεκριμενα εκανε το system restore (τηλεφωνικα με την sony!!!) και μετα το αφησε να κανει τα updates και χθες που το ξανανοιξε να βαλει προγραμματα... αφαντο παλι το drive με το ιδιο προβλημα... Δεν εχει περαστει κανενα προγραμμα στυλ deamon tools, και virtual drives manager κτλ. Κι αν πες την πρωτη φορα εκανε καμμια... μαγεια, αυτη τη φορα αποκλειεται να εκανε, δεν το πειραξε απο το update και μετα... και το χειριζετε μονο αυτος, κανενας αλλος. Επισης. το παιδι που το εχει δεν ασχολειται ουτε με torrents, ουτε μπαινει σε περιεργα sites, το εχει απλα για να βλεπει ταινιες (επειδη εχει μια tv στο σπιτι),να ακουει μουσικη και να βλεπει νεα κι αθλητικα. Δεν νομιζω τωρα τα sites αυτα (επωνυμα) να περνανε malware/spyware, αλλωστε εχει το laptop επανω και norton και mcaffee που στο trial period δουλευουν κανονικα... Τι να πω δεν ξερω, δεν θυμαμαι και τον κωδικο του drive να σου πω, δεν το εβρισκα παντως στο site της optiarc. Απλα επειδη κι εμενα μου φαινεται πολυ κουλο, γιαυτο το ανεφερα επειδη βρηκα το topic για το εν λογω laptop, μηπως και εχει παρουσιαστει και σε κανεναν αλλον... Τεσπα, θα δουμε τι θα του πουν στην Sony παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgis21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Επειδή τυχαίνει να ειναι φανατικός gamer εχω παίξει games και με τις δυο κάρτες. GT330 σε Empire total war σε full specs απλα το game δεν παιζετε στην 5650 παίζει πολυ καλύτερα να μη πω για το metro 2033 με τη GT330 αίσχος....πολύ καλύτερες επιδόσεις η 5650 GT330 είναι μια gt240 ανεβασμενη η 5650 εχει καινούργιο πυρηνα βαλε κανένα game με τρελές απαιτήσεις κανα GTA 4 κανα alien vs predator 2 και ασε τα 3d mark γιατι η διάφορα στο σκορ που βγαζει η GT330 με τη 5650 είναι μικρή σε αριθμούς αλλά εχει μεγάλη διάφορα σε κάποια games Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Επειδή τυχαίνει να ειναι φανατικός gamer εχω παίξει games και με τις δυο κάρτες. GT330 σε Empire total war σε full specs απλα το game δεν παιζετε στην 5650 παίζει πολυ καλύτερα να μη πω για το metro 2033 με τη GT330 αίσχος....πολύ καλύτερες επιδόσεις η 5650GT330 είναι μια gt240 ανεβασμενη η 5650 εχει καινούργιο πυρηνα βαλε κανένα game με τρελές απαιτήσεις κανα GTA 4 κανα alien vs predator 2 και ασε τα 3d mark γιατι η διάφορα στο σκορ που βγαζει η GT330 με τη 5650 είναι μικρή σε αριθμούς αλλά εχει μεγάλη διάφορα σε κάποια games ακομα και underclocked η 5650 (DX11) ειναι καλυτερη απο την 330 (DX10,1). σε κανονικη λειτουργια ειναι καλυτερη και απο την 350. με ελαφρυ tuning (μετα απο πειραματα σε φιλους) ανεβαινει πολυ ψηλα (9660-9800 στο 3dmark 06) και η 330 (8200-8400 αντιστοιχα). η 5650 επισης εχει υποστηριξη για 6 μονιτορ και τσιπ για HD decoding και επεξεργασια ηχου 7.1 με DTS. τελος η ΑΤΙ εχει καλυτερους drivers (βλεπεις διαφορα με καθε ανανεωση, με την NVIDIA προβληματακια) αλλα η NVIDIA εχει χαμηλοτερες θερμοκρασιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randy1989 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2010 Eγώ τα είπα από την αρχή. Όποιος με άκουσε τότε με άκουσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Ψάχνοντας για φορητό είχα καταλήξει στον αντίστοιχο S αλλά βλέποντας ότι αξίζει πραγματικά η διαφορά των 100 ευρώ κοιτάζω τον Z. Βλέπετε, η κύρια λειτουργία του θα είναι σε εφαρμογές CAD. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή βγαίνω εκτός από το όριο χρημάτων που έχω σκοπό να διαθέσω. Υπάρχει κάτι καλύτερο από άποψη τιμής εκτός από τα μαγαζιά του skroutz? ή υπάρχει ίσως κάτι καλύτερο και σε μικρότερη τιμή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcbill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Μιας και δεν βλέπω απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση ας προσθέσω άλλη μία! Στα πόσα καμμένα pixels γίνεται αντικατάσταση της οθόνης για το μοντέλο Z ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα