Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την εξής απορία υπάρχει πρόβλημα με προγράμματα που δεν είναι αυθεντικά δηλαδή να μην τα τρέχει ή να έχω πρόβλημα να τα εγκαταστήσει. Έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Παρακαλώ αν γίνεται κάποιος να απαντήσει γιατί σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το laptop.

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα εχω παρει απο το plaisio το vpcev1s1e εκανα μετα την εγκατασταση δισκους ανακτησης αλλα μαλον κατι δεν εγηνε σοστα με την εγγραφη τους κ οταν προσπαθησα να τα δοκιμασω εχασε τα windows,τωρα του εχω περασει τα windows 7 ultimate μπορειτε να μου πειτε ποιους drivers χρειαζομαι και ποια προγαμματα για να δουλευει οσο το δυνατων καλητερα και απο που να τα κατεβασω?

Δημοσ.
Παιδιά έχω την εξής απορία υπάρχει πρόβλημα με προγράμματα που δεν είναι αυθεντικά δηλαδή να μην τα τρέχει ή να έχω πρόβλημα να τα εγκαταστήσει. Έχω ακούσει κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Παρακαλώ αν γίνεται κάποιος να απαντήσει γιατί σκέφτομαι να αγοράσω αυτό το laptop.
μα εδω γραφεις οτι αγορασες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=376913 :confused:
Δημοσ.

Ως νεος κατοχος του z εχω μια απορια.Παρατηρησα οτι το blue ray drive του λαπτοπ κλειστο εχει ενα πολυ μικρο "παιξιμο" πανω κατω. Ανοιγοντας το drive παρατηρησα οτι ολοκληρο το case του drive ταλαντωνεται 1mm πανω και κατω (εντος του πλαισιου του λαπτοπ) ιδιαιτερα στιν αριστερη πλευρα οπως παρατηρουμε.

Ειναι κατι που πρεπει να με ανησυχει, η μηπως ειναι σχεδιαστικο "ατοπιμα" της sony και ισχυει σε ολα τα λαπτοπ.

Λεπτομερειες θα μου πειτε αλλα... Οσοι μπορουν ας το τσεκαρουν plz!

Δημοσ.
Ως νεος κατοχος του z εχω μια απορια.Παρατηρησα οτι το blue ray drive του λαπτοπ κλειστο εχει ενα πολυ μικρο "παιξιμο" πανω κατω. Ανοιγοντας το drive παρατηρησα οτι ολοκληρο το case του drive ταλαντωνεται 1mm πανω και κατω (εντος του πλαισιου του λαπτοπ) ιδιαιτερα στιν αριστερη πλευρα οπως παρατηρουμε.

Ειναι κατι που πρεπει να με ανησυχει, η μηπως ειναι σχεδιαστικο "ατοπιμα" της sony και ισχυει σε ολα τα λαπτοπ.

Λεπτομερειες θα μου πειτε αλλα... Οσοι μπορουν ας το τσεκαρουν plz!

\

Kαι εμένα έτσι είναι, αλλά και στο παλιό μου λάπτοπ έτσι ήταν. Δεν νομίζω ότι πρέπει να ανυσηχείς...:P

Δημοσ.

Ναι, γενικα δεν δειχνει ελατωμα, ουτε καν οτι θα προκαλεσει προβλημα στο μελλον... Πιο πολυ θεμα στιβαροτητας κατασκευης θα ελεγα. btw το drive ειναι απολυτα ενταξει λειτουργικα.

Δημοσ.
μα εδω γραφεις οτι αγορασες http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=376913 :confused:

Ένας φίλος μου το έγραψε απλά μπαίνουμε στο ίδιο όνομα. Ευχαριστώ πάντως για την υπενθύμιση γιατί δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα.

---------- Προσθήκη στις 18:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:39 ----------

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ελεος!ειπα κι εγω.ημουν σιγουρος οτι το ειχα δει και καπου αλλου αυτο το μηνυμα.ξεκα8αρισε την θεση σου αμεσα φιλος... :lol:

Το είχε γράψει ένας φίλος μου απλά μπαίνουμε από το ίδιο προφίλ.

Δημοσ.
Ένας φίλος μου το έγραψε απλά μπαίνουμε στο ίδιο όνομα. Ευχαριστώ πάντως για την υπενθύμιση γιατί δεν το είχα δει εγώ αυτό το θέμα.

---------- Προσθήκη στις 18:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:39 ----------

Το είχε γράψει ένας φίλος μου απλά μπαίνουμε από το ίδιο προφίλ.

μας μπερδεψατε....:lol::-)
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά πήρε κανείς απο τα πιο φτηνά μαγαζιά της λίστας του skroutz να μας πει αν είναι όλα οκ με εγγύηση?

αν είναι δηλ Ελληνικής αντιπροσωπείας (πείτε και μαγαζί αν πήρατε)

θενκς

Δημοσ.
παιδιά πήρε κανείς απο τα πιο φτηνά μαγαζιά της λίστας του skroutz να μας πει αν είναι όλα οκ με εγγύηση?

θενκς

Όλα μια χαρά. Εγώ το πήρα απο computer4all όπως και ένας άλλος φίλος εδώ και όπως ανέφερε και ο ίδιος , το μηχάνημα έρχεται απο Octabit και όπως καταλαβαίνεις είναι πλήρως εξελληνισμένο.(πληκτρολόγιο, εγγύηση κανονικά κτλ).

Δημοσ.

θενκς

εγώ από egate...όλα οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...