Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημέρα παιδιά

Είμαι εδώ και 10 μέρες κάτοχος του Sony VPC EB1S1E/BJ .

αν εξαιρέσω το ότι η οθόνη είναι απαράδεκτη για VAIO (ένα Acer που είχα πριν είχε πολύ καλύτερη οθόνη) σε όλους τους υπόλοιπους τομής είναι super για τα 836 € που πλήρωσα.

Για όσους ενδιαφέρονται για driver ati στο παρακάτω link θα βρείτε τους ATI Catalyst 10.3 Windows 7 | Vista (64-bit)

που τους έχω δοκιμάσει και δουλεύουν άψογα : http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=317686

800x600cat103dmrk06.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως πηγες τον GPU απο 450 στα 600MHZ?

Ακόλουθα της οδηγίες στο παρακάτω Link : http://www.techpowerup.com/downloads/1641/AMD_GPU_Clock_Tool_v0.9.26.0_For_HD_5870.html και θα τα καταφέρεις, είναι πολύ απλό .

Μην το παρακάνεις στο ο/c αν δεν έχεις βάση-ψήκτρα για laptop

Καλησπέρα θα ήθελα μια απάντηση σε μια ίσως χαζή απορία που έχω...

Δοκιμάζοντας να αλλάξω την ανάλυση στο Ζ από την μέγιστη 1920-1080 σε κάποια πιο μικρή, πάντα μα πάντα μίκραινε την οθόνη σε 4/3 ή μικρότερη 16/9 με την προσθήκη μαύρων μπαρών αριστερά και δεξιά και μα ποτέ δεν διατηρούσε το πλαίσιο των 15.5 ιντσών...

Το ίδιο έκανε και ο υπάλληλος του Mediamarkt πάρα πολλές φορές και είχε τα ίδια αποτελέσματα με εμένα...

Βέβαια μεγαλώνοντας την γραμματοσειρά σε 125% όλα φαίνονται (τα γράμματα) πιο καλά στην μέγιστη ανάλυση.

Η απορία μου είναι όταν επιλέξεις σε κάποιο παιχνίδι χαμηλότερη ανάλυση από 1920-1080 για να παίξει καλύτερα, θα κάνει ακριβώς τα ίδια χαζά όπως και παραπάνω στην επιφάνεια εργασίας.???

Αν ναι υπάρχει λύση.???

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.!!

Καλησπέρα θα ήθελα μια απάντηση σε μια ίσως χαζή απορία που έχω...

Δοκιμάζοντας να αλλάξω την ανάλυση στο Ζ από την μέγιστη 1920-1080 σε κάποια πιο μικρή, πάντα μα πάντα μίκραινε την οθόνη σε 4/3 ή μικρότερη 16/9 με την προσθήκη μαύρων μπαρών αριστερά και δεξιά και μα ποτέ δεν διατηρούσε το πλαίσιο των 15.5 ιντσών...

Το ίδιο έκανε και ο υπάλληλος του Mediamarkt πάρα πολλές φορές και είχε τα ίδια αποτελέσματα με εμένα...

Βέβαια μεγαλώνοντας την γραμματοσειρά σε 125% όλα φαίνονται (τα γράμματα) πιο καλά στην μέγιστη ανάλυση.

Η απορία μου είναι όταν επιλέξεις σε κάποιο παιχνίδι χαμηλότερη ανάλυση από 1920-1080 για να παίξει καλύτερα, θα κάνει ακριβώς τα ίδια χαζά όπως και παραπάνω στην επιφάνεια εργασίας.???

Αν ναι υπάρχει λύση.???

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.!!

1) Control Panel

2) Adjust Screen Resolution

3) Αλλαξε σε 800 x 600

4) Ανοιξε το Catalyst Control Centre (CCC)

5)Πηγαινε στο Basic View

6) Quick Settings Tab

7) Notebook Panel Properties

8) Resize the desktop to fit the display panel

9) Ξαναβαλε την αναλυση στην μεγιστη.

10) Αυτα!!

1) Control Panel

...

10) Αυτα!!

xaxa!μαθαίνεις γρήγορα :D !

είθε το baio σου να μην σε δυσκολέψει άλλο!

υπόψιν αυτό χρειάζεται σε οποιαδήποτε αναβαθμιση catalyst και αν περάσεις.

Δεν εχω vaio αλλα ουτε κ baio...Πιστευω απο τοτε που ασχολουμαι με την Ati ,τοτε το μακρινο 1999 που ειχα την Ati Diamond Viper 770 ultra , ολο και κατι να εχω μαθει...

Δεν κανει τιποτα. Παντως το συγκεκριμενο δεν ειναι θεμα ρυθμισεων αλλα αδυναμια του driver. Τουλαχιστον απο τον 10.3 και μετα εχουμε (επιτελους) τουλαχιστον επισημη υποστηριξη της μαμας ΑΤΙ και στις mobility καρτες. Λογικα στις επομενες εκδοσεις θα υποστηριχθει και αυτη η δυνατοτητα χωρις κολπακια.

Για την 1366χ768 που εχω δει απο κοντα , δυστυχως ναι. Οχι μονο για vaio αλλα κ για τον μεσο ορο πλεον. Εχει πολυ φωτεινο μαυρο και ''ξεπλυμενα'' χρωματα. Αν σβησεις τα φωτα κατι γινεται. Αλλα για τα λεφτα του καλος ειναι . Εγω παντως θα επαιρνα

αυτον , που απο κοντα που τον ειδα εχει μακραν καλυτερη οθονη.

καλα acer με τιποτα. αλλα απο οθονη εχουν απο τις καλυτερες σε αυτες τις τιμες (600-900).

το συγκεκριμενο που λες συγκριτικα με το S οι οθονες τους ειναι η μερα με την νυχτα (lg στο acer). στο 30% το brightness στο acer ειναι το 100% του vaio. για χρωματα, καθαροτητα και μαυρο δεν τιθεται συγκριση. η οθονη στο Z ομως ειναι κορυφη και αξιζει τα παραπανω χρηματα καθως στην κατηγορια τιμης μεχρι 1000 τετοια οθονη δεν παιζει.

Την οθονη του Ζ δεν την εχω δει για φερω αποψη. Παντως θεωρω οτι εχει πολυ μεγαλη αναλυση (και για το ματι-αν και δεν διορθωνεται με το dpi- αλλα κυριως για την καρτα γραφικων ) . Ενα 1680χ1050 θα ηταν προτιμοτερο.

edit: ελεος αυτο το πραγμα με τους acer . Εχουν περασει 2 απο τα χερια μου, 3 απο μελη της οικογενειας κ απο φιλους απειροι και κανενας δεν εχει κανει κιχ. Σκυλια. Ειλικρινα σκεφτομαι να στειλω ενα email στους Mythbusters , ωστε να καταριψουν επιτελους αυτον τον μυθο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...