Qatatoniqa Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 SOS Εχει δοκιμάσει κανεις να κανει clean install και μετα να περάσει τα προγραμματακια της Sony? Παρακαλώ απαντήστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qatara Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2010 θα με ενδιέφερε και μένα... Το έχει δοκιμάσει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 SOS Εχει δοκιμάσει κανεις να κανει clean install και μετα να περάσει τα προγραμματακια της Sony? Παρακαλώ απαντήστε. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=362393&page=4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 με την μπαταρια τη να κανω πειτε καμια γνωμη.εγω το εχω κατα 95 % στην μπριζα .θελω να την προστατεψω και να μην την χαλασω χωρις λογο.τωρα την εχω φορτισει-αποφορτισει 2-3 φορες και την εχω βγαλει απο το λαπτοπ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ε μην την βαζεις ρε συ..κι εγω την εχω βγαλει..ποιο το νοημα?Μεσα το εχω συνεχεια ετσι κι αλλιως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ε μην την βαζεις ρε συ..κι εγω την εχω βγαλει..ποιο το νοημα?Μεσα το εχω συνεχεια ετσι κι αλλιως... και εγω ετσι λεω αλλα μηπως χρειαζετε που και που να την φορτιζεις για να μην ξεφορτισει τελειως και υπαρξη προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 ναι,μην την αφηνεις σε αχρησια.που και που τοποθετησε την. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 παιδια καλημερα. Ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω τον VPCEB1Z1E/B , μιας και με 1000 ευρω βλεπω οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτον για να παρω. εχετε να προτεινετε καπιο καταστημα για αγορα σε καλη τιμη? η να το παρω απο πλαισιο στα 999 ευρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 παιδια καλημερα. Ενδιαφερομαι και εγω να αγορασω τον VPCEB1Z1E/B , μιας και με 1000 ευρω βλεπω οτι δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο αυτον για να παρω. εχετε να προτεινετε καπιο καταστημα για αγορα σε καλη τιμη? η να το παρω απο πλαισιο στα 999 ευρω? Εγω το πηρα απο αυτο το καταστημα. Το παρελαβα απο εκει,χωρις προβληματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2010 μονο που εγω θα το παρω με αποστολη και οχι απο κοντα και για αυτο κολαω λιγο... σου εδωσε την εντυπωση αξιοπηστου καταστηματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 μονο που εγω θα το παρω με αποστολη και οχι απο κοντα και για αυτο κολαω λιγο... σου εδωσε την εντυπωση αξιοπηστου καταστηματος? Κανονικο καταστημα με εισοδο δεξια πολυκατοικιας στην Δροσοπουλου,κουτες τριγυρω για αποστολες, κοβει αποδειξη κανονικα,να φανταστεις το laptop το ειχε ετοιμοπαραδοτο και κατι μνημες που πηρα επισης τις πηρα απο Παρασκευη που πηγα,Δευτερα.Δεν ειδα κατι μεμπτο.Περιμενε και καποια αλλη γνωμη απο εδω και αποφασιζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 μονο που εγω θα το παρω με αποστολη και οχι απο κοντα και για αυτο κολαω λιγο... σου εδωσε την εντυπωση αξιοπηστου καταστηματος? Εγω το πηρα απο πλαισιο γιατι ειχα ενα πιστωτικο εκει, αλλα δεν αξιζει να δωσεις 130 ευρω (!!!) παραπανω. Με 860 το λαπτοπακι αυτο ειναι το απολυτο value for money η κοινως παιζει χωρις ανταγωνισμο (ειδικα με hd screen, bluray player). Εχω αγορασει κι εγω απο το καταστημα που δινει το παιδι παραπανω, μια χαρα επαγγελματιες ειναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 μπορω να το παρω απο εκει με τιμολογιο με εταιρικο ΑΦΜ για να μην πληρωσω το ΦΠΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2010 Τα windows είναι ελληνικά? Έχω την εντύπωση ότι η Sony βάζει μόνο αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2010 μπορω να το παρω απο εκει με τιμολογιο με εταιρικο ΑΦΜ για να μην πληρωσω το ΦΠΑ? Παιρνεις τηλεφωνο και συνεννοεισαι. Τα windows είναι ελληνικά? Έχω την εντύπωση ότι η Sony βάζει μόνο αγγλικά. Το laptop ειναι σε σφραγισμενο κουτι της Oktabit με windows 7 ελληνικα αφου επιλεγεις γλωσσα κατα την εγκατασταση , πληκτρολογιο και σε ελλην. χαρακτηρες οπου χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα