Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σε όλους.

Αγορασα το εν λόγω λαπτοπ VPCeb1Z1e (1920x1080 resolution).

Να πω λίγο τις αποψεις μου και μετα να ρωτήσω μερικα θέματα.

Λοιπον ο ήχος είναι απλα καλος, τα ηχεία δεν τριζουν ακομα και σε 100%.

Η οθονη δεν παίζεται!!!Απο θερμοκρασίες το core temp δεν τις εμαφανιζει σωστά αλλά και πάλι είναι πολύ χαμηλές είτε σε full load είτε σε idle.

Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα.

Ρε παιδία εσας σας αργεί πολύ κατα την διαδικασία εγκατάστασης?

Πχ έβαλα να κάνω εγγραφή το modern warfare 2 apo iso μεσω alcohol και του πήρε κοντά στο μισάωρο.

BAD company 2 το ίδιο αλλα από το cd η εγκατάσταση.

Γενικά παρατηρώ οτι υπάρχει καθυστέρηση κατα την εγκατάσταση προγραμμάτων για διπύρηνο επεξεργαστή.

Υπάρχει δυνατότητα να ορίσουμε εμεις την ταχύτητα επεξεργαστή απο το βιος?

Μπορούμε να βάλουμε τους drivers απο το site tης ΑΤΙ?ειδα οτι υπάρχει εκεί η έκδοση 10.3 αλλά στο site της μαμας Sony υπάρχει αναβάθμιση αλλα υποδιαίστερη ή παλιότερη.

Ξερετε αν η Sony παρεχει υποστήριξη μελλοντικά σε κάρτες γραφικών των λάπτοπ της ή θα ξεχαστούμε και θα γινουν outdated?

Παρακαλώ απαντήστε.

κοιτα το modern warfare αργησε γιατι προφανως το εκανες εγκατασταση απο αρχειο iso στον ιδιο δισκο προς φακελο εγκαταστασης στον ιδιο δισκο λογικο να κανει τοσο. επισης και απο dvd αν το παιχνιδι ειναι μεγαλο θελει αρκετο χρονο. συμβαινει μην ανησυχεις.

τον επεξεργαστη γιατι να τον πειραξεις δεν παιζει κανενα ρολο στην εγκατασταση, γι αυτο ευθυνεται ο σκληρος που αν ερχεσαι απο desktop τοτε ναι ειναι αργος.

αυτο με τους drivers δεν αλλαζει και δεν ξερω αν ειναι καλο να αλλαζει γιατι πολλα λαπτοπ δεν τα πανε καλα με drivers της ati ή της nvidia. αυτο βεβαια σε περιοριζει ειδικα για gaming μετα τον πρωτο χρονο που εχουν αλλαξει οι απαιτησεις.

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση.

Τελικα είναι έτσι όπως τα λες.Μια χαρα παει εκανα καποια τεστακια με Winrar έκανε 6.5 λεπτακια να να κανει extract 8.5GB αρχείο,.(Ο σταθερός ειναι too fast γιαυτο και αγχώθηκα!) οπότε όλα καλά.

Αν η Sony δεν κανει αναβαθμιση τους drivers της Ati Mobility 5650 τοτε είμαστε καταδικασμένοι στο τελευταίο update.

To hardware πολλές φορες μπορεί να υποστηρίξει τα νεα games αρκει να υπαρχει ανανεωμένο software (drivers).

O φίλος με το ακασα everest ειδε διαφορα σε θερμοκρασίες? σκέφτομαι να αγορασω την zalman 2000 αλλα και αυτο της Ακασα έχει 1500-2000 στροφες ενω η ζαλμαν απο 1000-1500.

Δημοσ.
ευχαριστω για την απαντηση.

Τελικα είναι έτσι όπως τα λες.Μια χαρα παει εκανα καποια τεστακια με Winrar έκανε 6.5 λεπτακια να να κανει extract 8.5GB αρχείο,.(Ο σταθερός ειναι too fast γιαυτο και αγχώθηκα!) οπότε όλα καλά.

Αν η Sony δεν κανει αναβαθμιση τους drivers της Ati Mobility 5650 τοτε είμαστε καταδικασμένοι στο τελευταίο update.

To hardware πολλές φορες μπορεί να υποστηρίξει τα νεα games αρκει να υπαρχει ανανεωμένο software (drivers).

O φίλος με το ακασα everest ειδε διαφορα σε θερμοκρασίες? σκέφτομαι να αγορασω την zalman 2000 αλλα και αυτο της Ακασα έχει 1500-2000 στροφες ενω η ζαλμαν απο 1000-1500.

Σε video rendering που έριξα μια ματιά μιας και δεν ασχολούμαι με παιχνίδια (τσεκάροντας πάντα με everest μια και το core temp όπως διαπίστωσες και εσύ δεν..) δε διαπίστωσα κάποια αλλαγή θερμοκρασίας, παρότι οι ανεμιστήρες δούλευαν στις 2000 στροφές. Η θερμοκρασία σύμφωνα με το εν λόγω πρόγραμμα κυμαινόταν γύρω στους 43. Τώρα σε παιχνίδι όπου οι θερμοκρασίες φτάνουν πιο ψηλά δε γνωρίζω. Επίσης δεν έχω τσεκάρει θερμοκρασία στη κάρτα γραφικών για να δω αν υπάρχει εκεί κάποια μεταβολή.
Δημοσ.

σε ευχαριστώ man!βασικα αυτο που είδα ειναι οτι το core temp λειτουργεί απλα υπολειτουργει.

Αν τα βαλεις κάτω και τα 3 core temp,speed fan kai everest θα καταλαβεις τι εννοω.

Σε ιδλε κατασταση το core temp deixnei 60-65 C αλλα μολις περασει το 35+ δειχνει τις πραγματικες.

Με bad company 2 full details me lisedaconfigurator 2xAA μαξ θερμοκρασιες ήταν 50 βαθμους οι πυρήνες (Σουπερ!!! πσντσ τετοια).

Καρτα γραφικών θερμοκρασιες πως βλεπουμε? υπαρχει προγραμμα?

@1000 ειπες πιο πανω πως εχεις 2 vaio. ο τελευταιος είναι ο μικρός.

Απο την εμπειρία σου η Σονυ αναβαθμιζει καθολου τα drivers των καρτων γραφικών των λαπτοπ της?

Ερωτηση προς ολους ξερει κανεις πως κανουμε clean install των windows 7 32 bit?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για σας παιδιά..

Σκέφτομαι να παραγγείλω το Sony Vaio VPC-EB1S1E/BJ και θέλω να ρωτήσω τους κατόχους του αν είναι το Bios της ΑΤΙ είναι Lock ,γιατί θέλω να κάνω O/C στην Ati HD5650 .

αν κάποιος έχει κάνει O/C στην Ati αν μπορεί ας κάνει post κανένα screen shot ..

Επεξ/σία από afasias
Δημοσ.

διαβαζοντας μερικές σελιδες πιο πίσω θα βρεις οτι γίνεται.

Αν δεν το εχεις κανει καλο ειναι να το διαβασεις απο την αρχη μιας και προκειται να προβεις στην αγορά του.

Θα σου προτεινα να πας για το VPCEB1Z1E/B μιας και η οθονη απλα δεν παιζετα και ειναι προσαρμοσιμη αν σε φοβιζει το 1920χ1080.(καλο θα ειναι να τα δεις διπλα διπλα και τα 2 μοντελα να αποφασισεις.)

Η καρτουλα τα σπαει. περιμένω για δοκιμη μετρο 2033 !!!Οποιο και να παρεις go for it! +1 απο μενα!

Δημοσ.

Εγω παιδια πηγα και πηρα αυτη τη ψηχτρα http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Laptop-Acc/Stands/Enermax-Enermax-Aeolous-Black-CPU-Cooler.htm πολυ καλη απο αλουμηνιο και εχει ενα fan 25cm τεραστιο που δουλευη απο 500 low μεχρι στης 800 full κανει δουλεια εχω δει σε ολες τις εφαρμογες απο 5 και πανω βαθμους διαφορας

Δημοσ.
σε ευχαριστώ man!βασικα αυτο που είδα ειναι οτι το core temp λειτουργεί απλα υπολειτουργει.

Αν τα βαλεις κάτω και τα 3 core temp,speed fan kai everest θα καταλαβεις τι εννοω.

Σε ιδλε κατασταση το core temp deixnei 60-65 C αλλα μολις περασει το 35+ δειχνει τις πραγματικες.

Με bad company 2 full details me lisedaconfigurator 2xAA μαξ θερμοκρασιες ήταν 50 βαθμους οι πυρήνες (Σουπερ!!! πσντσ τετοια).

Καρτα γραφικών θερμοκρασιες πως βλεπουμε? υπαρχει προγραμμα?

@1000 ειπες πιο πανω πως εχεις 2 vaio. ο τελευταιος είναι ο μικρός.

Απο την εμπειρία σου η Σονυ αναβαθμιζει καθολου τα drivers των καρτων γραφικών των λαπτοπ της?

Ερωτηση προς ολους ξερει κανεις πως κανουμε clean install των windows 7 32 bit?

:-D:-D

2 παιδιά! Όχι 2 Vaio.

+1000 σε αυτά που αναφέρεις για το core temp.

Δημοσ.

Ευχαριστώ Qatatoniqa για την απάντηση σου .

το Laptop το θελω για Games και internet και η 1366 x 768 ανάλυση ειναι ικανοποιητική για την χρίσει που το θέλω .Δεν αποκλείω βεβαία την τελευταία στιγμή να πάρω το 1080ρ .

έχω διαβάσει όλο το νήμα και είδα τις αναφορές από άλλους χρήστες για το O/C στο Vaio .Αλά επειδή πριν ένα μήνα είχα αγοράσει ένα Acer Aspire 5738ZG-444G50Mn με HD4650 το οποίο δυστυχώς είχε κλειδωμένο bios ήταν αδύνατον να του κάνω O/C ,το οποίο και πούλησα στην συνέχεια .

Για αυτό το λόγο και ζήτησα και περαιτέρω διευκρινίσεις.

Όπως καταλαβαίνετε ο καμένος φυσάει και το γιαούρτι ..

Να και ένα Link με οδηγίες για O/C :http://twisted-reviews.com/overclocking-ati-mobility-radeon-hd4570-hd4650-hd4670/

Δημοσ.

εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το VPCEB1Z1E/B αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εαν μπορώ να αλλάξω την μπαταρία των 6cell που έχει με μία των 9cell. Ξερει κανείς μιο μοντέλο μπαταρίας θα πηγαίνει ώστε να το παραγγείλω έξτρα? η μπαταρία που έχει αυτός ο φορητός έχει τα εξής χαρ/κα:

Τύπος μπαταρίας - Μπαταρία ιόντων λιθίου (VGP-BPS22)

Ισχύς - 39Wh (11,1V/3500mAh)

Αριθμός στοιχείων - 6

Διάρκεια ζωής μπαταρίας (min) - 180

Δημοσ.

Jimmy τηαν καλυτερη αγορά θα κανεις!!!

Χριστός ανέστη ,Χρόνια πολλά!!!

Λοιπόν παίδες είχα αμφιβολίες αν θα τρέξει το Metro 2033 μιας και πολλοί λένε πως είναι το νεο benchmark σε dx11.

το παιχνίδι σε stock clocks se dx11 είναι απλά unplayable(laggarei σε όλο του το μεγαλείο) αλλα αν πειράξεις την καρτούλα στα 600-610 παίζει απλά καλώς.

Σε dx10 (1920χ1080 με 4ΑΑ ή όποια αλλη αναλυση 1χχχ χ 1χχχ ) τρέχει νεράκι και τα γραφικά είναι απλά τέλεια!

Τι να πω? με λιγοτερα απο 1000 ευρώ αυτο το μηχανακι κάνει όλα όσα υπόσχεται!!!

Ειμαι απλά χαρούμενος,η πιο απλά έχω χεστει απο την χαρά μου!!!

Απο τρίτη θα του χώσω και μια ψύχτρα να γουστάρουν τα πηνία του!!!

Ευχές σε όλουσ :D :D :D!

Δημοσ.

ε καλα δεν φταιει το λαπτοπι..το παιχνιδι φταιει..εδω στην 5970 που ειναι ζωο..και λαγκαρει ειδικα αμα ανεβασεις ΑΑ σε dx11

νομιζω θελει πατς το παιχνιδι η απντειτ σε οδηγους για ατι και νβιντια

Δημοσ.
Jimmy τηαν καλυτερη αγορά θα κανεις!!!

με την μπαταρία (αυτο που ρώτησα πιο πριν) γνωρίζεις κάτι μιας και είσαι κάτοχος του vaio?

Δημοσ.

Δε ξερω τιποτα για τη μπαταρια παντος θα ηθελα να παρω και εγω μια αν γινεται.οπως και να χει...Mass efect 2 στα ultra C&C 4 (μεγαλη πατατα κατεσρεψαν το C&C) στα ultra napoleon total war στα ultra και ολα αυτα χωρις oc μου κανει εντυποση που δεν ανεβαζει temp.τωρα που παιζει και το metro 2033 που ειναι αισχος ηρεμισα!!!!!

Χρονια πολλα σε ολους!!!!

Δημοσ.

Jimmy νομίζω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να στειλεις ένα email στην μαμα Sony σχετικα με τις όποιες απορίες έχεις(αν δεις οτι δεν σου απανταει κανείς,δλδ καποιος που να το έχει τεσταρει) όμως απο προσωπική εμπειρία στα διάφορα φόρα πολλά ακουγονται και τελικά καταλήγεις να είσαι ο πρώτος που τεσταρει...

Γιαυτό αν δεν θες να πειραματιστείς ρώτα τυς ειδικούς...

Georgis χρονια πολλά και σε σένα και εγώ μια απο τα ίδια!!!

mass effect 2 >full details> αψογα running, mw2 τρεχει σφαιρα,bioshock 2 νεράκι,αγχώθηκα αν θα τρέξει το μετρό 2033 αλλά μάλλον άδικα γιατί διαβάζοντας παντού για να το τρέξεις αψογα θέλει sli/crossfire ή μπορείς να περιμένεις εως το 2033 με την όποια τεχνολογία τότε :P.

Α ναι starcraft 2 αν και beta version δεν φαινεται να μασαει κάπου!!!Οπότε peace in da place!

To μόνο προβληματακι που εκεί θέλω να υπερχρονίσω λίγο την καρτούλα μας είναι στο bad company 2.

σe max settings τραβαει ζόρι αλλά ένα κλικ κατω τρέχει as it meant to be played :P

Αυτά! Νεότερα απο αύριο!καλά να περνάτε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...