Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

vagreek αν εχει εκει πανε και αλαξτο μην περιμενης.αλλα ανοιξε και το αλλο και δεστο.φυσικα δες μηπως το τριξιμο που ακους ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι μαπα τα ηχεια ετσι και αλιως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@ bebis4, Goldeneye ευχαριστω για τις απαντησεις.

Με καθησυχασατε με αυτα που γραψατε, οταν λετε για ρυθμισεις στον ισοσταθμιστη που ακριβως αναφερεστε (ασχετος, το δηλωνω).

@lamdami

Κι εγω για τον ιδιο ακριβως λογο το πηρα, για τη 1080p οθονη, παροτι δε θα παιξω παιχνιδια και θα δω ελαχιστες ταινιες.

Μου αρεσει πολυ το μεγαλο dpi και γενικα η πολυ πληροφορια σε μια οθονη, αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου, καλο ειναι να το δεις καπου ανοιχτο πριν αποφασισεις...

Κουραστικο θα ελεγα π.χ. το p31z που πηρα κι εγω προ ημερων με την πτωση τιμης (και τελικα επεστρεψα γιατι πραγματικα ηταν μη χρηστικο), αυτο ομως δε θα το ελεγα κουραστικο, αλλα επαναλαμβανω εναποκειται στο γουστο καποιου και στο πως τα παει με υψηλες αναλυσεις, μικρα εικονιδια κλπ.

Υ.Γ. Δοκιμασα το dpi στο 125%. Ειναι απλα χαρμα οφθαλμων...

Σε ευχαριστώ πολυ...αυριο θα το έχω ;) Το dpi πως το ρυθμίζω?

Σε ευχαριστώ πολυ...αυριο θα το έχω ;) Το dpi πως το ρυθμίζω?

Δεξι κλικ σε επιφανεια εργασιας, εξατομικευση και μετα κλικ στο "οθονη" στο κατω αριστερο μερος.

Τελικα παιδια ψαχνοντας το λιγο και παιζοντας με το equalizer, διαπιστωσα οτι η παραμορφωση οφειλεται αποκλειστικα και μονο στο αριστερο ηχειο.

Ενταξει και το δεξι στα μεγιστα παιζει χαλια (μονο πριμα τσιριχτα, απουσια μπασων), αλλα το αριστερο τριζει κανονικα. Αν θελετε δοκιμαστε το απομονωνοντας το δεξι κι αφηνοντας μονο το αριστερο να παιζει.

Το αφησα στο πλαισιο για αντικατασταση για αυριο...

εγω ακομα περιμενω αντικατασταση .απο την τριτη 23-3 που το πηγα ...ολοκληρη electronet δεν εχει μηχανηματα να εξυπηρετηση:mad:

τελικα σημερα γρινιαξα και το απογευμα με πηραν τηλ. να παω να το παρω:-Dολα καλα λοιπον μεχρι τωρα:-)

Φιλε μου bomberman μπορεις να μου πεις που ειναι το vaio control center-thermal control strategy γιατι εψαξα και δε το βρηκα πουθενα.βρηκα το vaio control center αλλα πουθενα το thermal control strategy.θελω και εγω να κανω τον ανεμηστηρα να δουλευη στο full.

Φιλε μου bomberman μπορεις να μου πεις που ειναι το vaio control center-thermal control strategy γιατι εψαξα και δε το βρηκα πουθενα.βρηκα το vaio control center αλλα πουθενα το thermal control strategy.θελω και εγω να κανω τον ανεμηστηρα να δουλευη στο full.

clipboard01sh.jpg

Όταν απλά σερφάρεις κτλ αφηνέ το στο balanced mode.

αμα το εχεις σταθερα καπου , μια χαρα ειναι . αλλα ετσι γενικα "χαλας" την φοριτοτητα νομιζω , αλλα και γενικα γεμιζεις το γραφειο .βεβαια μιλαει τωρα ενας τυπος που δεν θελει ουτε μολυβοθηκη στο γραφειο του...οποτε περι ορεξεως...

Παίδες, πήρα και μια Akasa Everest και είμαι τούμπανος!!

Πολύ καλή!! Τη προτείνω.

περιεργο φαινετε.:-)παντος αυτος ο vaio ειναι πανεμορφος:-)να σου ζησει και το μωρακι:-D

Βασικά η συγκεκριμένη βάση κλείνει και γίνεται "φλούδα". Φανταστείτε πως χωρά μέσα στη τσάντα μαζί με το Vaio. Ρεύμα παίρνει είτε από usb θήρα είτε με έναν οποιοδήποτε μετασχηματιστή 5V.

Επιλέγεις ανάλογα το φορτίο που έχει να βγάλει πέρα στις 4 USB που βγάζει. Οπότε αμέσως,αμέσως, στα + οι 6 θήρες. (4+2 που περισσεύουν από το Vaio)

Τώρα όσον αφορά το θέμα mobile, no problem. Βασικά οι θέσεις που χρησιμοποιώ στο σπίτι είναι συγκεκριμένες και βολεύει αφάνταστα.

@lazar_GR ευχαριστώ πολύ! Αυτός είναι ο μικρός. Έχω άλλον ένα 28 μηνών.

(Το παρκάρισμα του desktop στο γκαράζ και η λύση του laptop μαζί με την σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας ήταν μονόδρομος.. :lol::lol:

Ας είναι καλά οι προσαρμογείς ethernet μέσω ρεύματος..)

Παιδια, κανενας τροπος να βγαλουμε τα αυτοκολλητα χωρις να μεινουν κολλες/ιχνη και πρεπει να καθαριζουμε με οινοπνευμα κλπ (και το γυαλιστερο πλαστικο να γεμισει γρατζουνιες) υπαρχει?

Δε θελω ουτε να τα βλεπω, τι τα στολιζουν σε καθε λαπτοπ? Απορω πως καποιοι τα αφηνουν και γεμιζουν βρωμια/ξεθωριαζουν σε βαθος χρονου, ειναι απαραδεκτα...

@1000 να σου ζησουν τα μικρα :) Ισωε την πάρω και εγω την βάση αν γινεται φλούδα.

Το λαπτοπάκι ειναι απιστευτο δεν έχω κανενα πρόβλημα με την ανάλυση(1080) εχω βεβαια ρυθμίσει στα 125dpi Τα αξιζει τα 100 ευρώ!!! Μονο τα ηχεία είναι μέτρια...Ά! και το αχρηστα trial προγραμματα :P

Γεια σε όλους.

Αγορασα το εν λόγω λαπτοπ VPCeb1Z1e (1920x1080 resolution).

Να πω λίγο τις αποψεις μου και μετα να ρωτήσω μερικα θέματα.

Λοιπον ο ήχος είναι απλα καλος, τα ηχεία δεν τριζουν ακομα και σε 100%.

Η οθονη δεν παίζεται!!!Απο θερμοκρασίες το core temp δεν τις εμαφανιζει σωστά αλλά και πάλι είναι πολύ χαμηλές είτε σε full load είτε σε idle.

Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα.

Ρε παιδία εσας σας αργεί πολύ κατα την διαδικασία εγκατάστασης?

Πχ έβαλα να κάνω εγγραφή το modern warfare 2 apo iso μεσω alcohol και του πήρε κοντά στο μισάωρο.

BAD company 2 το ίδιο αλλα από το cd η εγκατάσταση.

Γενικά παρατηρώ οτι υπάρχει καθυστέρηση κατα την εγκατάσταση προγραμμάτων για διπύρηνο επεξεργαστή.

Υπάρχει δυνατότητα να ορίσουμε εμεις την ταχύτητα επεξεργαστή απο το βιος?

Μπορούμε να βάλουμε τους drivers απο το site tης ΑΤΙ?ειδα οτι υπάρχει εκεί η έκδοση 10.3 αλλά στο site της μαμας Sony υπάρχει αναβάθμιση αλλα υποδιαίστερη ή παλιότερη.

Ξερετε αν η Sony παρεχει υποστήριξη μελλοντικά σε κάρτες γραφικών των λάπτοπ της ή θα ξεχαστούμε και θα γινουν outdated?

Παρακαλώ απαντήστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...