vagreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) @ bebis4, Goldeneye ευχαριστω για τις απαντησεις. Με καθησυχασατε με αυτα που γραψατε, οταν λετε για ρυθμισεις στον ισοσταθμιστη που ακριβως αναφερεστε (ασχετος, το δηλωνω). @lamdami Κι εγω για τον ιδιο ακριβως λογο το πηρα, για τη 1080p οθονη, παροτι δε θα παιξω παιχνιδια και θα δω ελαχιστες ταινιες. Μου αρεσει πολυ το μεγαλο dpi και γενικα η πολυ πληροφορια σε μια οθονη, αλλα αυτο ειναι καθαρα θεμα γουστου, καλο ειναι να το δεις καπου ανοιχτο πριν αποφασισεις... Κουραστικο θα ελεγα π.χ. το p31z που πηρα κι εγω προ ημερων με την πτωση τιμης (και τελικα επεστρεψα γιατι πραγματικα ηταν μη χρηστικο), αυτο ομως δε θα το ελεγα κουραστικο, αλλα επαναλαμβανω εναποκειται στο γουστο καποιου και στο πως τα παει με υψηλες αναλυσεις, μικρα εικονιδια κλπ. Υ.Γ. Δοκιμασα το dpi στο 125%. Ειναι απλα χαρμα οφθαλμων... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2010 από vagreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καταπληκτικο μοντελο.Η οθονη δεν υπαρχει λεμε απλα.Δλδ ενταξεθ δεν εχω ξαναδει οθονη σε λαπτοπ με 1080 και ισως γι'αυτο επαθα σοκ.Κατα τα αλλα τα ηχεια ειναι ψιλοτραγικα αλλα αυτο λυνεται ευκολα.Επισης απο θερμοκρασιες απλα respect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Καταπληκτικο μοντελο.Η οθονη δεν υπαρχει λεμε απλα.Δλδ ενταξεθ δεν εχω ξαναδει οθονη σε λαπτοπ με 1080 και ισως γι'αυτο επαθα σοκ.Κατα τα αλλα τα ηχεια ειναι ψιλοτραγικα αλλα αυτο λυνεται ευκολα.Επισης απο θερμοκρασιες απλα respect. Ετσι ακριβως. Και οχι, σε αυτα τα χρηματα (αλλα και 200-300 ευρω ακριβοτερα) δεν παιζει να βρεις τετοια οθονη. Οι κλασικες σαπιες αναλυσεις των 1366Χ768 εχουν κυριευσει και πανακριβα μοντελα (εβλεπα ενα toshiba με 16αρα οθονη στα 1200 ευρω κι αυτη την αναλυση - ειναι απαραδεκτη ρε παιδια εν ετει 2010, μετρας τα πιξελ ενα προς ενα)... Αν το αγορασες (η το δοκιμασες) μπορεις να μου πεις αν παρατηρεις κι εσυ τριξιμο στα ηχεια σε ενταση ανω του 70%? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ετσι ακριβως. Και οχι, σε αυτα τα χρηματα (αλλα και 200-300 ευρω ακριβοτερα) δεν παιζει να βρεις τετοια οθονη. Οι κλασικες σαπιες αναλυσεις των 1366Χ768 εχουν κυριευσει και πανακριβα μοντελα (εβλεπα ενα toshiba με 16αρα οθονη στα 1200 ευρω κι αυτη την αναλυση - ειναι απαραδεκτη ρε παιδια εν ετει 2010, μετρας τα πιξελ ενα προς ενα)...Αν το αγορασες (η το δοκιμασες) μπορεις να μου πεις αν παρατηρεις κι εσυ τριξιμο στα ηχεια σε ενταση ανω του 70%? οχι και σαπιες τις βαζουν γιατι δεν εχει νοημα τοσο μεγαλη αναλυση ακομα και σε 17αρα κουραζει σε πολυωρη εργασια με κειμενο σκιζει την καρτα γραφικων (στο gaming και δεν μπορεις να βαλεις ΑΑ και αλλες ρυθμισεις στο τερμα) και για τον μεσο χρηστη που δεν ξερει τι παιζει με dpi του φαινεται ταλαιπωρια. επισης στα τελευταια vaio δεν μπορεις να κατεβασεις την φωτεινοτητα για να εξοικονομησεις μπαταρια γιατι απλα σκοτεινιαζει το συμπαν. αυτο για τα ηχεια ειναι και αναμενωμενο τωρα σε budget μοντελο πρεπει να περιμενεις και καποιες παραχωρησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Η οθόνη είναι θέμα προτεραιοτήτων και πρακτικότητας του καθενός. Αν κάποιος ασχολείται με φωτογραφία, video, ταινίες κτλ η full HD ανάλυση είναι προτιμότερη επιλογή. Απο την άλλη στα κείμενα ίσως είναι καλύτερα να έχεις οθόνες με συμβατικές αναλυσεις. Προσωπικά προτιμώ να δουλεύω 1920x1080 σε 17αρα παρά σε 15αρα...και φυσικά 125 dpi. Επειδή είδα ότι πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα με τα ηχεία, θα σας προτείνω μια λύση για φορητότητα που είδα χτες στο ΠΛΑΙΣΙΟ. Πρόκειται για το x-mini ii next generation, ένα καταπληκτικό ηχείο, πολύ μικρό σε μέγεθος και με καταπληκτική απόδοση. Ακόμη και το 1 τεμάχιο έπαιζε εκπληκτικά και με πολύ μεγάλη ένταση (μπορούν να συνδεθούν πολλά μαζί το ένα δίπλα στο άλλο). Κοστίζει 25 ευρώ το ένα.... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=plZjWutUJas[/ame][ame]http://www.youtube.com/watch?v=x3ChTSeiOa8[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 οχι και σαπιες τις βαζουν γιατι δεν εχει νοημα τοσο μεγαλη αναλυση ακομα και σε 17αρα κουραζει σε πολυωρη εργασια με κειμενο σκιζει την καρτα γραφικων (στο gaming και δεν μπορεις να βαλεις ΑΑ και αλλες ρυθμισεις στο τερμα) και για τον μεσο χρηστη που δεν ξερει τι παιζει με dpi του φαινεται ταλαιπωρια. επισης στα τελευταια vaio δεν μπορεις να κατεβασεις την φωτεινοτητα για να εξοικονομησεις μπαταρια γιατι απλα σκοτεινιαζει το συμπαν.αυτο για τα ηχεια ειναι και αναμενωμενο τωρα σε budget μοντελο πρεπει να περιμενεις και καποιες παραχωρησεις. Σιγουρα, αυτος ειναι ο λογος που προτιμαται η standard αναλυση, αλλα προσωπικα νομιζω με την καταλληλη επιλογη dpi το οπτικο αποτελεσμα ειναι κλασεις προτιμοτερο (αισθητικα κι εργονομικα). Το ιδιο .pdf που εχω ανοιχτο σε κλασικη οθονη και τη full hd του vaio αυτη τη στιγμη, διαβαζεται σαφως πιο ξεκουραστα στο δευτερο. Για τα ηχεια δε διαφωνω, απλα θελω να βεβαιωθω πως το crackling/distortion, που ειναι σαφως μεγαλης εντασης (οπως ειπα για σταθμη ανω του 70%) στο μοντελο που εχω, ειναι γενικο κι οχι μονο στο δικο μου κομματι. Το εχει δει καποιος σε αλυσιδα ανοικτο να περναγα να κανω μια δοκιμη για να βεβαιωθω ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 εγω ακομα περιμενω αντικατασταση .απο την τριτη 23-3 που το πηγα ...ολοκληρη electronet δεν εχει μηχανηματα να εξυπηρετηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ετσι ακριβως. Και οχι, σε αυτα τα χρηματα (αλλα και 200-300 ευρω ακριβοτερα) δεν παιζει να βρεις τετοια οθονη. Οι κλασικες σαπιες αναλυσεις των 1366Χ768 εχουν κυριευσει και πανακριβα μοντελα (εβλεπα ενα toshiba με 16αρα οθονη στα 1200 ευρω κι αυτη την αναλυση - ειναι απαραδεκτη ρε παιδια εν ετει 2010, μετρας τα πιξελ ενα προς ενα)...Αν το αγορασες (η το δοκιμασες) μπορεις να μου πεις αν παρατηρεις κι εσυ τριξιμο στα ηχεια σε ενταση ανω του 70%? οχι δεν παρατηρησα καποιο τριξιμο και ειμαι 100% σιγουρος γιατι αυτες τις μερες το ελιωσα σε ταινιες και south park(χωρις subs)οποτε οπως καταλαβαινεις η ενταση ηταν στο full.Τωρα βεβαια ειπαμε,ολα αυτα ειναι και ψιλοrandom ετσι?Σε γενικες γραμμες μην περιμενεις πολλα απο τα ηχεια.Προσωπικα δε με χαλανε και τοσο,ενταξει,αλλα μου κακοφανηκε λιγο γιατι στο αλλο λαπτοπ μου(toshiba m70-159)τα ηχεια ειναι respect. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 εγω ακομα περιμενω αντικατασταση .απο την τριτη 23-3 που το πηγα ...ολοκληρη electronet δεν εχει μηχανηματα να εξυπηρετηση Για ποιο λογο η αντικατασταση φιλε μου? ---------- Προσθήκη στις 12:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ---------- οχι δεν παρατηρησα καποιο τριξιμο και ειμαι 100% σιγουρος γιατι αυτες τις μερες το ελιωσα σε ταινιες και south park(χωρις subs)οποτε οπως καταλαβαινεις η ενταση ηταν στο full.Τωρα βεβαια ειπαμε,ολα αυτα ειναι και ψιλοrandom ετσι?Σε γενικες γραμμες μην περιμενεις πολλα απο τα ηχεια.Προσωπικα δε με χαλανε και τοσο,ενταξει,αλλα μου κακοφανηκε λιγο γιατι στο αλλο λαπτοπ μου(toshiba m70-159)τα ηχεια ειναι respect. Χμμμ, με βλεπω για αλλαγη τοτε γιατι το προβλημα σε μενα ειναι σημαντικο, ο ηχος παραμορφωνει πολυ σε μεγαλη ενταση. Αντε τρεχα παλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Για ποιο λογο η αντικατασταση φιλε μου?: το εχω γραψει και πιο πισω.εκει που δουλευε ολα καλα παγωνε εντελως το μηχανημα και εκλεινε μονο απο το κουμπι power πατημενο.το εκανα φορματ και οτι αλλο περνουσε απο το χερι μου αλλα τιποτα .τελικα επιδη ηταν μεσα στο διαστημα τον 7 ημερων το καναμε DOA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 το εχω γραψει και πιο πισω.εκει που δουλευε ολα καλα παγωνε εντελως το μηχανημα και εκλεινε μονο απο το κουμπι power πατημενο.το εκανα φορματ και οτι αλλο περνουσε απο το χερι μου αλλα τιποτα .τελικα επιδη ηταν μεσα στο διαστημα τον 7 ημερων το καναμε DOA. Μαλιστα. Αυτο ειναι οντως σοβαρο προβλημα (κι εδω ειναι το γαμωτο με τις ηλεκτρονικες συσκευες σημερα και με την κατακορυφη πτωση της ποιοτητας τους. Μπορει να αντικαταστησω π.χ. το vaio για τα ηχεια και το νεο να εχει αλλο σοβαροτερο προβλημα)... Το quality control εχει παει περιπατο στις συσκευες υψηλης τεχνολογιας που κατασκευαζονται σημερα, για χαριν του κερδους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Μαλιστα. Αυτο ειναι οντως σοβαρο προβλημα (κι εδω ειναι το γαμωτο με τις ηλεκτρονικες συσκευες σημερα και με την κατακορυφη πτωση της ποιοτητας τους. Μπορει να αντικαταστησω π.χ. το vaio για τα ηχεια και το νεο να εχει αλλο σοβαροτερο προβλημα)... Το quality control εχει παει περιπατο στις συσκευες υψηλης τεχνολογιας που κατασκευαζονται σημερα, για χαριν του κερδους... αν ειχα προβλημα με τα ηχεια δεν θα εμπλεκα με αυτους .δεν θα το εκανα αντικαταστασει γιατι μπορει να μου ερχοταν με αλλο προβλημα οπως λες.αν και νομιζω πως ολα τα vaio αυτης της σειρας ετσι παιζουν(χαλια).επιδη ηταν καινουριο εμπλεξα με την αντικαταστασει αλιως θα το εστελνα στην σονυ(βελγιο) και θα το ειχα το μηχανημα τωρα .τη να κανουμε πρωτη φορα μπλεκω σε τετια καταστασει εχω παρει αλλα 2 vaio και ημουν υπερευχαριστημενος.το θεμα ειναι οτι σε αυτην την περιπτωση φταει το μαγαζι που το πηρα που δεν εχουν αλλο μηχανημα να μου το αλαξουν γρηγορα.και να φανταστης το προτημισα απο το να το παραγγηλω απο το ιντερνετ για να το εχω αμεσα...το πληρωσα και παραπανω φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 αν ειχα προβλημα με τα ηχεια δεν θα εμπλεκα με αυτους .δεν θα το εκανα αντικαταστασει γιατι μπορει να μου ερχοταν με αλλο προβλημα οπως λες.αν και νομιζω πως ολα τα vaio αυτης της σειρας ετσι παιζουν(χαλια).επιδη ηταν καινουριο εμπλεξα με την αντικαταστασει αλιως θα το εστελνα στην σονυ(βελγιο) και θα το ειχα το μηχανημα τωρα .τη να κανουμε πρωτη φορα μπλεκω σε τετια καταστασει εχω παρει αλλα 2 vaio και ημουν υπερευχαριστημενος.το θεμα ειναι οτι σε αυτην την περιπτωση φταει το μαγαζι που το πηρα που δεν εχουν αλλο μηχανημα να μου το αλαξουν γρηγορα.και να φανταστης το προτημισα απο το να το παραγγηλω απο το ιντερνετ για να το εχω αμεσα...το πληρωσα και παραπανω φυσικα. Ναι, ετσι ακριβως ειναι. Κι εγω απο πλαισιο το αγορασα κι ακριβως εκει υπαρχει η δυνατοτητα για αμεση αντικατασταση (αυτη τη στιγμη υπαρχει αποθεμα) για αυτο το σκεφτομαι για τα ηχεια. Αλλα και παλι ειναι λοταρια για το τι θα σου τυχει στο επομενο. Θα προσπαθησω να το βρω καπου ανοικτο για να κανω μια δοκιμη να δω σε τι εκταση (και αν) αποκλινει το δικο μου στο θεμα του ηχου. Παντως εσυ με τετοιο προβλημα (freezings, που μπορει να υποδηλωνει και προβλημα στη μητρικη η στο συστημα ψυξης) εκανες πολυ καλα που μπηκες στη διαδικασια κι ας περιμενεις λιγο μεχρι να τους ερθουν καινουρια κομματια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chaplin1981 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Για ποιο λογο η αντικατασταση φιλε μου? ---------- Προσθήκη στις 12:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:15 ---------- Χμμμ, με βλεπω για αλλαγη τοτε γιατι το προβλημα σε μενα ειναι σημαντικο, ο ηχος παραμορφωνει πολυ σε μεγαλη ενταση. Αντε τρεχα παλι... Ποσο πολυ μπορει να παραμορφωνει ρε γμτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagreek Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2010 Ποσο πολυ μπορει να παραμορφωνει ρε γμτ? Πολυ, τριζει πολυ - εντονα το ηχειο (ισως μονο το αριστερο, δεν το εχω δει προσεκτικα κλεινοντας ενα απο τα δυο καναλια) σε μεγαλη ενταση. Τελος παντων, chat το εκανα το thread... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα