for4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 κουμπωνει για λιγο και μολις το πατησεις ξαναφευγει..μονο το πληκτρο Α το κανει,μπορώ να ζητήσω αντικατάσταη για ένα πληκτρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 κουμπωνει για λιγο και μολις το πατησεις ξαναφευγει..μονο το πληκτρο Α το κανει,μπορώ να ζητήσω αντικατάσταη για ένα πληκτρο? Φυσικά και μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση...απλά δεν ξέρω αν το κουμπί σου έχει σπάσει ή απλά έχει βγεί και δεν το κουμπώνεις καλά. Για ρίξε μια ματιά σε αυτό το video..είναι από παλαιότερο vaio cr αλλα λογικά θα είναι ίδια η διαδικασία. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pnMcIX4zdYA[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 το κουμπωνω καλα και μετα απο λιγη χρηση φευγει,αποτι ειδα και στο βίντεο καλά το κάνω.Θα πάρω αύριο την Σόνυ να το πω άλλες παρατηρήσεις για αυτο το λάπτοπ που έχωνα κάνω είναι ότι τελικά τα 1080 ειναι μόνο για ταινίες και παιχνίδια στα άλλα είναι πολύ κουραστηκά και για αυτό τον λόγο κατέβασα ανάλυση στα 768. Ένα άλλο περίεργο είναι οτι τρώει 1,5γβ ραμ με όλα κλειστά...εντάξει έχω 4γβ αλλά είναι πολλά κανονικά έπρεπε να μου τρώει 700 με 800μβ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 (επεξεργασμένο) Τελικά από θερμοκρασίες σε idle πως τα πάτε ρε παίδες; Ιδού το δικό μου VPCEB1S1E/BJ: Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2010 από 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 το κουμπωνω καλα και μετα απο λιγη χρηση φευγει,αποτι ειδα και στο βίντεο καλά το κάνω.Θα πάρω αύριο την Σόνυ να το πωάλλες παρατηρήσεις για αυτο το λάπτοπ που έχωνα κάνω είναι ότι τελικά τα 1080 ειναι μόνο για ταινίες και παιχνίδια στα άλλα είναι πολύ κουραστηκά και για αυτό τον λόγο κατέβασα ανάλυση στα 768. Ένα άλλο περίεργο είναι οτι τρώει 1,5γβ ραμ με όλα κλειστά...εντάξει έχω 4γβ αλλά είναι πολλά κανονικά έπρεπε να μου τρώει 700 με 800μβ... 1. καλα θα κανεις και θα το πας γιατι μπορει να του κανεις ζημια και μετα να μην το επισκευαζουν. οταν ειχαν την ευκαιρια να το περιεργαστω (το S) παρατηρησα οτι τα πληκτρα ηταν μαλακα και πιεζονταν περιστροφικα πολυ ευκολα. 2. μην αλλαζεις την αναλυση αλλαξε τα DPI οι lcd παιζουν καλα μονο στην native αναλυση 3. μπορει να τραβαει η καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 το κουμπωνω καλα και μετα απο λιγη χρηση φευγει,αποτι ειδα και στο βίντεο καλά το κάνω. Πηγαινέ το άμεσα για αντικατάσταση πρωτού περάσει η εβδομάδα.... άλλες παρατηρήσεις για αυτο το λάπτοπ που έχωνα κάνω είναι ότι τελικά τα 1080 ειναι μόνο για ταινίες και παιχνίδια στα άλλα είναι πολύ κουραστηκά και για αυτό τον λόγο κατέβασα ανάλυση στα 768. Όχι...έγκλημα! Θα σου βγούν τα μάτια αν δουλεύεις σε οποιοδήποτε άλλη ανάλυση πλην της native! Aνέβασε τα dpi και θα είσαι μια χαρά. Ένα άλλο περίεργο είναι οτι τρώει 1,5γβ ραμ με όλα κλειστά...εντάξει έχω 4γβ αλλά είναι πολλά κανονικά έπρεπε να μου τρώει 700 με 800μβ... To "φυσιολογικό" είναι να δεσμεύεται το 29-33% της μνήμης με το antivrus να τρέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Τελικά θερμοκρασία σε idle θα μου πει κανείς πόσο βλέπει με το core temp; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 επισης για πειτε ωρε παιδες ποση μνημη σας μενει φρι ? εμενα μου μενει η μιση (55%)με εξτρα εγγατεστημενο το εσετ σμαρτ σεκιουριτι και το κανονικο οφις . ---------- Προσθήκη στις 14:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:40 ---------- Τελικά θερμοκρασία σε idle θα μου πει κανείς πόσο βλέπει με το core temp; οσο για τις θερμοκρασιες : core 1 και 2 - > 40-43 σε idle . hdd - 29 σε idle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 επισης για πειτε ωρε παιδες ποση μνημη σας μενει φρι ? εμενα μου μενει η μιση (55%)με εξτρα εγγατεστημενο το εσετ σμαρτ σεκιουριτι και το κανονικο οφις . ---------- Προσθήκη στις 14:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:40 ---------- οσο για τις θερμοκρασιες : core 1 και 2 - > 40-43 σε idle . hdd - 29 σε idle Μόνο; Εμένα σε idle είναι 60-65. Μνήμη δες. Office, Fsecure, ACDsee pro3, Power Director, Skype, και ένα σωρό άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Μόνο; Εμένα σε idle είναι 60-65. . Μου φαίνονται αδικαιολόγητα υψηλές για idle. Δοκίμασε κάποιο άλλο πρόγραμμα για να τις μετρήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2010 με το core temp ειμαι στους 45 στο s μου,νομιζω οτι ειμαι στα νορμαλ επιπεδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Παιδιά σε κάποια βαριά παιχνίδια τι εντυπώσεις έχουμε μέχρι στιγμής? Θέλω να του βάλω τα 1. battlefield bad company 2 2. Anno 1404 3. Need for speed Shift Τα καταφέρνει μόνη της αξιοπρεπώς η 5650 σε συνδιασμο με τον i5 430? Σκέφτομαι ακόμα και να την κλοκαρω λίγο, εξάλλου είναι χρονισμένη χαμηλά. Κατέβασα το amd gpu clock tool 0.9.26 και σκέφτομαι να παίξω λίγο... ---------- Προσθήκη στις 09:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:20 ---------- Βασικά υπάρχει κανενας οδηγός/βοήθεια για αυτό το εργαλείο...?? Η καρτούλα σηκώνει πολύ πείραγμα αλλά δε θέλω να κάνω καμμια μαλακία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlosman Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 να ρωτησω το εξης: εχει παρει κανεις το παρακατω configuration να μας πει εντυπωσεις: http://www.amazon.co.uk/Sony-notebook-i3-330M-2-13GHz-Premium/dp/B00366U5NM einai me 3giga μνημη, 320αρη σκληρο και on-board καρτα γραφικων – ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα ειναι τα ιδια βασικα με ενδιαφερουν τα εξης: - 3 γιγα ειναι αρκετα για απλη χρηση, με wind 7? - με αυτο to chipset γραφικων θα παιζει hd βιντεο? προοριζεται για web, office και καμια ταινια. διαβασα το περισσοτερο thread, έχω και κάποιες γενικές ερωτήσεις για τη σειρά: - έχει τύχει σε κάποιον το ανεμιστηράκι να κάνει θόρυβο, όπως αναφέρεται σε αλλα φορουμς - η οθόνη είναι συγκρίσιμη σε ποιότητα με τις γνωστες vaio οθόνες? αυτη τη στιγμή γράφω από ενα VGN-SR19VN 13αρι και η οθόνη του είναι απλά μια κλάση (τουλαχιστον) πάνω απο το διπλανό μου hp kai to asus που έχω σπιτι - τα ηχεια ειναι χειροτερα απο τα συνηθισμενα ηχεια όλων σχεδόν των λαπτοπ? πάντως ειναι αξιοσημειωτο οτι εφτασε να παιρνεις βαιο με ενα 500ρικο (εστω λιρες), με τα γνωστα καλα σασι της σονυ, τελευταιας γενιας επεξεργαστη και μικρες παραχωρησεις σε αλλα υποσυστηματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntountou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Παιδιά σε κάποια βαριά παιχνίδια τι εντυπώσεις έχουμε μέχρι στιγμής? Θέλω να του βάλω τα 1. battlefield bad company 2 2. Anno 1404 3. Need for speed Shift Τα καταφέρνει μόνη της αξιοπρεπώς η 5650 σε συνδιασμο με τον i5 430? Σκέφτομαι ακόμα και να την κλοκαρω λίγο, εξάλλου είναι χρονισμένη χαμηλά. Κατέβασα το amd gpu clock tool 0.9.26 και σκέφτομαι να παίξω λίγο... ---------- Προσθήκη στις 09:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:20 ---------- Βασικά υπάρχει κανενας οδηγός/βοήθεια για αυτό το εργαλείο...?? Η καρτούλα σηκώνει πολύ πείραγμα αλλά δε θέλω να κάνω καμμια μαλακία.. Παιδιά τελικά έχει δοκιμάσει κανένας το amd gpu clock tool??? Εγώ σε μια πρώτη δοκιμή ανέβασα απλά το clock από 450 σε 500 και αυτό πέρασε αμέσως στο Catalyst Control Center στη καρτέλα Graphics H/W. Δε χρειάστηκε ούτε restart ουτε τπτ άλλο... Είναι τόσο απλό???? Μήπως "χάνω" κάτι το οποίο έχει επιπτωση στη σωστή λειτουργία της κάρτας?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber_man Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2010 Εγώ το ανεβάζω στα 600 mhz πριν παίξω left 4 dead 2 ,έχω δοκιμάσει και 650 αλλά κολλάει ο driver. Από θερμοκρασίες 1-2 βαθμούς παραπάνω πάει όταν το κάνω αλλά δεν έχει και μεγάλη διαφορά στα frames πάντως μέχρι 600 δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα