HQ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 εγω εχω το Ζ και μου κολησε 2 φορες . οταν λεω οτι κολησε εννοω πως κρασαρε το συστημα εντελως . τωρα παρατηρω και κατι αλλο 2-3 φορες την μερα αποσυνδεεται απο το ασυρματο δυκτιο . μην μου πειτε πως ειναι ο ρουτερ μου γιατι τον εχω 2 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα στα 2 νετμπουκ που εχει η υπολοιπη οικογενεια . @lazar_GR :οταν λες πως πας για αντικατασταση ....τι ενοεις?πηρες τηλ στην σονυ και θα στο αλλαξουν ? επισης οταν παω να βαλε ερωτηματικο βαταω shift+ το αντιστοιχο πληκτρο και δεν εμφανιζει το ερωτηματικο αλλα πρεπει να το πατησω 2 φορες και τοτε μου το εμφανιζει 2 φορες . αυτο γινεται και με την ανω-κατω τελεια . εχει παρατηρησει κανεις αυτο το θεμα ? μηπως ειναι απλως θεμα πληκτρολογιου ?αν ναι εσεις ποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιειται ?εχει πολλα στα 7 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 και κατι αλλο που παρατηρω ειναι οτι ακομα και χωρις να κανω κατι αλλο απλη περιηγηση στο ιντερνετ ειτε με explorer ειτε με firefox δεν ειναι ομαλη και ζοριζετε στο πανω κατω της σελιδας.σαν να δουλευει κατι συνεχεια backround .τωρα που τον αφησα απο τις 3 ωρα μολις πηγα να κουνησω το ποντικι εφυγε απο την κατασταση αναμονης και ξανακολησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st.bar Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 http://www.multirama.gr/products/compare?catid=010200&pid=0447647&pid=0449892&pid=0447648 συγκριτικα ο VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B , o VAIO E Series VPC-EB1S1E/BJ , ή καλύτερα ο Satellite L505-13N ; ποια η γνώμη σας; μιας και σε θεμα χρηματων δεν διαφερουν πολυ... βεβαια απο skroutz εχω βρει τον toshiba στα 833€ απο AV outlet (επι τη ευκαιρια αν γνωριζετε κατι για το καταστημα ευπροσδεκτη η γνωμη σας , παντως σκεφτομαι η αγορα να γινει απο καταστημα σε καθε περιπτωση κι οχι μεσω κουριερ,δεν με απασχολει ιδιαιτερα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 φιλε μου full για το Ζ . βεβαια εδω εχουμε μερικα θεματα που εμφανιζονται . ο αλλος παει για αντικατασταση . εγω εχω ενα θεματακι με το wireless και με 2 κοληματα .ελπιζω να ειναι της στιγμης και να μην ειναι τπτ γενικοτερο . θα σου προτεινα να διαβασεις ολο το thread απο την αρχη και θα βρεις μερικες απαντησεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=456538 δειτε αυτο το θεμα πολυ ενημερωμενο και με πολλες πληροφοριες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 μηχανηματα ειναι σε ολα μπορουσε να τυχει .δεν πειραζει χαλαστικα λιγο αλλα τη να κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st.bar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 φιλε μου full για το Ζ . βεβαια εδω εχουμε μερικα θεματα που εμφανιζονται . ο αλλος παει για αντικατασταση . εγω εχω ενα θεματακι με το wireless και με 2 κοληματα .ελπιζω να ειναι της στιγμης και να μην ειναι τπτ γενικοτερο . θα σου προτεινα να διαβασεις ολο το thread απο την αρχη και θα βρεις μερικες απαντησεις . Ζ; σε ποιο αναφερεσαι δηλαδη; εχω ριξει μια ματια σε ολο το θεμα, διαβασα πανω κατω τι παιζει απο προβληματακια σχετικα με τον vaio απλα συγκριτικα με τα 3 μοντελα δεν ξερω ακριβως διαφορες τους :s ---------- Προσθήκη στις 11:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:13 ---------- !! αα καταλαβα ποιο λες οκ ευχαριστω! αλλα δεν ξερω γιατι κατι με ωθει προς toshiba :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 περι ορεψεως ! κανε οτι σε φωτισει μαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APOSTOLHS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2010 Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B εγω αυτο εχω και ολλα κοπμλε εβαλα και το καινουργιο alien vs predator τα σπαει!!!και αυτο φουλ γραφηκα!!!κανενας αλλος με προβλημα???βασικα σβηστε τα προγραμματα τις sony και θα στε μια χαρα εγω παντος μερικες ρυθμισεις τις εκανα. Αυτό θα συνιστούσα σε όλα τα παιδιά που έχουν κολλήματα μια καθαρη εγκατασταση. Εσύ ποιες άλλες ρυθμίσεις έκανες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bscyb Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Παράγγειλα την παρασκευή το eb1s1e από το techneasy.gr συνολικά 785 euro (μαζί με t κούριερ) και σήμερα μου στείλανε e-mail ότι έχει ολοκληρωθεί η παραγγελια οποτε λογικά αύριο θα μου το στείλουνε Από ότι είδα εδώ στο forum (διάβασα τις 6 πρώτες σελίδες μετά κουράστηκα )είναι πολύ καλο μοντέλο σε σχέση με την τιμή του και ειδικά η gpu του δη υπάρχει σε αλλα laptop κάτω 1000 euro (εκτος φυσικά t acer 5740 αλλα τα acer όπως όλοι γνωρίζουμε δεν είναι και από τα καλύτερα laptops) πάντως κρίμα που δεν φέρνουν περισσότερα άσους στην ελλάδα και ειδικά τα άσους g series τα οποια είναι ειδικά για gaming και γαμάνε (έχει ένας φίλος m από αμερική την ένα και λέει ότι είναι super) τελοσπάντων περιμένω μέχρι αύριο και μόλις το τεστάρω το laptop θα γράψω τις δικες μου εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgis21 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2010 Εσβησα τα προγραματα της sony και κατεβασα καινουργιους drivers της intel, ati και εκανα και καποια update της sony. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
for4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 καλησπερα, το πηρα και εγω αυτο το λαπτοπ, 2 μερες το χω μεχρι στιγμης ολα καλα,οπως τα λενε και οι υπολοιποι μονο ενα μικρο προβληματακι που μου χαλασε λιγο την διαθεση,το πληκτρο Α ξεκολλαει και βγαινει απο την θεση του συνεχεια.μάλλον θα τ παω για φτιάξιμο αλλα μου χαλασε το κεφι οτι μολις το πηρα πρεπει να το αποχωριστω για κανα μηνα...τι μπορω να ζητησω απο την σόνυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 καλησπερα, το πηρα και εγω αυτο το λαπτοπ, 2 μερες το χω μεχρι στιγμης ολα καλα,οπως τα λενε και οι υπολοιποι μονο ενα μικρο προβληματακι που μου χαλασε λιγο την διαθεση,το πληκτρο Α ξεκολλαει και βγαινει απο την θεση του συνεχεια.μάλλον θα τ παω για φτιάξιμο αλλα μου χαλασε το κεφι οτι μολις το πηρα πρεπει να το αποχωριστω για κανα μηνα...τι μπορω να ζητησω απο την σόνυ? αν το πηρες απο σοβαρο μαγαζι ζητα αντικατασταση η ζητα απο την Sony καθως δεν εχει περασει μια βδομαδα και φευγουν τα πληκτρα;;;;ελεος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 εννοειτε να διεκδιδησεις το νομιμοτατο doa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2000gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2010 που μου χαλασε λιγο την διαθεση,το πληκτρο Α ξεκολλαει και βγαινει απο την θεση του συνεχεια.μάλλον θα τ παω για φτιάξιμο αλλα μου χαλασε το κεφι οτι μολις το πηρα πρεπει να το αποχωριστω για κανα μηνα...τι μπορω να ζητησω απο την σόνυ? Όταν πήρες το μηχάνημα ήταν σφραγισμένο? Αν όχι επέστρεψε το στο κατάστημα ότι και αν σου λενε. Όταν βάζεις το πλήκτρο κουμπώνει κανονικά και μετά ξαναβγαίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα