THEMACHINE Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Όταν δουλεύουμε το laptop στην μπριζα και θέλουμε να βγάλουμε τελείως την μπαταρία από επάνω τι είναι καλύτερο? Να την έχουμε αποφορτίσει πρώτα πλήρως ή να είναι στο 100% ή σε κάποιο άλλο ποσοστό??? Επίσης για πόσο καιρό μπορεί να μένει μακρυά από το laptop? Μήπως πχ μια φορά την εβδομάδα πρέπει να την δουλεύουμε και αν ναι με ποιο τρόπο?[/quote δες εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156314&highlight=BATTERY και εδω για την μπαταρια http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=43316 βλεπω οτι αρχισαν τα προβληματα με τα restart. για ποιους λογους παιδες? λογω θερμοκρασιων? εγω ακομη δεν το πηρα αν και ημουν 99% ετοιμος. λεω να περιμενω κι αλλο γιατι με τους μ@λ@κες sony dell δεν βγαζεις ακρη. τι να πω πια και παμε να δωσουμε τοσα χρηματα.. Ποια restart ? Μια χαρά είναι οι θερμοκρασίες του συγκεκριμένου λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bebis4 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 δειτε και ενα rreviwπου βγηκε http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ-Notebook.27201.0.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgis21 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 restart???ουτε καν δε μου εχει κολησει ποτε και το εχω σκησει μηλαμε ουτε το desktop να ειχα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 μου κολησε 2 φορες εχτες καθως ανοιγα τον hwmonitor και το utube. τελικα εμενα κολαει αρκετα συχνα απο το πρωι καμια 4-5 φορες .εκανα το vaio hardware diagnostics και μου τα εβγαλε ολα οκ αλλα κολησε στο 96% μετα απο κανα 2ωρο που κρατησε το τεστ.τη να κανω γμτ.θα το κανω μια επαναφορα και αν συνεχισουμε θα παρω αυριο την σονυ. τελικα εκανα φορματ τα παντα απο την αρχη και ολα ειναι ρολοι(μεχρι τωρα)οταν το πηγα να το παρω μου λεει ο υπαληλος αστο να σου το ετοιμασω και ελα να το παρεις ετοιμο.εγω βασικα ηθελα να δω αν εχει κανα προβλημα για καμενα πιξελ και τετια γιαυτο δεχτηκα.εκατσα καπου στο 20λεπτο και οταν ειδα οτι ειναι ολα κομπλε εφυγα και πηγα και το πηρα σε καμια ωρα.σε αυτο το διαστημα ο μακακας εβαλε προγραμματα μεσα που δεν τον ειπα κσι γενικος δεν ξερω τη αλλη βλακια εκανε .μαλλον αυτος πρεπει να εκανε κατι η καποιο προγραμμα γιαυτο ειχα το προβλημα μαλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoldenEye Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 δειτε και ενα rreviwπου βγηκεhttp://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ-Notebook.27201.0.html πολυ σωστο review τα λεει ολα οπως ειναι ---------- Προσθήκη στις 22:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:17 ---------- τελικα εκανα φορματ τα παντα απο την αρχη και ολα ειναι ρολοι(μεχρι τωρα)οταν το πηγα να το παρω μου λεει ο υπαληλος αστο να σου το ετοιμασω και ελα να το παρεις ετοιμο.εγω βασικα ηθελα να δω αν εχει κανα προβλημα για καμενα πιξελ και τετια γιαυτο δεχτηκα.εκατσα καπου στο 20λεπτο και οταν ειδα οτι ειναι ολα κομπλε εφυγα και πηγα και το πηρα σε καμια ωρα.σε αυτο το διαστημα ο μακακας εβαλε προγραμματα μεσα που δεν τον ειπα κσι γενικος δεν ξερω τη αλλη βλακια εκανε .μαλλον αυτος πρεπει να εκανε κατι η καποιο προγραμμα γιαυτο ειχα το προβλημα μαλλον μακαρι να ναι αυτο αλλα δεν το βλεπω... παιδια εσεις που ειχατε κολληματα ποια εκδοση εχετε την S ή την Z; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 εγω εχω το vpceb1z1e.λες να μην ειναι αυτο το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgis21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B εγω αυτο εχω και ολλα κοπμλε εβαλα και το καινουργιο alien vs predator τα σπαει!!!και αυτο φουλ γραφηκα!!! κανενας αλλος με προβλημα???βασικα σβηστε τα προγραμματα τις sony και θα στε μια χαρα εγω παντος μερικες ρυθμισεις τις εκανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbak Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 ρε guys μια ερωτηση..τρεξατε κανα battlefield bad company 2 σε αυτο το μηχανακι? αν ναι για πειτε αν τρεχει καλα τουλαχιστον σε medium settings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 πια προγραμματα λετε να βγαλω απο μεσα?γιατι εχει παρα πολλα μεσα sony vaio.και απο οτι βλεπω τζαμπα φορτονουν το μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgis21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Βγαλτα ολα!!!!εγω ολα τα εβγαλα τι να τα κανω σιγα!!!! αφου παιζει alien vs predator στα φουλλ ολα στα φουλλ δε θα παιζει το battlefield bad company 2??δε νομιζω δε γινετε εβαλα και το napoleon total war στα ultra κανενα προβλημα.πρεπει να κανω overclock τη καρτα γραφικων θα τα σπαει!!ξερετε κανα καλο προγραμα ρε παιδια??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Βγαλτα ολα!!!!εγω ολα τα εβγαλα τι να τα κανω σιγα!!!!αφου παιζει alien vs predator στα φουλλ ολα στα φουλλ δε θα παιζει το battlefield bad company 2??δε νομιζω δε γινετε εβαλα και το napoleon total war στα ultra κανενα προβλημα.πρεπει να κανω overclock τη καρτα γραφικων θα τα σπαει!!ξερετε κανα καλο προγραμα ρε παιδια??? bad company 2 παίζει αλλά όχι full και direct χ 11 ..... βάλτο direct x 10-9 και medium low και θα είναι ok.......είναι πολύ απαιτητικό game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 τελικα παλι κολησε δυο φορες παω για αντικατασταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THEMACHINE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 τελικα παλι κολησε δυο φορες παω για αντικατασταση Όταν λες κολάει τι εννοείς? Εκεί που serfάρεις σταματάει να ανταποκρίνεται και δεν κάνει τίποτα ούτε με ctrl alt delete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HQ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 εγω εχω το Ζ και μου κολησε 2 φορες . οταν λεω οτι κολησε εννοω πως κρασαρε το συστημα εντελως . τωρα παρατηρω και κατι αλλο 2-3 φορες την μερα αποσυνδεεται απο το ασυρματο δυκτιο . μην μου πειτε πως ειναι ο ρουτερ μου γιατι τον εχω 2 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα στα 2 νετμπουκ που εχει η υπολοιπη οικογενεια . @lazar_GR :οταν λες πως πας για αντικατασταση ....τι ενοεις?πηρες τηλ στην σονυ και θα στο αλλαξουν ? επισης οταν παω να βαλε ερωτηματικο βαταω shift+ το αντιστοιχο πληκτρο και δεν εμφανιζει το ερωτηματικο αλλα πρεπει να το πατησω 2 φορες και τοτε μου το εμφανιζει 2 φορες . αυτο γινεται και με την ανω-κατω τελεια . εχει παρατηρησει κανεις αυτο το θεμα ? μηπως ειναι απλως θεμα πληκτρολογιου ?αν ναι εσεις ποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιειται ?εχει πολλα στα 7 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lazar_GR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2010 Όταν λες κολάει τι εννοείς? Εκεί που serfάρεις σταματάει να ανταποκρίνεται και δεν κάνει τίποτα ούτε με ctrl alt delete? κολαει εντελως .δηλαδη οτι τυχαινει να διχνει εκεινη την ωρα η οθονη μενει ετσι και δεν ακουει καμια ενεργια εκτος το κρατιμενω κουμπι power και κλεινη.μετα τον ξανανηγω μου και μου λεει οτι δεν τερματηστηκαν σωστα τα windows και τετια. εγω εχω το Ζ και μου κολησε 2 φορες . οταν λεω οτι κολησε εννοω πως κρασαρε το συστημα εντελως .τωρα παρατηρω και κατι αλλο 2-3 φορες την μερα αποσυνδεεται απο το ασυρματο δυκτιο . μην μου πειτε πως ειναι ο ρουτερ μου γιατι τον εχω 2 χρονια και δεν ειχα ποτε προβλημα στα 2 νετμπουκ που εχει η υπολοιπη οικογενεια . @lazar_GR :οταν λες πως πας για αντικατασταση ....τι ενοεις?πηρες τηλ στην σονυ και θα στο αλλαξουν ? επισης οταν παω να βαλε ερωτηματικο βαταω shift+ το αντιστοιχο πληκτρο και δεν εμφανιζει το ερωτηματικο αλλα πρεπει να το πατησω 2 φορες και τοτε μου το εμφανιζει 2 φορες . αυτο γινεται και με την ανω-κατω τελεια . εχει παρατηρησει κανεις αυτο το θεμα ? μηπως ειναι απλως θεμα πληκτρολογιου ?αν ναι εσεις ποιο πληκτρολογιο χρησιμοποιειται ?εχει πολλα στα 7 . μου ειπανε απο το τηλ.που παιρνεις στην vaio οτι επιδη ειναι λιγοτερο απο 7 μερες που το πηρα θα μου το αντικαταστησουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα