Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εκανα αναβαθμιση στο λαπτοπακι . αντικατεστησα τον σκληρο με τον corsair force series .

τα αποτελεσματα ειναι πολυ καλα .πλεον το reboot , to restart το boot και to shut down γινονται παρα πολυ γρηγορα και ολες οι εφαρμογες ανοιγουν "στα μπαμ" . τωρα μπορει κανεις να δει τι παιζει με το λαπτοπ στην πραγματικοτητα .

να σε ρωτήσω ρε γίγαντα, γιατί έχω μια απορία σχετικά με την αλλαγή σκληρού. Κάνω Recovery Disks απο το Sony Vaio με το ότι πρόγραμμα κλπ είναι εγκατεστημένο. Παραγγέλνω εναν SSD, πως γίνεται να βάλω τα Windows 7 οπως τα έχω τώρα πάνω στο καινούργιο? τον έβαλες πρώτα σε εξωτερική θήκη, έκανες full format, τον έβαλες στο pc και με το που τον άνοιξες έβαλες καπάκι το dvd με τα recovery ή κάποιο bootable για την εγκατάσταση των win? Αν μπορείς να μου πεις λίγο θα με διευκόλυνε γιατί το ψάχνω αυτες τις μέρες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εχω φτιαξει τα δισκακια και οταν εβαλα τον νεο δισκο σε ρωταει αν θες να εγκαταστησεις μονο το λειτοθυργικο συστημα με τα παρελκομενα της σονυ η αν θες να δημιουργησεις και τα recovery partitions .

Όχι απλά επιβάρυνση αλλά και τελωνείο !!!! Άσε που το πληκτρολόγιο δεν θα έχει Ελληνικά. Η Sony Ελλάδος δεν δέχεται customization

φίλε παρήγγηλα από το αμερικάνικο site 1 vaio ΕΒ το οποίο θα παραλάβω μεθαύριο...αλλά είδα τώρα το σχόλιο. δηλαδή με τα Ελληνικά το πρόβλημα ποιο είναι;

λύνεται;

δεν θα έχει το πληκτρολόγιο Ελληνικά τι σημαίνει; δεν θα μπορεί να εγκατασταθεί η Ελληνική γλώσσα στα win 7, office κτλ και να την χρησιμοποιώ;

το θεωρούσα δεδομένο και με ανησύχηχες...

OYΦ!,

ευχαριστώ!

αύριο το παραλαμβάνω βράδυ...

ξέρει κανείς αν σε ρωτάει κατά το αρχικό σετάρισμα τι να εγκαταστήσει από τα προγράμματα της σονυ;

και από αυτά ποιο είναι στ'αλήθεια απαραίτητο να το βάλω;

και από ρυθμίσεις για μπαταρία ως το 100% και τέτοια κόλπα κάποιος που το έψαξε πρόσφατα να γράψει τα βασικά γιατί οι σελίδες είναι πολλές και δεν έχω τόσο χρόνο;

ευχαριστώ παιδιά!

• 4 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 3 μήνες μετά...
  • 4 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Ρε παιδιά, συγγνώμη που γράφω σε τόσο παλιό θέμα αλλά... βγαίνει diablo3 όπου να ναι! Δοκίμασα την open beta και αν και ειναι playable γενικά, όταν μαζεύονται πολλά τέρατα είναι σχεδόν unplayable ακόμα και ρίχνοντας τις ρυθμίσεις!

Έλεγα λοιπόν μήπως με νεότερους drivers πάει καλύτερα. Μιας και η sony έχει να βγάλει από το 2010 drivers, μήπως ξέρετε τρόπο να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε τους τελευταίους drivers της ATI?

Βοηθήστε! η 15η Μαΐου πλησιάζει!!!

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Έχω ένα πρόβλημα. Το λαμπάκι του φορτιστή του laptop δεν ανάβει.

Επίσης, αν βάλω τον φορτιστή στην πρίζα και τον συνδέσω και με το laptop, είναι σαν να μην τον έχω συνδέσει καθόλου με την πρίζα, δηλαδή το laptop δεν φορτίζει.

Μάλλον το πρόβλημα είναι του φορτιστή, γιατί το laptop ανάβει κανονικά. Εσείς τι λέτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...