Προς το περιεχόμενο

Sony VAIO E Series VPC-EB1Z1E/B

Georgis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια!!Σας γραφω απο το καινουργιο μου Sony Vaio VPC-EB1Z1E/B και ανοιξα αυτο το θεμα γιατι βλεπω οτι πολυ απο εσας θελουν να το αποκτησουν...

Στο θεμα μας τωρα ειναι πανεμορφω στιβαρω και η οθονη ειναι τελεια!!!εχει πολυ καλο πληκτρολογιο και ανετω.

ετρεξα το red alert 3 και bioshock 2 σε full γραφηκα χωρις κανενα

προβλημα παιζουν τελεια απλα το οταν επαιζα bioshock2 ανεβασε θερμοκρασια απο 66 μεχρι 70 βαθμους δεν ξερω αν ειναι καλα η οχι

παντος δε κολαγε καθολου και 55 με 62 βαθμους οταν επαιζα red alert

σε idle ειναι 35 με 40 βαθμους το πολυ αυτα τυχων αποριες εδω ειμαι!!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 784
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα σε ρωτήσω αυτά που ρώτησα και στον φίλο Emmeric σε άλλο topic

Εγώ κλείνω προς το BJ γιατί αφενός δεν βρίσκω απαραίτητο το Blue-ray σε αυτή τη φάση και επίσης θεωρώ πως ανάλυση 1080p σε laptop 15.5" είναι too much.

Παράδειγμα, δεν είναι απίστευτα μικρά τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας σου, στις εφαρμογές, γραμματοσειρές κτλ??

Επίσης θα το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με εξωτερική LCD 20" (1600χ1050). Οπότε ας πούμε ότι η οθόνη του laptop δε με καίει πολύ, θάναι βοηθητική.

Φίλε, ότι άλλο μας πεις για επιδόσεις θα είναι καλό.

Π.χ. εμένα μενδιαφέρει σαν χρήση να έχω ανοιχτά αρκετά παράθυρα, να σερφάρω, να βλέπω youtube, να έχω ανοιχτό dreamweaver, photoshop (γενικά Adobe Creative Suite 4)... αν μπορέσεις να μας μεταφέρεις συμπεριφορά/επιδόσεις σε τέτοιο φόρτωμα... :-)

Επίσης, θερμοκρασίες.. αν και δε πιστεύω να έχει θέμα..

Ακόμα,

Απο ποιότητα κατασκευής πως το αντιλαμβάνεσαι??

Αυτό με τις θερμοκρασίες που αναφέρεις δεν είναι κάπως ανησυχητικό?

Αν ανεβασεις και τίποτα φωτογραφίες δικές σου με λεπτομέρειες.. Αυτές που είναι στο site της sony προφανώς είναι λίγες και τύπου studio.. Αν νομίζεις ότι αξίζει να δουμε κάποια επιπλέον πράματα θάναι καλό

Λοιπον σε full hd που βλεπω ειναι μια χαρα τα γραματα κανενα προβλημα ποιότητα κατασκευής ειναι τελειο και απο επιδοσεις δε μου εχει κλαταρη πουθενα ειναι γενικα πολυ γρηγορω το εχω σκισει στα games και παιζω μια χαρα τωρα για τις θερμοκρασιες δε ξερω αν ειναι καλες η οχι παντος δε το ειδα να ζοριζεται καθως επεζα και φαντασου ολα τα γραφικα στα full χωρις καμια ψυχτρα απο κατω και το ειχα πανω στα ποδια μου θα παω να παρω αυριο και αυτην την ψυχτρα να τελειωνω μια για παντα http://multirama.gr/products/product?pid=0409147&catid=010304 θα ναι μια χαρα πιστευω

αν και δε νομιζω να εχει κανενα προβλημα

Συγνώμη αλλά το είχες στα πόδια σου, έπαιζες και ανέβασες από 62 έως 70 βαθμούς!!!!!!!! Βγάζω 2 συμπεράσματα. Το πρώτο ότι το μηχάνημα έχει καλές θερμοκρασίες και δεύτερο ότι κάποτε θα καταλάβεις το λάθος που έκανες αλλά θα είναι αργά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαθος που εκανα???δηλαδη δε το επιασα αυτο???

αυτο που ειδα ειναι οτι με το bioshock 2 σε full γραφικα ανεβαζει 68 με 70 βαθμους

να παρω την ψυχτρα που λεω ποιο πανω????

δεν ξερω πολλα απο λαπτοπ πρωτη φορα περνω λαπτοπ και το εχω μονο 2 μερες

πειτε μου τουλαχιστων αν οι θερμοκρασιες ειναι καλες και ποσο πανω κατω πρεπει να ειναι

Επεξ/σία από Georgis21

Μην με παρεξηγείς αλλά πιστεύω ότι άθελα σου ριψοκινδύνεψες να σκάσεις τον υπολογιστή σου αφού στα πόδια σου δεν μπορεί να πάρει τον απαραίτητο αέρα για να ρίξει την θερμοκρασία. Γι' αυτό πρέπει πάντα να υπάρχει κενό κάτω από τον φορητό ενώ πρέπει η επιφάνεια να είναι καθαρή για να μην μπουκώνει από σκόνη το σύστημα ψύξης του φορητού. Ειδικά οι φορητοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σ' αυτό το θέμα και συχνά προκαλούνται ζημιές στο hardware. Τέλος τόση ζέστη στα πόδια σου πως την άντεξες;

Βασικα δε εκαιγε απο κατω πολυ για αυτο!!!!!και σε τραπεζι πανω που το εβαλα με το ιδιο game παλη ιδιες θερμοκρασιες ειχε 68 70!!!σε ευχαριστω για την συμβουλη σου!!!!

Georgis21 αγόρασα και εγώ αυτο το laptop και ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Στο system γράφει :

installed memory (RAM) :4,00 GB (3,86 usable)

Το γράφει και σε σένα αυτο? Ξέρεις μήπως για ποιο λόγο δεν είναι και τα 4 GB usable?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...