johnyb98 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Χαίρετε. Απ' αυτή την οθόνη και απ' αυτή, ποιά απ' τις δύο συστήνετε; Να σας δώσω και το κριτήριο:Να πειράζει η οθόνη όσο γίνεται λιγότερο στα μάτια. Δε με ενδιαφέρει να βλέπω με λεπτομέρεια τις εικόνες, να παίζω παιχνίδια, να βλέπω βίντεο κλπ. Απλή χρήση θα κάνω και θέλω όσο γίνεται λιγότερο κακό στα μάτια. Υ.Γ. Μη μου συστήσετε κάποια άλλη. Ανάμεσα στις δύο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!!
JIMBOAthens Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Aπό περιέργεια: Πως κατέληξες σε αυτές τις 2? Έχουν κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό? Αλήθεια έχεις δουλέψει αρκετές ώρες σε 19άρα wide? Δεν είναι και ότι καλύτερο...
johnyb98 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καταρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση. Και γω δε θέλω τη 19" και ΣΥΜΦΩΝΩ ότι η wide είναι ό,τι χειρότερο έχει κατασκευαστεί στο χώρο των οθονών. Να ενημερώσω ότι μου κάνει ακόμα και 17". Έχετε να προτείνετε α. ΜΗ-wide b. 17" και αν δε βρούμε μία 19" που να κάνει όσο λιγότερο κακό στα μάτια και γ. Έως €150,00;
vocals_ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Καταρχήν, ευχαριστώ για την απάντηση. Και γω δε θέλω τη 19" και ΣΥΜΦΩΝΩ ότι η wide είναι ό,τι χειρότερο έχει κατασκευαστεί στο χώρο των οθονών. Να ενημερώσω ότι μου κάνει ακόμα και 17". Έχετε να προτείνετε α. ΜΗ-wide b. 17" και αν δε βρούμε μία 19" που να κάνει όσο λιγότερο κακό στα μάτια και γ. Έως €150,00; Τούτη http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Monitors/Monitors/LG-W2261VP-PF-TFT-Monitor-21.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.