nodreams.ct Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Το forum προσωπικά μου φαίνεται πολύ καλύτερο.. nice update hal!
Edgar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 emena mou tin espase sto theme Mystery, pou skourenoun poli ta kelia sta kainouria post... exo na mpo apo tin paraskeui... poli maurila sta ksafnika re paidia... psixoplakothika... an to skouro gri, ginotan mia alli apoxrosi tou mple or tou gri tha itan telio...
Guerriero4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Edgar said: emena mou tin espase sto theme Mystery, pou skourenoun poli ta kelia sta kainouria post... exo na mpo apo tin paraskeui... poli maurila sta ksafnika re paidia... psixoplakothika... an to skouro gri, ginotan mia alli apoxrosi tou mple or tou gri tha itan telio... Sumfonw apoluta!!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Για τους λάτρεις του σκουρόχρωμου forum: Γιατί δεν δοκιμάζετε το Black Beauty;
Jaco Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Βρε παιδιά, το θάψαμε το forum... Μα ο ένας, μου ο άλλος... Τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο (μουτσ.. αγκαλίτσες.. φιλάκια.. σλούρπ..) , τι πειράζει αν είναι κόκκινο ή μουσταρδί. Αφού το keyboard δουλεύει δεν θέλουμε τίποτα άλλο. Που να βλέπατε τις BBS κάποτε, τι χρώματα και τέτοια...
wert Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Για τους λάτρεις του σκουρόχρωμου για δοκιμάστε το Depression ... Αν και τα κελιά εδώ πάνε πολύ στο μαύρο.... Κατάμαυρο μάλλον αλλά βλέπετε... Αν αυτό το μαύρο το γριζάραμε λίγο θα ήταν τέλειο... Hall ....... Επειδή όπως βλέπω είναι πολοί που θέλουν τα σκουρόχρωμα ανάμεσα και εγω άν γίνοταν να φτιάξει λίγο καλό θα ήταν. Το Depression ας πούμε να γίνοταν τα κελιά λιγάκι ποιό γκρίζα και όχι τόσο μαύρα και θα ήταν τέλειο. Επίσης και η γραμματοσειρά εδώ είναι σε πολύ μικρό μέγεθος άν γίνοταν κάτι έστω ένα νουμεράκι παραπάνω..... Αυτά και μια χωριάτικη ένα τζατζίκι μια πατάτες τηγανιτές και ......... :grin: :grin:
Edgar Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 HALL EISAI THEOS... mia xara tora to theme mystery :)
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Εμενα εξακολουθει καθε φορα που θελω να μπω να μου ζηταει login παρολο που εχω κλικαρει το κουτακι για να με...θυμαται...Γιατι ??? :confused:
wert Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Εγώ πάντος έχω την εντύπωση ότι άν φύγει το υπερβολικά μαύρο χρώμα που υπάρχει όλα θα είναι εντάξει. Βρέ το άτιμο είναι τόσο μαύρο που είναι σαν να λάμπει. Όπου υπάρχει αυτή η υπερβολική δόση μαύρου άν μπορεί να σπάσει λιγάκι καλό νομίζω θα είναι. Όπου υπάρχει είτε στα παράθυρα είτε σαν φόντο χτυπάει άσχημα στο μάτι. Όχι τίποτα άλλο αλλά είμαστε και του σκουρωχρώματος άμα λάχει.
nodreams.ct Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Τα cookies τα δέχεσαι Γιάννη; Καλό θα είναι να τα σβήσεις όλα και να ξαναδοκιμάσεις..
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 nodreams.ct said: Τα cookies τα δέχεσαι Γιάννη; Καλό θα είναι να τα σβήσεις όλα και να ξαναδοκιμάσεις.. Αν κανω κατι τετοιο ομως προφανως θα χρειαζομαι login και σε καθε αλλη σελιδα που θελει login....Μπορω να σβησω τα cookies μονο της insomnia ??? Ευχαριστω. :ooo:
nodreams.ct Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Ναι βέβαια μπορείς.. αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω, ψάξε μέσα στα cookies για να τα βρεις..
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Ευχαριστω πολυ θα τα ψαχουλεψω.... :ooo: :ooo: :ooo:
Hal9000 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Γιάννη και όσοι άλλοι έχετε προβλήματα με cookies δοκιμάστε αυτό www.insomnia.gr/ubbthreads/mycookies.php Για τα themes πείτε μου τι ακριβώς δεν σας αρέσει. Τα φτιάχνω τα χρώματα σιγά σιγά γιατί προηγούνται αλλά
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2003 Ενταξει...Πηγα στο αρχειο cookies εσβησα οτι ειχε σχεση με insomnia εσβησα τα cookies απο τον ΙΕ και τα ξαναβαλα απο το αρχειο αυτο...Εκανα μια φορα login στο forum βγηκα μπηκα και ΟΚ...Ευχαριστω. :ooo: :ooo:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.