nodreams.ct Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Παίξε δίκαια.. The Sigs War has ended!
nodreams.ct Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 (το infopop theme δεν εφτιαξε πλήρως..τα last viseted links ειναι ασπρα...)
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Θα έπαιζα ούτοις ή άλλως nodreams. Περιμένω και οι κάτοιχοι μερικών ξεκαρδιστικών ή μη φωτο-υπογραφών να κάνουν το ίδιο, όπως και συ βέβαια Μόλις έλαβα και ένα email απο έναν λογαριασμό του hotmail με εντελώς random όνομα με το εξής περιεχόμενο: "Πάρε τα @ρχίδι@ μου ψωνάρα". Μάλλον αναφέρεται στο γεγονός της κατάργησης των φωτογραφίων. Έληξε ο πόλεμος των υπογραφών; Έχω 2 ενστάνσεις. Πρώτον τουλάχιστον εγώ δεν το είδα ως πόλεμο. Και δεύτερον πολύ θα ήθελα να μάθω βάση ποιων κριτηρίων καταργήθηκαν οι φωτογραφίες δεδομένου οτι δεν ήταν καθολικό αίτημα όλων των insomniacs όπως πχ με τα αστεράκια. Απο την άλλη ξέρω οτι δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να μου δώσει τέτοιου είδους εξηγήσεις, απλώς πιστεύω οτι έτσι θα ήταν το σωστό, αλλιώς ο καθένας μπορεί να υποθέσει οτι θέλει(πχ διαφορετική βαρύτητα η γνώμη μερικών insomniacs απο άλλους). Edit μόλις είδα οτι αφαίρεσες και συ τη φωτό οπότε απλώς και μόνο για την τάξη των πραγμάτων αφήνω το παραπάνω κείμενο ως έχει
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 LL_NEO said: Μόλις έλαβα και ένα email απο έναν λογαριασμό του hotmail με εντελώς random όνομα με το εξής περιεχόμενο: "Πάρε τα @ρχίδι@ μου ψωνάρα". Μάλλον αναφέρεται στο γεγονός της κατάργησης των φωτογραφίων. Δεν πάει καλά ο κόσμος... Πρέπει να είσαι ή πολυ ηλίθιος, ή πολύ κομπλεξικός ή και τα δύο για να καθήσεις να φτιάξεισ λογαριασμό μόνο και μόνο γι' αυτο...
nodreams.ct Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Αυτός ο κάποιος που στο έστειλε δεν έχει το θάρρος της γνώμης του να στο πει κατάφατσα οπότε μην τον υπολογίζεις καθόλου, δεν το αξίζει... LL_NEO said: Πρώτον τουλάχιστον εγώ δεν το είδα ως πόλεμο. Και δεύτερον πολύ θα ήθελα να μάθω βάση ποιων κριτηρίων καταργήθηκαν οι φωτογραφίες δεδομένου οτι δεν ήταν καθολικό αίτημα όλων των insomniacs όπως πχ με τα αστεράκια. Απο την άλλη ξέρω οτι δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να μου δώσει τέτοιου είδους εξηγήσεις, απλώς πιστεύω οτι έτσι θα ήταν το σωστό, αλλιώς ο καθένας μπορεί να υποθέσει οτι θέλει(πχ διαφορετική βαρύτητα η γνώμη μερικών insomniacs απο άλλους). Τα περι πολέμου ήταν αστείο προφανώς.. κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου..
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Το ξέρω nodreams. Αν τον υπολόγιζα καθαρά και μόνο απο τσαμπουκά δε θα άλλαζα την υπογραφή μου.
mindtrapper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 to idio problima me to halloween theme pou eixe kai o narayan... mipos na ftiaxnate ligo to theme re paidia?? de ta mporw ta poly anoixta xrwmata... mou plakvnoun ti psixi mou...
Guerriero4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Einai XALIA to neo look. To oraio mustery den blepetai, etsi opws egine twra. Kai auto me ta nea post, na fainonte se bold, kali idea alla as ginei ligo poio diakritiko, min mas tuflwsete kiolas...
@_zerocool Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Πρός όλους τους πολέμιους της είτε υπέρρ είτε κατά της της sign. Ο πόλεμος έχεις φτάσει στο τέλος του. Οι διπαργαμτεύσεις σταμάτησαν και οι συννθήκη ειρήνης υπογράφτηκε. Μαke Love Not War. :D
Gabriel Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 "Πάρε τα @ρχίδι@ μου ψωνάρα". Μάλλον αναφέρεται στο γεγονός της κατάργησης των φωτογραφίων. Έληξε ο πόλεμος των υπογραφών; " Πρέπει να έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα ο κόσμος τελικά...
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Gabriel said: "Πάρε τα @ρχίδι@ μου ψωνάρα". Μάλλον αναφέρεται στο γεγονός της κατάργησης των φωτογραφίων. Έληξε ο πόλεμος των υπογραφών; " Πρέπει να έχει πολύ μεγάλο πρόβλημα ο κόσμος τελικά... Έλα ρε Gab ακόμα αυτό σκέφτεσαι; Ε μάλλον αυτός που τα κανε τα χει εν αχρηστία γι' αυτό και τα χαρίζει
UserX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 mindtrapper said: de ta mporw ta poly anoixta xrwmata... mou plakvnoun ti psixi mou... I filosofia enos warezakia! :) KWSN :Den hreiazetai na ftiaxeis kainourio account gia na mporeseis na steileis ena email tetoiou eidous. An thelleis mporo na sou steilo ena email to opoio na ehei os diefthynsi apostolea, ti diefthynsi sou i p.x. tou bill gates ktl ktl.. It is so simple!!! everything is programming! )
Γηρυόνης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Οι καινούργιες καταχωρήσεις δε φαίνονται σχεδόν καθόλου. Γιατί έγινε πάλι αυτή η αλλαγή; Η προηγούμενη δε μας έφτανε;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 UserX said: mindtrapper said: de ta mporw ta poly anoixta xrwmata... mou plakvnoun ti psixi mou... I filosofia enos warezakia! :) KWSN :Den hreiazetai na ftiaxeis kainourio account gia na mporeseis na steileis ena email tetoiou eidous. An thelleis mporo na sou steilo ena email to opoio na ehei os diefthynsi apostolea, ti diefthynsi sou i p.x. tou bill gates ktl ktl.. It is so simple!!! everything is programming! ) Ναι μωρέ, το ξέρω, αλλά και πάλι...
tasoss Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 giati ta fonts ine megala?oxi den ftei o mozilla
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.