kom Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 νομίζω πώς θα ήταν καλή ιδέα να μπορούν και οι χρήστες να φτιάχνουν polls....ε τί λέτε ;
HaPagan Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Χμμμ μου αρέσει που λέγαμε ότι δεν μπορούμε πλέον να βάλουμε εικόνες στο signature !
pieros Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2003 Emena to mono pou den mou aresei einai auto to auto to anoixto xrwma an k exw allaxei xrwmata stp profil mou fainetai enoxlitiko.!Mia protasi einai na ginotan pio ba8u to xrwma sta new posts wste na gnwrizoume amesws k ta kainouria! Pantws keep going..................
Narayan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Μια μικρή παρατήρηση: έχω επιλέξει ως theme το "helloween" και τα νέα post και topic μου τα σημειώνει με μάυρο χρώμα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να διαβάσω τους τίτλους των topic και post.
findex Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 pantos meta tis allages moy arnitai tin eisodo stin ''alli'' porta.allaxe i dieythynsh h einai offline? xanavlepoume argotera
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Ακριβώς το ίδιο έχω να επισημάνω και εγώ. Μία αλλαγή στο χρώμα του font σε κάτι ποιο ανοιχτόχρωμο είναι επιβλητική. ʼραγε αυτό το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα themes? Μπράβο για τις αλλαγές. Βλέπω φως στο βάθος του τούνελ!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Απλώς να σας ενημερώσω ότι δεν χρειάζεται πλέον στο My Home > Display Preferences να βάζετε +2 ή +7 για την ώρα. Η ώρα του forum θα είναι πλέον... ελληνική! (sorry για τους φίλους που μπαίνουν από το εξωτερικό! )
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Παρέδωσε μάλλον οι υπογραφές εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά...
nodreams.ct Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Στο theme infopop υπάρχει πρόβλημα.. Καλά είναι χωρίς αστεράκια
akpe Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 LL_NEO said: Παρέδωσε μάλλον οι υπογραφές εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά... προσπάθησε να την κάνεις edit κ θα δείς :shocked:
HaPagan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Ωραία ! Τα καινούργια posts φαίνονται πολύ καλύτερα όπως είναι μετά την τελευταία αλλαγή , δηλαδή με bold . Επίσης , προτείνω μια αλλαγή . Οι moderators του κάθε forum να εμφανίζονται σε ξεχωριστή στήλη όπως ήταν πριν τις αλλαγές .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Χεχεχε, ακριβώς αυτό που λέει ο akpe
LL_NEO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2003 Δίλημμα Να κάνω το βλάκα και να μην κάνω edit; Ή να παίξω δίκια μιας και απαγορεύτηκαν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.