Προς το περιεχόμενο

New changes

@_zerocool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα ότι έγινε η αναβάθμιση. :) Μπορείτε να μας ενηερώσετε για τις αλλαγές που έχουν γίνει η θα γίνουν ακόμα.B) Εγω παρατήρησα πρός το παρόν ότι έγιναν disable τα αστεράκια και νομίζω και οι φωτογραφίες στη sign. Τίποτα άλλο? :)

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τα καινούργια post φαίνονται με άλλο χρώμα, πράγμα που δείχνει κακάσχημο κατά τη γνώμη μου...

Δημοσ.

ma eho tin entiposi oti den einai etoimo akoma!!! Giati ekso sto Insomnia Home ehei " forum OFfline??" mallon akomi kai tora pou milame akoma to doulevei o anthropos

• Super Moderators
Δημοσ.
Και τα καινούργια post φαίνονται με άλλο χρώμα, πράγμα που δείχνει κακάσχημο κατά τη γνώμη μου...

Ναι, αλλά χτυπάει αμέσως στο μάτι (και στο στομάχι, ενίοτε ;) ). Εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό, βλέπω αμέσως τα καινούργια posts.

Αλλά, γούστα είναι αυτά. :)

Όπως βλέπετε, έφυγαν τα αστεράκια (κατά γενική ομολογία άχρηστα). Δεν μπορούν να μπουν πλέον φωτογραφίες στην υπογραφή. Κάτι ψιλοδιορθώσεις (κυρίως κοσμητικού ενδιαφέροντος) και... η επερχόμενη πρώτη σελίδα (είναι σχεδόν έτοιμη, θέλει μερικά tests πρώτα!).

ma eho tin entiposi oti den einai etoimo akoma!!! Giati ekso sto Insomnia Home ehei " forum OFfline??" mallon akomi kai tora pou milame akoma to doulevei o anthropos

Υπάρχουν μερικές ακόμα διορθώσεις που θα γίνουν από τον Hal9000 (μάλλον σήμερα). :)

Οπότε, υπομονή. ;)

Δημοσ.

Πρέπει να πω βέβαια ότι κάνα δυο μέρες τώρα έχω πρόβλημα μα τα cookies. Έχει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα ή να ψάξω στο μηχάνημά μου; Του δείχνει αδιάβαστα threads που έχω ήδη διαβάσει. Για την ακρίβεια, έχει κολλήσει στο τι είχα διαβάσει πριν 1-2 μέρες...

Δημοσ.

Βρε παιδιά πάνω που έγινα σερίφης με αστεράκια ίσα με του Metaxa του δίλιτρου, τα κόψατε??? Κάτι θα ξέρετε εσείς παραπάνω βέβαια...

Μιας και ανανεώνεται το forum δεν γίνεται να βάλουμε και μια κατηγορία posts για συνταγές και περί κουζίνας, εεε, είπα μιας και είμαστε αρκετοί παχουλοί εδώ να κάνουμε σωματίο. Να έχουμε το στέκι μας βρε αδερφέ...

Δημοσ.

Καλή ιδέα να φύγουν αστεράκια, πολύ καλή ιδέα να προστεθεί το "who is online" και στο forum index B)

Σχετικά με τις φωτός στο sig, νομίζω οτι ενα gifaki με μικρές διαστάσεις και μέγεθος δέν θα δημιουργεί πρόβλημα...αλλα και πάλι δέν έχω αντίρρηση με την κατάργησή τους B)

Κάτι ακόμα που μου φαίνεται περριτό, είναι το rating των posts...εκτός του οτι σπάνια χρησιμοποιείται, δέν πιστεύω οτι έχει κάποια σημασία...

Ακόμα, πιθανότατα δέν έχουν τελοιοποιηθεί, αλλα γιατί μου φαίνεται οτι μεγάλωσαν και άλλαξαν οι διαστάσεις των sections στο main index? :confused: προσωπικά πάντα, μου φαίνεται αντιαισθητικό...

Χώρια απο όλα τα άλλα, πολυ καλή δουλειά :)

Δημοσ.

Και σε μένα συμβαίνει αυτό...

Επίσης, σήμερα έκανα log in ενώ το είχα να με θυμάται :P

Γιατί δεν φαίνεται ο τελευταίος που απάντησε σε ένα topic; Θα παραμείνει έτσι; Πρόσεξα επίσης πως δεν υπάρχει καθόλου η επιλογή του notification. Θα επιστρέψει;

Α! αυτό με τα bold... ehm... είναι όντως "κάπως". Μήπως αντί για bold να γινόντουσαν έναν τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο χρώμα; Ή τουλάχιστον να μην γίνεται όλο το row, bold αλλά μόνον ο τίτλος του θέματος. Λέμε τώρα... :P

Πάντως νιώθω μια ανακούφηση... Είχα γεμίσει ανασφάλειες...

(Καλά μην γελάτε... Αλήθεια λέω... Είχε 2 μέρες που τριγυρνούσαν όλα τα τελευταία γεγονότα στο μυαλό μου, ακόμα και τις ώρες που δεν ήμουν στο forum...)

Δημοσ.

Για να δούμε τώρα τι γκρίνια θα προκύψει και πάλι. :grin:

Εγώ πάντος συμβιβάζομαι με όλα.

Αλήθεια τι καινούργια κόλπα θα δούμε πάλι; :grin:

Δημοσ.

Ρε συ! Φτου φτου!!!

Μην λες τέτοια! Θα καταλήξω σε κανένα ψυχιατρείο! Λυπηθείτε με :grin:

Αρκετά ταράχτηκα! ΟΥΦ :P

Δημοσ.

Παιδιά καλές οι έιτουργικές αλλαγές αλλά οι αισθητικές παρεμβάσεις ήταν ψιλοαποτυχημένες . Ας ελπίσουμε ότι είναι απλά θέμα συνήθειας .

Περιμένω με αγωνία τη νέα μορφή της αρχικής σελίδας !

Δημοσ.
Λυπηθείτε με

Αρκετά ταράχτηκα! ΟΥΦ

Καλά καλά δεν ξαναλέω τέτοια. Και εσύ αμέσως να ταραχτείς ρε παιδί μου :grin: Το πράγμα θέλει λιγάκι ψυχραιμία :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...