clonos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ξαφνικά και χωρίς να πειράξω κάτι έχουν αλλάξει τα χρώματα της εμφάνισης των windows. Αντί λοιπόν για το θέμα των vista μου εμφανίζει το θέμα των κλασικών windows. Πήγα στην εξατομίκευση και έψαξα να βρω κάποια επιλογή για να τα επαναφέρω αλλά υπάρχουν μόνο οι παρακάτω: Κλασικά windows Τυπικά Windows Λευκό με αντιθέσεις Μαύρο με αντιθέσεις Με αντιθέσεις #2 Με αντιθέσεις #1 Έχουν επηρεαστεί βασικά η εξερεύνηση των windows, ο Mozilla, internet explorer, και τα μηνύματα στα προγράμματα του office. Επίσης η πλευρική μπάρα των windows έπαψε να είναι διάφανη και έχει ένα ψυχρό εκνευριστικό γκρι χρώμα. To λειτουργικό που χρησιμοποιώ είναι: windows vista home basic sp2 (Εσωτερική έκδοση 6002). Δεν είναι σπασμένα . Το πρόβλημα που έχω δεν είναι λειτουργικό αλλά αισθητικό. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
crocoo Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Σύνηθες προβλημα με τα vista. Έχει απενεργοποιηθεί το Aero. Ψάξε κάπου στις ρυθμίσεις για τα εφέ ή στην εξατομίκευση. Δέν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο γιατι δουλεύω τα 7 και έχω ξεχάσει τα μονοπάτια των vista
clonos1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Βρήκα αυτό c:\windows\resources\themes\aero.theme αλλά όταν το πατάω μου βγάζει το παρακάτω: Δεν είναι δυνατή η φόρτωση του θέματος γιατί δεν λειτουργεί η υπηρεσία θεμάτων. Αρχείο c:\windows\resources\themes\aero.theme
clonos1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Βρέθηκε λύση. Στην εκτέλεση έγραψα services.msc και πήγα στο "θέματα" έτρεξα χειροκίνητα την υπηρεσία. Όλα επανήλθαν όπως πριν. Ευχαριστώ το φίλο Darth_sion για τη βοήθεια.
john4ever7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Βρέθηκε λύση. Στην εκτέλεση έγραψα services.msc και πήγα στο "θέματα" έτρεξα χειροκίνητα την υπηρεσία. Όλα επανήλθαν όπως πριν. Ευχαριστώ το φίλο Darth_sion για τη βοήθεια. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και έκανα αυτό που έκανες.Τώρα μου εμφανίζει στη λίστα των θεμάτων τα Windows Vista Basic αλλά δεν ενεργοποιούνται.Και στην οθόνη που έχει για να δείς το θέμα δείχνει μαύρο όταν επιλέγω τα Windows Vista Basic.Δεν ξέρω μήπως φταίει η κάρτα γραφίκων.Η κάρτα γραφικών μου είναι NVIDIA GeForce 8400M GS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.