SPSS07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 βρηκα το συγκεκριμενο λαπτοπ στα 780 ευρω. toshiba Qosmio F50-12L αξιζει σα λαπτοπ? ειναι οκ η εχει βγαλει τπτ προβληματα?
panos2000gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 βρηκα το συγκεκριμενο λαπτοπ στα 780 ευρω. toshiba Qosmio F50-12L αξιζει σα λαπτοπ? ειναι οκ η εχει βγαλει τπτ προβληματα? Για καινούργιο αξίζει τα χρήματα του. Έχει πολύ καλό επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και τρομερό ήχο. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το πληκτρολόγιο και η οθόνη του. Επίσης είναι από τα πιο ογκώδη (ίσως το πιο ογκώδες) 15αρια που κυκλοφορούν αλλά με περιορισμένο σχετικά βάρος. Το design του είναι λιγο αμφιλεγόμενο καθώς θυμίζει άλλες εποχές και τα υλικά αφήνουν δαχτυλιές-αποτυπώματα παντού (ακόμη και στο πληκτρολόγιο). Στα θετικά του ότι δέχεται 2 σκληρούς και δεν έχει μεγάλες θερμοκρασίες. Προσωπικά θα το έπερνα μόνο για desktop replacement...αν σε ενδιαφέρει η φορητότητα ξέχασε το καλύτερα.
irahara Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Κοίταξε και στο site της indeal. Νομίζω ότι στο stock το έχει και φθηνότερα. Σε κάθε περίπτωση έλεγξε μήπως δεν έχεις την δυνατότητα της δωρεάν αναβάθμισης σε win 7 (αν σ' ενδιαφέρει).
opera Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 το αγόρασα πρόσφατα από τη προσφορά του κωτσόβολου και μπορώ να πω ότι συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. η ποιότητα κατασκευής είναι κάτι παραπάνω από εμφανής ,ο επεξεργαστής ισάξιος ενός core i3, 2 σκληροί =(βγάζω 1 και βάζω 1 ssd), ήχος άριστος. όταν τον μετέφερα με το κιβώτιο αναρωτιόμουν γιατί ήταν τόσο βαρύ αλλά όταν το είδα έπαθα πλάκα,είναι κάπως 80'ς τα λεντάκια και ο φωτισμός στο touchpad αλλά δε μοιάζει με οτιδήποτε έχω δει από λαπτοπ σε ποιότητα. καλύπτει οποιονδήποτε θέλει να κάνει λίγο από όλα.
qosmio f50 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 θα μπορουσες να δεις αυτο http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=364394
panos2000gr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ρίξε μια ματιά και σε αυτό: http://www.skroutz.gr/s/256694/Sony-Vaio-VPC-EB1S1E-BJ.html Είναι σχεδόν παντού καλύτερο, κομψότερο, λεπτότερο, έχει bluray, windows 7-64bit και πολύ προσιτή τιμή.
SPSS07 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 φαγαμε πακετο μαγκες, πηγα χτες να το παρω και μου ειπαν οτι καταργηθηκε! εχετε να προτεινετε κατι παραπλησιο σε χαρακτηριστικα και ποιοτητα? μεχρι 800, αντε 850 ευρω τι λετε για αυτα SONY VAIO VPC-EB1S1E/BJ BLACK ( το προτεινε ενας φιλος πιο πανω ) HP PAVILION DV6-2120ED VY329EA
mec123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα, θα προτιμούσα το βάιο.Έχει πιό δυνατό επεξεργαστή,DDR3 ram,και ισχυρή κάρτα γραφικών.Αλλά κοίταξε στο site του ε-σοπ γιατί λέει οτι είναι εξαντλιμένο.. :/
SPSS07 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Καλησπέρα,θα προτιμούσα το βάιο.Έχει πιό δυνατό επεξεργαστή,DDR3 ram,και ισχυρή κάρτα γραφικών.Αλλά κοίταξε στο site του ε-σοπ γιατί λέει οτι είναι εξαντλιμένο.. :/ ρε φιλε μας κοροιδευουν? τη μια μερα το τσεκαρω και την αλλη εξαντλουνται? πηγε σημερα η δικια μου να το τσιμπησει και της λενε εξαντληθηκε κΑΙπηγαν να της πασαρουν ενα ACER @@ οικονομικη κριση εχουμε ρε. ολοι λαπτοπ αγοραζουν και εχει στερεψει η αγορα! χαχαχαχα
mec123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Γα....σετα.. Μην το πας σε Acer γιατί εχει κολο σερβις
GoldenEye Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Γα....σετα.. Μην το πας σε Acer γιατί εχει κολο σερβις και αφησε τα ποιο κ$&^$ δεν γινεται.
SPSS07 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2010 καλημερα τελικα καβατζωσα το SONY VAIO VPC-EB1S1E/BJ BLACK απο πλαισιο με 850 γιουρο. για να δουμε..
SPSS07 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 μου το φερανε σημερα το απογευμα, μολις τωρα το ανοιξα καθως ετρεχα ολη μερα. ηθελα να ρωτησω, την μπαταρια ποση ωρα πρεπει να την φορτισω? μπορω να το ανοιξω οσο θα φορτιζει? αν το αφησω ολο το βραδυ να φορτιζει θα υπαρξει προβλημα ? ( ναι ειμαι νεος στα λαπτοπ και δεν ειναι καν δικο μου )
bebis4 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 αφησε το μεχρι να φορτισει οσο λεει το manual δες και εδω γενικα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=156314&highlight=BATTERY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.