Προς το περιεχόμενο

Iphone απορίες

Giristroula10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,έχω κάποιες απορίες ως νέα χρήστρια του εν λόγω κινητου...πρώτον μπορώ να κάνω αποθήκευση των τηλεφωνικών επαφών απο το κινητο στο laptop και πως;;...και δεύτερον μπορώ να χρησιμοποιήσω paysafe cart γοα να κατεβάσω i runes & apps από το apple store;;;...ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Moderators
Δημοσ.
Καλημέρα σε όλους,έχω κάποιες απορίες ως νέα χρήστρια του εν λόγω κινητου...πρώτον μπορώ να κάνω αποθήκευση των τηλεφωνικών επαφών απο το κινητο στο laptop και πως;;

Αν εχεις κανει εστω και μια φορα sync με το itunes,οι επαφες σου ειναι ηδη στο laptop σου.Το που ακριβως εξαρταται απο το προγραμμα με το οποιο εχεις πει στο itunes να τις κανει sync.Πηγαινε στην καρτελα του iphone σου,στο itunes και ριξε μια ματια στο contacts.Λογικα εχεις επιλεγμενο το outlook ή το contacts των windows.

...και δεύτερον μπορώ να χρησιμοποιήσω paysafe cart γοα να κατεβάσω i runes & apps από το apple store;;;...ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Δεν το εχω δοκιμασει να σου πω,αλλα απο την στιγμη που μπορεις να φτιαξεις λογαριασμο χωρις να εχεις πιστωτικη και μπορεις να πληρωνεις μεσω paypal,φανταζομαι πως θα γινεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...