jimdemet Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 καλημερα κ καλο μηνα σε ολους!!!!! το προβλημα μου ειναι πως απο χθεσ βραδυ ξαφνικα αρχισε να μην εχω wi-fi!!! βασικα ωρες ωρες το βλεπω μεσω laptop η κιν. αλλες στιγμες οχι.και οταν το βλεπω παταω πανω και λεει...can not join!!!! δοκιμασα χωρισ κλειδι wep και να το εχει.σε καμια περιπτωση τιποτα.εκανα reset και παλυ τιποτα!εκανα update σε αλλο firmware αλλα παλυ δεν ειδα φως!!!εμενα ειχε το 7.4.4.7 και αυτο ξανα εβαλα να εχει αφου δεν ειδα φως με αλλα κ αυτο ηταν αρκετα σταθερο. ευχαριστο πολυ!!!! ---------- Προσθήκη στις 11:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:43 ---------- τωρα ειδα οτι οταν αλλαζω channel και το παω απο automatic που μου το βαζει στο 1 και το παω οπουδιποτε απο 2-13 το βρισκω το modem και κλειδωνω αλλα δεν εχει προσβαση στο internet ekei!!!μηπως τα εχει παιξει το μηχανημα?????
athns Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 καλημερα κ καλο μηνα σε ολους!!!!! το προβλημα μου ειναι πως απο χθεσ βραδυ ξαφνικα αρχισε να μην εχω wi-fi!!! βασικα ωρες ωρες το βλεπω μεσω laptop η κιν. αλλες στιγμες οχι.και οταν το βλεπω παταω πανω και λεει...can not join!!!! δοκιμασα χωρισ κλειδι wep και να το εχει.σε καμια περιπτωση τιποτα.εκανα reset και παλυ τιποτα!εκανα update σε αλλο firmware αλλα παλυ δεν ειδα φως!!!εμενα ειχε το 7.4.4.7 και αυτο ξανα εβαλα να εχει αφου δεν ειδα φως με αλλα κ αυτο ηταν αρκετα σταθερο. ευχαριστο πολυ!!!! ---------- Προσθήκη στις 11:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:43 ---------- τωρα ειδα οτι οταν αλλαζω channel και το παω απο automatic που μου το βαζει στο 1 και το παω οπουδιποτε απο 2-13 το βρισκω το modem και κλειδωνω αλλα δεν εχει προσβαση στο internet ekei!!!μηπως τα εχει παιξει το μηχανημα????? Βασικά ίσως έχεις μπλεχτεί με τόσα που έχεις δοκιμάσει.Θα σου πρότεινα να κάνεις την δεύτερη κίνηση(βάλε πχ channel 8) και μια επανεκκίνηση στα μηχανήματα.Μετά θα είσαι OK λογικά.
jimdemet Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 για την ωρα εβαλα ενα παλαιοτερο modem που εχω μην το σπασω γιατι ειναι κριμα....θα δοκιμασω με την σειρα τα αλλα καναλια αυριο παλυ!!!δεν μπορει καποιο θα παιζει....δεν μπορει ετσι ξαφνικα να πεθανε!!!! ευχαριστω παντος για την απαντηση σου....θα σας ενημερωσω
kostandinos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 το δοκιμασες με καλωδιο ? πηγες να δεις τις ιδιοτητες τις καρτας δικτυου,στο tab για προχωρημενους ? δες αυτα πρωτα , και αν δεν... το αγοραζω !!
jimdemet Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 εχω εναν επιτραπεζιο που παιζει με ethernet και τα ειδα εκει τα advanced settings! δεν βλεπω να εχει πουτηενα προβλημα και δεν το βλεπω απο ενα macbook,ena iphone και ενα nokia n95.......στα λεω μιπωσ βοηθηση σε κατι!αλλα μεχρι χθες βραδυ ολα ρολοι ηταν
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2010 α.βαλε καναλι manual και βαλε η 1 η 6 η 11.επισης βαλε κλειδωμα wpa/wpa2/και γ.αλλαξε firmware kai d.αλλαξε ssid.εγω σε μια φιλη μου εβαλα αυτο το firmware Product Name: TG585 v7 Software Release: 8.6.9.0 kai apla τα σπαει.ιχα βαλει το 8.2.2.5 και ετρωγα πολλα reboot οταν το ζοριζα wireless το ιδιο και με το 7.4.4.χ που ηταν το μαμισιο.με αυτο ξεχασα τι σημαινει reboot. an den παιξει με wpa/wpa2 τοτε βαλε σκετο wpa μετα σκεto wpa2 και τελευταιο wep
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.