Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με paypal...

Dhmhtrhs16

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα απο 24 φεβρουαριου εκανα μια προπληρωμενη καρτα(prepaid card) Visa .εβαλα ετσι 100 ευρουλακια μεσα και μου πηραν 2 ευρω προμηθεις οπως αναφερει...Λοιπον Κ τωρα ειμαι στο βημα εχω κανει paypal και θελω να κανω verified ,χτες τηλεφωνησα κ στην τραπεζα και εχω και τον 4ψηφιο που ζηταει μετα αλλα εγω δεν μπορω να περασω αυτο το βημα κ μετα να βαλω τον τετραψφηιο μου βγαζει το συγκεκριμενο μυνημα,This card has been disabled for entry into the PayPal system. Please add a different card. You may also contact us using this form.http://i48.tinypic.com/rrkt1e.jpg οριστε κ μια φοτο ειμαι στο πρωτο βημα...κ μετα βαζω τον τετραψηφιο κ ολα οκευ...αλλα δεν γινεται θα ηθελα τις βοηθειες σας...Ευχαριστω προκαταβολικα!

* και να αναφερω τον κωδικο εεκει στην καρτα τον εχει κρατησει ο browser και τον βαζω κατευθειαν...αλλα δεν νομιζω να φταιει και αυτο αλλαξα κ browser

Δημοσ.

μιλα με την τραπεζα σου παλι μηπως ειναι θεμα καρτας και οχι δικου οσυ λαθους.

Δημοσ.

Σωστη η ημερομηνια...χτες που τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειναι κομπλε η καρτα κ με εεδωσα τον 4ψηφιο...τι μπορει να παιζει τοτε?

Δημοσ.

Το πιο απλό πράγμα: επικοινώνησε με το PayPal. Είναι πολύ εξυπηρετικοί (εγώ τους έχω πάρει και τηλέφωνο) και θα σου πουν τι ακριβώς φταίει φορ σουρ.

Α! Και επίσης, ονόματα, διευθύνσεις κλπ, τα βάζεις πάντα στα αγγλικά. Περιμένεις ας πούμε να καταλάβει ο άλλος το "ΛΑΜΙΑ"; :P

Δημοσ.

επειδη και εγω ειχα παρομοιο προβλημα, δε μου επερνε την ημερομηνια που ελεγε πανω η καρτα... την εβαλα αναποδα (δλδ υποτιθεται λαθος) και την πηρε. μετα απο μια μερα την ξανα αλλαξα στο κανονικο και τωρα ειναι οκ.

δλδ η καρτα ελεγε 10/11, δλδ οκτωβριος του 2011, εγω την εβαζα ετσι αλλα δεν την επαιρνε. την εβαλα 11/10 δλδ νοεμβριος του 2010 και την πηρε. μετα απο μια μερα την αλλαξα με 10/11 και την πηρε κανονικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...