Προς το περιεχόμενο

Aspx σελιδα και sessions

focus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια σελίδα aspx vb . Έχω μέσα ένα details view που έχει οριστεί σε default mode insert για να καταχωρώ μέσα σε πίνακα στη data base. Ο πίνακας που καταχωρώ λέγετε πωλήσεις και έχει fk ID_ipokatastimatos. Είναι συνδεμένος με άλλο table που λέγετε λεπτομέρειες πωλήσεων και έχει ένα πεδίο ID_ipokatastimatos. Αυτό που θέλω είναι με το που γίνετε insert στη σελίδα που έχει τον πίνακα πωλήσεις να γίνετε redirect στην σελίδα λεπτομέρειες πωλήσεων και το πεδίο ID_ipokatastimatos να συμπληρώνετε αυτόματα. Προσπάθησα να βάλω ένα session μέσα στο details view για να το περάσω στην επόμενη σελίδα αλλά δεν μου βγαίνει. Να σας πω πως χρησιμοποιώ SqlDatasource και όχι LinkDatasource.

Δημοσ.

>    Private Sub DetailsView1_ItemInserted(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DetailsViewInsertedEventArgs) Handles DetailsView1.ItemInserted
       Response.Redirect("second_form.aspx?id_ipok=" & e.Values("myfield"))
   End Sub

Private Sub DetailsView1_ItemInserting(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Web.UI.WebControls.DetailsViewInsertEventArgs) Handles DetailsView1.ItemInserting
       Session("myfield") = e.Values("myfield")
   End Sub

Τα παραπάνω είναι δύο events που έχει το details view. Όποιο κ από τα δύο να χρησιμοποιήσεις θα κάνεις τη δουλειά σου. Με το πρώτο κάνω redirect και στο query string περνάω την τιμή που χρειάζομαι, ενώ στο δεύτερο event απλά κρατάω τη τιμή σε ένα session.

Εγώ θα προτιμούσα το πρώτο, γιατί η λύση με το session είναι λίγο δύσκολη να την κάνεις debug, π.χ. πως ξέρεις ότι το Session δεν έχει σκουπίδια με κάποια παλιότερη τιμή;

Δημοσ.

Thanks _tasos .Όχι δεν το περνάει . Ίσως επειδή είναι το e.Values("myfield") autonumber όποτε δεν δίνω εγώ κάποιο value για να πάρει .

Δημοσ.

Δοκίμασες κ τα δύο events; Νομίζω πως στο DetailsView1.ItemInserted event θα έχεις την τιμή. Αν όχι, πες να το ψάξω λιγάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...