Προς το περιεχόμενο

Εισαγωγή Βίντεο σε site Joomla

dikatsu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι.

Έχω δημιουργήσει ένα site σε Joomla αλλά αντιμετωπίσω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορώ στο site να κάνω εισαγωγή βιντέου απο το youtube. Δηλαδή πάω εκέι που έχω δημιουργήσει το βίντεο κάνω αντιγραφή τον κώδικα Embed και μετά το κάνω επικόληση αλλά αντί να μου εμφανίσει το βίντεο μου εμφανίζει το κώδικα του Embed τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ!!!

• Members
Δημοσ.
Αγαπητοί φίλοι.

Έχω δημιουργήσει ένα site σε Joomla αλλά αντιμετωπίσω ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Δεν μπορώ στο site να κάνω εισαγωγή βιντέου απο το youtube. Δηλαδή πάω εκέι που έχω δημιουργήσει το βίντεο κάνω αντιγραφή τον κώδικα Embed και μετά το κάνω επικόληση αλλά αντί να μου εμφανίσει το βίντεο μου εμφανίζει το κώδικα του Embed τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ!!!

Μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα με τον editor (tinymce).

Για να το επιβεβαιώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις να απενεργοποιήσεις τον editor και να περάσεις το βίντεο. Αν το βίντεο παίζει, τότε ίσως να φταίει κάποια ρύθμιση του tinymce.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατέβασε το All Videos Plugin από το Joomlaworks και μετά την ενεργοποίηση γράφε απλά {youtube}kwdikos-video{/youtube} και θα παίζει..

Διαφορετικά κατέβασε το Sourcerer Plugin που σου επιτρέπει να εισάγεις όποιο κώδικα επιθυμείς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...