MakedonasG4 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Γεια σας παιδιά, έκανα το account πριν μια-δυο βδομάδες και είναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ, Θέλω να θωρακίσω τον υπολογιστή μου από ιούς και προβλήματα. Κατέβασα το Kaspersky 2010 ,το Ad-Aware, to Advanced SystemCare και το TuneUp Utilities 2010 Το Kaspersky το θέλω για το antivirus να μην μπαίνουν ιοί και έτσι…. Το Ad-Aware το θέλω για όταν κάνω σκαναρισμα με το Kaspersky μετά να κάνω και με το Ad-Aware Και σε περίπτωση που δεν βρει κάποιο ιό το Kaspersky να το βρει το Ad-Aware Το Advanced SystemCare για να βρίσκει προβλήματα του υπολογιστή και γενικά για ότι άλλο κάνει…… Και τέλος το TuneUp Utilities για να κάνω πάνω κάτω ότι και με τα Kaspersky-Ad-Aware δηλαδή ότι δεν βρίσκει το Advanced SystemCare να το βρίσκει το TuneUp και γενικά ότι άλλο μπορεί να κάνει για να βοηθήσει το pc σε ότι μπορεί….. Όλα αυτά σας τα λέω γιατί ξέρω ότι στο pc δεν πρέπει να υπάρχουν δυο antivirus… και τώρα η ερώτηση μου: Τα Ad-Aware, Advanced SystemCare και το TuneUp Utilities 2010 είναι antivirus??? Δηλαδή κάνουν την δουλειά του kaspersky και μπορεί ο συνδυασμός τους να βλάψουν το pc? Σας τα ρωτάω αυτά γιατί είδα στο Ad-Aware κάτι για <<πραγματικό χρόνο>> και το απενεργοποίησα. Ευχαριστώ που με ακούσατε, Νίκος
antonl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Το Free Ad-aware είναι anti-spyware, το Advanced SystemCare και το TuneUp Utilities 2010 είναι system optimizers. Αντί του Ad-Aware θα πρότεινα Spybot S&D. Εναλλακτικά το Malwarebytes' Anti-Malware. Επίσης έχω την εντύπωση πως το TuneUp είναι αρκετό για θέματα tweaking.
flik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Kaspersky+malwarebytes (αν θες και superantispyware)+ένα optimizer αν πιστεύεις οτι χρειάζεται. Αυτά τα δύο που ανέφερες είανι αρκετά καλά, προσωπικά έχω το tuneup, αλλά το έτρεξα μια φορά μόνο στην αρχή, για να μου προτείνει ποιες υπηρεσίες να απενεργοποιήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.