Προς το περιεχόμενο

Συνθεση νεου pc κυριως για gaming

dekulinkgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον επειδη πιστευω οτι ηρθε η ωρα επιτελους αν παρω νεο pc μετα απο 10 χρονια..............:shock: θελω την βοηθεια σας με την συνθεση ενος νεου pc.λοιπον το pc το θελω κυριως για gaming να πω την αληθεια(mass effect 2,bioshock 2,cod mw 2κτλπ).Τα πιο βαρεια προγραμματα που θα τρεξω θα ειναι κανα mathematika και matlab(και αν!).Λοιπον εχοντας διαβασει και αλλα post εδω απο αλλους εφτιαξα το παρακατω pc.Λοιπον μεχρι 1200 ειμαι διαθετιμενος να δωσω.Απλως να πω πως θελω ενα pc το οποιο για 1,5 -2 χρονια να μπορω να παιζω τα τελευταια games.Αργοτερα κανω την αναβαθμιση οταν χρειαστει.Αα επισης μηπως ειναι καλυτερα να παρω την radeon 5850hd apo thn 5770??

neo.png

Υ.Γ αξιζει να βαλω τα windows 7???αν ναι ποια εδκοση λετε?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

μητρικη:Gigabyte P55A-UD3

καρτα γραφικων:Sapphire 5850 SVGA

τροφοδοτικο:Enermax EMD525AWT MODU82 PSU (525W)

αν εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις απο αλλου το τροφοδοτικο τοτε σε πολυ χαμηλη τιμη:CORSAIR CMPSU-650TX 650W

Αν και τα 525 ειναι υπεραρκετα

Για οθονη θελεις να ειναι και Tv?

Εννοειται πως εφοσον προοριζεται για gaming ξεκινας με την 5850 και μετα φτιαχνεις το υπολοιπο συστημα:-)

Για windows 7 ναι αξιζουν και τσιμπα μια εκδοση 64bit ακομα και την εκδοση Home

Δημοσ.

1220€ με 5850 και windows 7 μεσα

αν ηταν αποκλειστικα για gaming θα σου ελεγα να κοιταξεις προς amd 955(μεταξυ intel i5 και amd 955 δεν υπαρχουν διαφορες) αλλα εφοσον μου λες πως θελεις και κανενα matlab και mathematica....

post-145273-129063068725_thumb.jpg

Δημοσ.

21,5 " οθόνη είναι πολύ μικρή, ειδικά δε με την 5850.

Εγώ στην θέση σου με 1200 ευρώ θα έπαιρνα αυτά.

Αν είχα κανα κατοστάρικο παραπάνω θα έπαιρνα έναν postville 80gb όπως είπαν και τα παιδιά αντί του 40άρη.

Πάντως η οθόνη που σου παραθέτω είναι ότι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά. Με 60 ευρώ παραπάνω πάς σε εφάμιλλη LCD TV-Monitor, it's up to you.

Τέλος στα 1200 ευρώ πιστευω το Lian Li είναι κάτι που πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψην... :-)

14ln60.jpg

pfff με πρόλαβε ο απο πάνω :P

Δημοσ.

-Τα ευρώ από τα 7 μπορούν να μετατραπούν σε πολύ ωραίο πληκτρολόγιο και ποντίκι.

-Αυτά που "κλειδώνεις" είναι:

5850, PRO82 525W, Spinpoint

-Στρίμωξε και καμμιά Hyper 212 εκεί μέσα.

αλλα εφοσον μου λες πως θελεις και κανενα matlab και mathematica....

Για πες μου τι εννοείς;

Δημοσ.
Για πες μου τι εννοείς;

εννοω οτι στα συγκεκριμενα προγραμματα(mathematica,matlab)η αποδοση του intel ι5 υπερισχυει εναντι ενος amd 955!αντιθετως σε gaming η διαφορα των δυο σε frames ειναι ελαχιστες...!

Δημοσ.

καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Τελικα θα παρω την readeon 5850.Λοιπον η οθονη που εχω βαλει την εχω δει απο κοντα και με εντυπωσιασε.Αλλα και η LG που προτεινετε ειναι πολυ καλη.Θα το κοιταξω για την οθονη μηπως και αλλαξω γνωμη καθως κερδιζω κα 100 ευρω.Τωρα οσο για το sdd αξιζουν να παρεις τωρα???Ααα και επισης ψυκτρα χρειαζετα να παρω??Ειναι τοσο απαραιτητο?

Δημοσ.
εννοω οτι στα συγκεκριμενα προγραμματα(mathematica,matlab)η αποδοση του intel ι5 υπερισχυει εναντι ενος amd 955!αντιθετως σε gaming η διαφορα των δυο σε frames ειναι ελαχιστες...!

τα εχουμε ξανα πει μικρες οι διαφορες παιδια , κ αφου εχει τσιτωσει το budget του καλυτερα να παει σε amd .

Δημοσ.

λοιπον μια συνθεση στα 1230€ και με ssd μεσα για να δεις οντως διαφορες στο συστημα σου!(λειπει απο την συνθεση η 5850 που κοστιζει περιπου 250€!)

και με 10€ επιπλεον κουτακι αυτο:Lian Li PC-7FN Aluminum Black Case

και τα δυο ομως ειναι αξιολογα οποτε οτι αρεσει σε εσενα

χωρις να ξερω αν εχει αυτη την ιδιοτητα το Lian εγω προσωπικα θα επελεγα το coolermaster λογω του cable management που αποφερει πολυ καλο air flow

οριστε και η καρτα γραφικων SAPPHIRE ATI RADEON HD5850 στα 239€!(δεν ξερω για ποιον λογο εξαφανιστηκε σημερα απο τη σελιδα του πλαισοιου)

post-145273-129063069058_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.
λοιπον μια συνθεση στα 1230€ και με ssd μεσα για να δεις οντως διαφορες στο συστημα σου!(λειπει απο την συνθεση η 5850 που κοστιζει περιπου 250€!)

και με 10€ επιπλεον κουτακι αυτο:Lian Li PC-7FN Aluminum Black Case

και τα δυο ομως ειναι αξιολογα οποτε οτι αρεσει σε εσενα

χωρις να ξερω αν εχει αυτη την ιδιοτητα το Lian εγω προσωπικα θα επελεγα το coolermaster λογω του cable management που αποφερει πολυ καλο air flow

+1 στη σύνθεση του Dropsreef, βάλε και την 5850 και είσαι κύριος.

Δημοσ.

Αν είναι μόνο από πλαίσιο σου προτείνω τις εξής δύο οθόνες με προτίμηση στην δεύτερη:

1. LG W2271TC-PF TFT 22" 178e

2. LG W2286L-PF LED 22" 218e

Ο λόγος που σου προτείνω τις συγκεκριμένες είναι επειδή εχουν την σωστή αναλογία μεγέθους-ανάλυσης δηλ. 1680χ1050 22" 16:10 άρα έχουν μέγαλο μέγεθος πίξελ σε σχέση με την αναλυση τους και έτσι είναι πιο ξεκούραστες για τα μάτια.Για ανάλυση 1920χ1080 η σωστή ανάλυση είναι 26"-27".

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον επειδη και μενα με χτυπησε η κριση:-) αναγκαστηκα να αλλαξω το budget και να παω στα 1000 ευρω με οθονη.Ειναι καθαρα για gaming,internet,σειρες και ταινιες.εφτιαξα την παρακατω συνθεση και θεκλω να μου πειτε αν "μπαζει" πουθενα.Επισης οθονη ειμαι αναμεσα σε αυτην που εχω βαλει αλλα και την Samsung P2370HD.

teliko.png

Δημοσ.

μητρικη που υποστηριζει και τους εξαπυρηνους της Amd με sata3 και e-sata!

καρτα γραφικων 5850 και ισχυροτερο τροφοδοτικο

έβαλα οθόνη που δεν είναι Tv monitor!(δεν ξερω κατα πόσο θέλεις να είναι και tv monitor)

καρτα γραφικων:Sapphire RADEON HD 5850 238€

τροφοδοτικο:CORSAIR CMPSU-550VX 550W 76€

Σύνολο 1057€ με ισχυρότερη κάρτα γραφικών για απαιτητικό gaming

post-145273-12906307744_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...