vlasiospakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Λοιπόν παίδες ήθελα να ρωτήσω επειδή έχω μια διαφωνία με ένα φίλο για 2 cpu τα οποία ειναι τα εξής: ο ένας ειναι ο Intel Core 2 Extreme X6800 [2,93GHz] και ο άλλος είναι ο AMD PHENOM II X2 555 Black Edition.Πείτε μου αν γίνεται ποιος ειναι ο καλυτερος και για ποιο λογο παρακαλω!!
Age4Greeks Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Νομίζω ο ΑΜΔ, υψηλότερη συχνότητα, περισσότερη cache, αλλά ακόμη κι αν ο Ιντελ ήταν καλύτερος υπάρχει λόγος να διαλέξει κανείς τόσο παλιό επεξεργαστή;
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Αναβαθμίσεις. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
@topos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Προσωπικα πιστευω πως ειναι ακριβως στα ιδια...Ισως ενα κλικ καλυτερος ο 555 σε ορισμενες εφαρμογες..Ακομα κ σε overclock ο χ6800 θα τερματισει στα ~3.6-3.7 ενω με τον phenom υπαρχει μια περιπτωση να δεις και ~4.0... Bεβαια συγκρινεις τον κορυφαιο σημερινο διπυρηνο της amd με τον κορυφαιο διπυρηνο της intel του 2007...
grimpr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2010 Με διαφορά τιμής, 900 ευρώ. Τεράστια επένδυση χρημάτων ο X6800, αναμφισβήτητα. Την επόμενη φορά οτι βλέπεις να γράφει Extreme δίπλα από το Intel, κόλλα και μια λέξη της αρεσκείας σου, Extreme "Βλάκας", Extreme "Ζώο", Extreme "Θύμα" και ούτω καθεξής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.