Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούριου laptop/netbook

greek_aeras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

σήμερα το πρωί το laptop μου, ένα Vaio VGN-BX 196SP κατασκευής 2004 παρέδωσε πνεύμα. Οπότε πλέον προσανατολίζομαι σε καινούριο. Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος από τον VAIO οπότε βλέπω θετικά το ενδεχόμενο αγοράς ενός ίδιας μάρκας...

Παράλληλα σκεφτόμουν να πάρω κάτι σε netbook εφόσον η χρήση που κάνω στον υπολογιστή πλέον είναι κυρίως ίντερνετ και office (σπάνια και καμιά ταινία). Αλλά μου φάνηκαν εξαιρετικά μικρές οι οθόνες 11,6" και τα θεωρώ πολύ ... παιχνιδάκια τα συγκεκριμένα. Μάλλον προσανατολίζομαι σε 13,3 ή σε 15,5 όπως είχα και στον παλιό. Μεγαλύτερη θεωρώ ότι είναι υπερβολικό για τη χρήση που το θέλω.

Από εκεί και πέρα θέλω ότι δυνατότερο στα χρήματα που μπορώ να δώσω, όσον αφορά επεξεργαστή, γραφικά, ραμ. Επίσης να έχει όλες τις ευκολίες (τουλάχιστον3 USB, αν και προβλέπω να συμβιβάζομαι με 2 μιας και όλα τα laptops που βλέπωπροσφέρουν 2), card reader κλπ. Επίσης ένα σκληρός δίσκος άνω των 200gb θα ήταν καλοδεχούμενος. Τέλος στην τιμή πρέπει να περιλαμβάνονται τα windows (στα 7 μάλλον πρέπει να πάω υποχρεωτικά? ΧΡ δε νομίζω να κυκλοφορούν πλέον, αλλά τα 7 σε κάποια αρχικά πακέτα είχαν κάποια "κλειδώματα"?? έτσι είχα ακούσει.. το έχουν φτιάξει αυτό το θέμα)?

Όσον αφορά τα χρήματα δε θα ήθελα να δώσω πάνω από 500€. Ωστόσο, αν παίρνω κάτι σημαντικά πιο αξιόλογο θα έφτανα μέχρι τα 650-700€.

Είδα επίσης τα εξής λαπτοπ:

Το Vaio VGN-NW21 SF/T το οποίο με καλύπτει πλήρως, εκτός από την τιμή που είναι στα 800+ €

Είδα επίσης σε Vaio είδα και το VPC-EB1J1E/WI και το asus A52JR-SX109V, αμφότερα στα 650€.

Καλοβλέπω και το ενδεχόμενο αγοράς κάποιου TOSHIBA...

Βοηθήστε παρακαλώ:lol:

Δημοσ.

πιστευω πως το SONY VAIO EB1J1E/WI που αναφερεις ειναι η καλυτερη επιλογη συμφωνα

με οσα λες και συ... και ειναι και κατι αξιολογο που να αιτιολογει τα 650 ευρω...

εναλλακτικα:

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=97A9554C0F2B6344B891FE5F7B37D4BC&pa=2BCE357795392644B8583EF6B0304F36

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση, θα το κοιτάξω και αυτό.

Από εκεί και πέρα έψαξα και βρήκα τις εξής επιλογές:

1) Το Vaio που αναφέρουμε στα 649 στο πλαίσιο.

2) Toshiba Tecra R10-10W το οποίο όμως είναι 749 στο πλαίσιο, αλλά έχει 14" οθόνη.

3) Το asus A52JR-SX109V στα 649 στα multirama (αν α σε αυτήν την τιμή θα προτιμούσα το vaio και το πλαίσιο)

4) Dell Inspiron 1564 σε τι υπερέχει αυτό σε σχέση με το 1ο?

5) Τoshiba Satellite L500-1QE στα 699 στο πλαίσιο (διαφορές με τον L500-1R3 του tr3quart1sta?)

Κάτι σε χαμηλότερη τιμή, αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά κ ποιότητα; Ή δεν πρόκειται να βρω;

Επίσης έχετε να προτείνετε κάτι στις 13,3"?? Κάτι με αντίστοιχα χαρακτηρηστικά των 15" πάντα... Σε τι τιμή θα βγει κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.
Ευχαριστώ για την πρόταση, θα το κοιτάξω και αυτό.

Από εκεί και πέρα έψαξα και βρήκα τις εξής επιλογές:

1) Το Vaio που αναφέρουμε στα 649 στο πλαίσιο.

2) Toshiba Tecra R10-10W το οποίο όμως είναι 749 στο πλαίσιο, αλλά έχει 14" οθόνη.

3) Το asus A52JR-SX109V στα 649 στα multirama (αν α σε αυτήν την τιμή θα προτιμούσα το vaio και το πλαίσιο)

4) Dell Inspiron 1564 σε τι υπερέχει αυτό σε σχέση με το 1ο?

5) Τoshiba Satellite L500-1QE στα 699 στο πλαίσιο (διαφορές με τον L500-1R3 του tr3quart1sta?)

Κάτι σε χαμηλότερη τιμή, αλλά με τα ίδια χαρακτηριστικά κ ποιότητα; Ή δεν πρόκειται να βρω;

Επίσης έχετε να προτείνετε κάτι στις 13,3"?? Κάτι με αντίστοιχα χαρακτηρηστικά των 15" πάντα... Σε τι τιμή θα βγει κάτι τέτοιο;

Ευχαριστώ και πάλι

4)κανει 800 ευρω , καλυτερη καρτα γραφικων , μεγαλυτερος σκληρος, απουσια wifi n

5) καλυτερη καρτα γραφικων , μεγαλυτερος σκληρος

σε 13 στις τιμες που θες εχει κανα lenovo, turbo-x, acer.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...